--------חידון---------------------- מה ההבדל בין שני הקופסאות האלה
E evgeniy2 New member 25/7/04 #5 נכון !!!! לא לא מכרו לי, קיבלתי מכשיר חדש (גלוקומטר) כי הישן מת, והאחות הביאה לי את הקופסה הזאת פיתאום אני רואה כתוב 10 ואחד. ראיתי משהו מוזר.. אז הבנתי שזה מה שמגיע עם המכשיר.
נכון !!!! לא לא מכרו לי, קיבלתי מכשיר חדש (גלוקומטר) כי הישן מת, והאחות הביאה לי את הקופסה הזאת פיתאום אני רואה כתוב 10 ואחד. ראיתי משהו מוזר.. אז הבנתי שזה מה שמגיע עם המכשיר.
א אוהד ארז New member 26/7/04 #6 ה.... ככה זה שקונים מכשיר חדש.. שקונים מכשיר חדש תמיד מקבלים דוגמית !!! גם שקניתי את הפריסטייל קבלתי קופסה של 25
ה.... ככה זה שקונים מכשיר חדש.. שקונים מכשיר חדש תמיד מקבלים דוגמית !!! גם שקניתי את הפריסטייל קבלתי קופסה של 25
E evgeniy2 New member 26/7/04 #7 אתה רוצה מחטים ? כי יש לי. מישהו מחברי הפורום הביא לי ואין לי שימוש בזה.
A avramavi1 New member 26/7/04 #8 אני רוצה!!! אבל אני צריך של הפריסטייל ובכללית לא מביאים אותם מישהו יכול להביא לי????????(יש לי מושלם גם)
אני רוצה!!! אבל אני צריך של הפריסטייל ובכללית לא מביאים אותם מישהו יכול להביא לי????????(יש לי מושלם גם)
D DannyZ5 New member 26/7/04 #9 לא הבנתי....../images/Emo35.gif הם מביאים את המכשיר ולא מביאים לו מחטים מה הקטע מחטים זה החלק הזול של הסיפור מחר הם לא יביאו סטיקים, ומה תעשה אז בקיצר, אם אני מגיע לקופ"ח (מכבי), לקנות לך
לא הבנתי....../images/Emo35.gif הם מביאים את המכשיר ולא מביאים לו מחטים מה הקטע מחטים זה החלק הזול של הסיפור מחר הם לא יביאו סטיקים, ומה תעשה אז בקיצר, אם אני מגיע לקופ"ח (מכבי), לקנות לך
ה הפרה המCHוגעת New member 27/7/04 #11 דווקא כן מביאים.. אני קיבלתי את הפריסטייל מהאחות במרפאת סוכרת שלי .. חדשה דנדשה ביחד עם כל העיניינים.. רק הבאתי לה את המד הישן שלי.. ניראה לי שפשוט צריך לבקש יפה בהצלחה! ממני ה-
דווקא כן מביאים.. אני קיבלתי את הפריסטייל מהאחות במרפאת סוכרת שלי .. חדשה דנדשה ביחד עם כל העיניינים.. רק הבאתי לה את המד הישן שלי.. ניראה לי שפשוט צריך לבקש יפה בהצלחה! ממני ה-
E evgeniy2 New member 27/7/04 #12 פנו אלי מישהו מחברי הקהילה הביא לי שני קופסאות אם איני טועה, אין מה לעשות עפ זה כי אני משתמש באקוטרנד, אז פנו בפרטי, + מאיפה אתם.
פנו אלי מישהו מחברי הקהילה הביא לי שני קופסאות אם איני טועה, אין מה לעשות עפ זה כי אני משתמש באקוטרנד, אז פנו בפרטי, + מאיפה אתם.
A avramavi1 New member 27/7/04 #13 בכללית לא מביאים את המקורים!! בכללית לא מביאים את הדוקרנים המקורים!! הם מביאים דוקרנים דומים בצבע לבן אם מישהו מבין למה שאני מתכוון...
בכללית לא מביאים את המקורים!! בכללית לא מביאים את הדוקרנים המקורים!! הם מביאים דוקרנים דומים בצבע לבן אם מישהו מבין למה שאני מתכוון...
A avramavi1 New member 27/7/04 #14 וכן אני רוצה איך אני יכול ליצור איתך קשר evgeniy2 או DannyZ5 ??????
D DannyZ5 New member 27/7/04 #15 Too Late../images/Emo4.gif הייתי בבוקר (סיוט - חניה/תור/מרחק) פעם הבאה אני שוב אתן לך קריאה בינתיים אם אתה רוצה 20-30 אין בעיה (אני כמעט לא מחליף)
Too Late../images/Emo4.gif הייתי בבוקר (סיוט - חניה/תור/מרחק) פעם הבאה אני שוב אתן לך קריאה בינתיים אם אתה רוצה 20-30 אין בעיה (אני כמעט לא מחליף)
E evgeniy2 New member 27/7/04 #16 יש לשלוח אלי מסר לפרטי עם מספר טלפון שלכם ואני יחזור אליכם בהקדם האפשרי, וכבר נקבע איפה ניפגש.