חידון!!

חידון!!

חידון לכולם נא לענות!! השאלון יחסית קצר אבל יאללה זה דברים בסיסיים...(אם מישו אומר עכשיו "עלק יש גם -------" אז שיוסיף בסוף!!!) שם: שם משפחה: גיל: חיית מחמד: מספר אחים: עיר מגורים: מאמין באלוהים: האם אתם דתיים: אמונות טפלות: חיה אהובה: צבע אהוב: סלב אהוב: סוג מוזיקה: כיתה: מקצוע אהוב: מקצוע/עבודה: צבע שיער: צבע עיניים: מה אתה לובש: חג אהוב: מאכל אהוב: סרט אהוב: סדרה אהובה: בזבזן/ית?: מזל (אסטרולוגי): ארץ אהובה: באיזה ארצות היית/ה: אוהב ספורט: חולה כרגע: אלרגיה: יש אייסי/מסנ: בצפר בימי שישי: השעה הכי מאוחרת שאתה גומר בה(בצפר)בשבוע: אכלת סושי?: איך היה: חנות מועדפת בקניון: קולנוע או די.וי.די/וידאו: אוהב קומיקס: אם כן איזה: מנוי לעיתון: איזה:

עונה

שם:יובל שם משפחה:קשת גיל:11 וחצי חיית מחמד:היה אוגר אבל הוא מת..... מספר אחים:1 וחצי עיר מגורים:מבשרת ציון מאמין באלוהים:לא כל כך.. האם אתם דתיים:שומרים מסורת אמונות טפלות:לא חיה אהובה:ארנב קטן צבע אהוב:בז' סלב אהוב:מאיה!!! סוג מוזיקה:רוקנרול כיתה:ו' מקצוע אהוב: אמ..... הכי אהוב.. אז דרבוקות (יש כזה שיעור בבצפר) מקצוע/עבודה:לא צעיר מדי צבע שיער:בלונד צבע עיניים:טורקיז כזה מה אתה לובש:חולצה אפורה סווצ'רט אפור של בצפר ועוד סווצ'רט יפה ומכנס חאקי בע ירוק כהה זית כזה... לא ניתן להסביר חג אהוב:פורים מאכל אהוב:טביט, מלווח, הודו סרט אהוב:הארי פוטר לדורותיו סדרה אהובה:שמיניה,ארץ נהדרת,עדי אשכנזי בזבזן/ית?:לא ממש מזל (אסטרולוגי):שור ארץ אהובה:בא לי ארה"ב אבל לא הייתי שם מהארצות שהייתי אז איטליה באיזה ארצות היית/ה:יוון יוון יוון סיני איטליה טורקיה טוריקה..... אוהב ספורט:לא!!!!!!!!!!!11 חולה כרגע:לא הייתי חולה אלרגיה:לא ידועה אבל בא לי יש אייסי/מסנ:שניהם בצפר בימי שישי:כן באסה! השעה הכי מאוחרת שאתה גומר בה(בצפר)בשבוע: אחת וחצי אכלת סושי?:כן איך היה:יאמי חנות מועדפת בקניון: חניות הבגדים למינהם קולנוע או די.וי.די/וידאו:שניהם אוהב קומיקס:כן אם כן איזה:זבנג למרות שכבר נימאס מנוי לעיתון:כן יש את זבנג מעריב לנוער ועוד איזה ג'רוסלם פווסט איזה:למעלה אופס..

עניתי../images/Emo9.gif

שם:ליטל שם משפחה:כהן גיל:במרץ 17 חיית מחמד:אין מספר אחים:2 עיר מגורים:יישוב "אזור" מאמין באלוהים:מאודדדד האם אתם דתיים:לא אמונות טפלות:יש המון.... חיה אהובה:סוסים צבע אהוב:ורוד ולבן סלב אהוב:מאיה בוסקילה סוג מוזיקה:שירים שקטיםםם כיתה:יא מקצוע אהוב:פסיכולוגיה מקצוע/עבודה:ניסיתי מלצרות אבל לא נראה לי שאני ימשיך צבע שיער:חום צבע עיניים:חום מה אתה לובש:פיג'מה ורודה וחמודה חג אהוב:אממ מאכל אהוב:ספגטי ושניצל סרט אהוב:יש המוןן אבל טיטניק כל הזמן מרגש אותי מחדש סדרה אהובה:השיר שלנו בזבזן/ית?:יאס מזל (אסטרולוגי):טלה/דגים חחחח לפי הלועזי אני טלה ולפי העברי אני דגים ואני בהרבה יותר מתאימה לדגים. ארץ אהובה:ארה"ב באיזה ארצות היית/ה:הולנד בלגיה צרפת לונדון בולגריה טורקיה אממ ולא זוכרת עוד חחח אוהב ספורט:יאס חולה כרגע:מאודדדדדדדדדדדדדד אלרגיה:לאבק יש אייסי/מסנ:כןן בצפר בימי שישי:כןן אבל סוציאולוגיה ופסיכולוגיה אז סבבה:) השעה הכי מאוחרת שאתה גומר בה(בצפר)בשבוע:*מסיים לא גומר.חחח סורי זאת שריטה שלי אני לא יכולה שאומרים גומר אני רק מתקנת בזה חחחח.והשעה הכי מאוחרת זה 3 אכלת סושי?:בחיים שלי לא טעמתי איך היה: חנות מועדפת בקניון:פיוטה קולנוע או די.וי.די/וידאו:קולנוע אוהב קומיקס:לא אם כן איזה: מנוי לעיתון:לא איזה: שיהיה לכולם שבת שלוםםם

עונההה

שם: איזבל שם משפחה: שטיבלמן גיל: 16.5 חיית מחמד: אין מספר אחים: 1 עיר מגורים: בת ים מאמין באלוהים: כן, אבל לא מאמינה גדולה. האם אתם דתיים: ממש לא אמונות טפלות: לא עולה לי משו עכשיו. חיה אהובה: כלב. צבע אהוב: אדום. סלב אהוב: מאיה בוסקילה. סוג מוזיקה: הכל חוץ מדיכאון. כיתה: יא' מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע/עבודה: עדיין לא ייצא לי לעבוד, לא שאני עצלנית אבל רוב הזמן אני שומרת על אחותי הקטנה. צבע שיער: חום. צבע עיניים: דבש. מה אתה לובש: חליפת טרנינג. חג אהוב: פסח (גם בגלל החופש וגם בגלל החג עצמו) מאכל אהוב: ווואיי יש כל מיני. סרט אהוב: לא זוכרתתת... (הדבר הראשון שעלה לי זה טיטאניק ואז ראיתי שגם ליטל רשמה את זה חחח לא פלא שאני מתה עליה) סדרה אהובה: חבריםםםםםםםםםם (יכולה לראות יום שלם אותו פרק. בזבזן/ית?: לא. מזל (אסטרולוגי): תאומים (כן כן יש לי פיצול אישיות לפעמים חחחחחחחחח) ארץ אהובה: ישראל, ורק ישראל באיזה ארצות היית/ה: יוון. אוהב ספורט: קצת רק לשמור על כושר לא יותר מידי. חולה כרגע: כןןןן לצעריי אלרגיה: לאנשים מגעילים יש אייסי/מסנ: בטח בצפר בימי שישי: מצד אחד מבאס כי לומדים עד 2 וחצי ויש מקצועות מעפנים, אבל מצד שני משמח כי זהו הגיע כבר סוף השבוע. השעה הכי מאוחרת שאתה גומר בה(בצפר)בשבוע: 4 - 5. תלוי איזה שבוע. אכלת סושי?: לא, מגעיל אותי דגים אז סושי אני בטוח לא אוכל איך היה: חנות מועדפת בקניון: יש מלאאאא קולנוע או די.וי.די/וידאו: קולנוע אוהב קומיקס: רק טום וג'רי אם כן איזה: מנוי לעיתון: הייתי בעבר מנויה לראש אחד אבל הם כל כך רדודים אז ביטלתי תמנוי. איזה: שבת שלום לכולםםםם...

ניצי וליטליייי

אני כל כך מתגעגעת לשיחות שלנו... אוףףףףףףףף מתה עליכןןן בובותת יפותת!!!

nitzangro2

New member
אני גומרת גומרת גומרת גומרתתת

סתאם מה את נובחתת?? גם את למדת מנוששששששששששששששש?

nitzangro2

New member
עונה

שם: שם משפחה: גיל: חיית מחמד: מספר אחים: עיר מגורים: מאמין באלוהים: האם אתם דתיים: אמונות טפלות: חיה אהובה: צבע אהוב: סלב אהוב: סוג מוזיקה: כיתה: מקצוע אהוב:ממממממ.. הפסקה? חחח מקצוע/עבודה:נייט צבע שיער:חום קקי צבע עיניים:חום קקי מה אתה לובש:ג'ינס חולצה-אירית וסריג של קאסטרו חג אהוב:פסח..חופש גדוללל מאכל אהוב:לזניהה.. סרט אהוב:לרכב על לויטןן סדרה אהובה:אני אוהבת הכולל בזבזן/ית?:לא ממש מזל (אסטרולוגי):אריההההההההה שליטההההה ארץ אהובה:קנדההה באיזה ארצות היית/ה:אוההה... אממ.. קנדה ארה"ב הולנד בלגיה קרואטיה וסולובניה.. אוהב ספורט:טניסס! חולה כרגע:לאא! עין עין עיןן אלרגיה:לא יש אייסי/מסנ:יאפפ בצפר בימי שישי:לאאאאאא חהחהחה השעה הכי מאוחרת שאתה גומר בה(בצפר)בשבוע:2! אכלת סושי?:כןןןןןןן יאממממממייי איך היה:יאמייייייי חח חנות מועדפת בקניון:החנויות עם כל הקשקושים והאלה.. דברים קטנים כאלה.. ושל נעליים!!! קולנוע או די.וי.די/וידאו:די וי די! אוהב קומיקס:לא אם כן איזה:לא! מנוי לעיתון:לא איזה:לאא! לילה טובבבבבבבבבב

nitzangro2

New member
לא שמתי לב לחלק הזההה

שם:ניצן שם משפחה:לא אומרתתתתתתת גיל:עוד חצי שנה 16
חיית מחמד:נושששששש מספר אחים:2 עיר מגורים:זה לא עיר אז לא עונהה מאמין באלוהים:לא, לא לצעוקק!! האם אתם דתיים:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא! אמונות טפלות:לא חיה אהובה:נושששששששש צבע אהוב:חום סלב אהוב:ברור שנינטטטטטטטט!!! סוג מוזיקה:שחורה+היפ הופ+מאיה בוסקילה כיתה:י'10.. רוצים לבקר? תכנסו לא תצאו.. על בדוקק!!

עעוונה ../images/Emo3.gif

שם:ירדדן שם משפחה:שוששני D: גיל:חצי שנה 14 חיית מחמד:איין =[ מספר אחים:2 תאומות גי'נגי'ותת מעצבנות =] עיר מגורים:חולווווון מאמין באלוהים:כה האם אתם דתיים:לא אמונות טפלות:כה חיה אהובה:כלב צבע אהוב:ורוד לייק דא חעחעחע סלב אהוב:ייוודה לוי ומאיה בוסקילה סוג מוזיקה:שקט וקצב כיתה:ח' מקצוע אהוב: נאמ - ביולוגיה כי הוא הכי כיף בשבילי אני אוהבת דווקא חעחע מקצוע/עבודה:כלום :\ בצפר D: צבע שיער:חום אדמוני גי'נג'י כזה צבע עיניים:חוום טיפה בהיר מה אתה לובש:פיג'מה כזאאת גדולה =] חג אהוב:פסח [חופפפש ! ] מאכל אהוב:פייייייייצה סרט אהוב:סטפ אפ סדרה אהובה:קטנטנות בזבזן/ית?:מאוד XD מזל (אסטרולוגי):תאומים ארץ אהובה:לונדון באיזה ארצות היית/ה:לא הייתי רק ישראל :| אוהב ספורט:מאוד ! חולה כרגע:כה =[ אלרגיה:לאדעת למה יש לי חעחעחעחע מוזר נאכון ?! יש אייסי/מסנ:אכן - 282796349 בצפר בימי שישי:כה איף השעה הכי מאוחרת שאתה גומר בה(בצפר)בשבוע:3 ועשרים אכלת סושי?:לא איך היה:
חנות מועדפת בקניון:נאממ בגדייייייייים לא משנה אייזה או חנות ורודה קולנוע או די.וי.די/וידאו:קולנוע אוהב קומיקס:לא אם כן איזה:
מנוי לעיתון:לא איזה:
לילה טוב ושבת קדושה 33> . !

urimz5

New member
עונהנהנהנהנה!!!!!

שם:יהויכין שם משפחה:יהויכינובסקי. גיל:17. חיית מחמד: מספר אחים:5 עיר מגורים:ג'רוזלם. מאמין באלוהים:בהחלט. האם אתם דתיים:פחות או יותר חח. אמונות טפלות:נו באמת.. חיה אהובה:חתול. צבע אהוב:לא יודע. סלב אהוב:סקעתתתתתתתת סוג מוזיקה:הכל.. כיתה:מה זה? מקצוע אהוב:סנדלר חח סתם לא יודע.. מקצוע/עבודה: צבע שיער:שחור צבע עיניים:חום דבש. מה אתה לובש:סתם איזה חולצה מעפנה חג אהוב:סוכות.. מאכל אהוב:תותים.. סרט אהוב: על נשיקה ותשוקות. סדרה אהובה:חברים. בזבזן/ית?:מאוד..רק שאין לי כל כך מה לבזבז.. מזל (אסטרולוגי):קשת. ארץ אהובה:אפגניסטן. באיזה ארצות היית/ה: אוהב ספורט:כןן חולה כרגע:לאאא תודה לאל. אלרגיה: יש אייסי/מסנ:יששש. בצפר בימי שישי:לא חח השעה הכי מאוחרת שאתה גומר בה(בצפר)בשבוע:שניה לפני שאני מתחיל.. אכלת סושי?: איך היה: חנות מועדפת בקניון:מוזיקה.. קולנוע או די.וי.די/וידאו:דיוידי.. אוהב קומיקס:אההההה אם כן איזה: מנוי לעיתון:לאאא איזה:אמרתי לא!! לילה טוב..או בוקר טוב לכולםםםם...ניצ' מצטער....

עונה

שם: מורל שם משפחה: כהן גיל:14 חיית מחמד: 2 סוסים מספר אחים:2 עיר מגורים: מושב עזריקם מאמין באלוהים: ברור האם אתם דתיים: לא אמונות טפלות: יש הרבה חיה אהובה: סוסים צבע אהוב: לבן ואדום סלב אהוב: מאיה בוסקילה סוג מוזיקה: פופ ומוסיקה יפה כיתה: ט4 מקצוע/עבודה: לא עובדת צבע שיער: שחור צבע עיניים: חומות מה אתה לובש: פיג'מה תכלת חג אהוב: לא יודעת מאכל אהוב:פיצה וספגטי סרט אהוב: סטפ אפ סדרה אהובה:האלופה,שמיניה בזבזן/ית?: כןןן מזל (אסטרולוגי): בתולה ארץ אהובה: ישראל באיזה ארצות היית/ה: הולנד,בלגיה וצרפת אוהב ספורט:כןן חולה כרגע: לא אלרגיה: אין יש אייסי/מסנ: שתייהם בצפר בימי שישי: אין השעה הכי מאוחרת שאתה גומר בה(בצפר)בשבוע:רבע ל4 אכלת סושי?:לא איך היה:סבבה חנות מועדפת בקניון: גריפ קולנוע או די.וי.די/וידאו: קולנוע אוהב קומיקס:לא אם כן איזה: מנוי לעיתון:כן איזה:ידיעות אחרונות ופנאי פלוס

t o m k a

New member
עונהה .. :)

שם: תום שם משפחה: אבימור גיל: 15 חיית מחמד: כלבה מספר אחים: 2 אחיות ואח עיר מגורים: ה"ה מאמין באלוהים: כן. האם אתם דתיים: לא. אמונות טפלות: וואו הרבה. חיה אהובה: כלב וצב חחח (היה לי פעם צב) צבע אהוב: לבן. סלב אהוב: עפר שכטר ומאיה :) סוג מוזיקה: הכל. כיתה: ט' מקצוע אהוב: אין חח מקצוע/עבודה: בייביסיטר חחח צבע שיער: שטני צבע עיניים: ירוק בהיר מה אתה לובש: ג'ינס וסווצ'ר. חג אהוב: פורים מאכל אהוב: פיצהה סרט אהוב: ארמגדון סדרה אהובה: האלופה. בזבזן/ית?: מאוווודדד מזל (אסטרולוגי): קשת. ארץ אהובה: ישראל ! (; באיזה ארצות היית/ה: ארה"ב,הולנד,איטליה,דנמרק,צרפת,אנגליה ואמ לא זוכרת. אוהב ספורט: אמ לרקוד כן. חולה כרגע: לא. אלרגיה: אין. יש אייסי/מסנ: איסי:168681070, מוזמנים להוסיף (:) מסנג'ר במסרים. בצפר בימי שישי: כן :| לצערי השעה הכי מאוחרת שאתה גומר בה(בצפר)בשבוע: 1 וחצי אכלת סושי?: לא אני צמחונית ואני לא אוכלת דגים. איך היה: :| חנות מועדפת בקניון: הינס וגריפ. קולנוע או די.וי.די/וידאו: קולנוע. אוהב קומיקס: לא אם כן איזה: :| מנוי לעיתון: כן.. איזה: פנאי פלוס וראש 1.

למעלה