חידון!!!

OB4ever

New member
תשובה נכונה..

א יכולה לפרט באיזה פרימירה..כאילו הכין היא התקיימה?

OB4ever

New member
חידון!!!

ב- 8 וחצי כולם לעלות לפורום! חידון אורלנדו בלום הראשון!!!

ThisIsJustME

New member
כן הנה:

הפרימיירה של אחוות הטבעת לונדון 10 דצמבר 2001 חחח יש לי תקייה במחשב של תמונות מהפרימיירה הזו

OB4ever

New member
ח"ח! 5 שאלות הבאות

*איפה הוא נולד? 1. לונדון 2. קנטבורי 3. אורלנדו 4. פריז *כשהוא שבר את הגב, כמה ימים לאחר שהחלים הוא שוחרר מבית החולים? 1. 10 2. 12 3. 15 4. 17 *בן כמה הוא היה כשהוא עשה את הקעקוע הראשון (השמש) שלו? 1. 14 2. 15 3. 16 4. 17 *כמה זמן הוא היה בניו זילנד כשצילמו את שר הטבעות? 1. 16 חודשים 2. 18 חודשים 3. 20 חודשים 4. שנתיים *מה הייתה העבודה הראשונה שלו? 1. עוזר במועדון ירי/ציד. 2. מחלק עיתונים 3. הוא אף פעם לא עבד 4. מלצר במסעדה

ThisIsJustME

New member
חח למה יש לי את ההרגשה ש

אני בערך היחידה שעונה
אנשיםםםם להשתתף! והנה התשובות: 1) קנטבורי 2) אין לי מושג 3) אין לי מושג 4) 18 חודשים 5) אין לי מושג

OB4ever

New member
אוקי

כיוון שאני רואה שאת ופרפר15 היחידות שעונות אני אסיים את השאלון כאן..... 1. קנטברי 2. 12 3. 15 4. 18 חודשים 5. עוזר במועדון ירי/ציד אני מקווה שפעם הבאה יהיה יותר שיתוף פעולה שבוע הבא- חידון אופנה של אורלי.... אני מייד מחשבת נקודות..הנקודות יוצברו במהלך חודש והזוכה תוכרז בסוף

ThisIsJustME

New member
סבבה ../images/Emo45.gif אבל חוצמזה

הייה אחלה שאלון
כל הכבוד על היוזמה

OB4ever

New member
כן..גם אני מכירה את זה אבל...

זה חידון של תיקי אורלנדו ושם התשובה היתה זאת.

love angle

New member
!../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif

רעיון מעולה! כל הכבוד על היוזמה חבל שאני יפסיד כי אני לא יודעת כל כך הרבה..
אבל לא נורא! זה רק ספורט!(ספורט מעניין ביותר אם יורש לי לציין) אבל שלא נפסיד בא בלובה!

OB4ever

New member
ברור

שלא נפסיד לובה..לכן שמתי את זה ב8 וחצי אני מתחילה על השניה..החידון יערך בין 5-6 דקות לא יותר גם אני מכורה לארץ נהדרת!!

ThisIsJustME

New member
יייייש סבבה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif אה וגם

מה נסגר עם המנהלת? ועם העידכונים השבועיים? וסקר חדש? כאילו שומדבר לא זז פה.........

OB4ever

New member
כן......

מסכימה..... אם יש לה כל כך הרבה עבודה שתמנה מנהלת משנית...

פרפר15

New member
יששששששש חידוןןןןןןןןןןןןןןןן

אוהבת חידונים בעיקר על אנשים מושלמים

OB4ever

New member
5 שאלות ראשונות

אם ינואר ה-10, 1977 היה יום שני. באיזה יום אורלנדו נולד? 1. שלישי 2. רביעי 3. חמישי 4. שישי *כמה פעמים אורלנדו סדק את הגולגולת שלו? 1. אפס 2. אחת 3. שתיים 4. שלוש *מה הסרט האהוב עליו? 1.Cool Hand Luke 2.Last of the Mohicans 3.Stand By Me 4.Superman *ממה אורלנדו מפחד? (2 תשובות נכונות) 1. כרישים 2. חזירים 3. עכבישים 4. שחפים *איפה הוא נולד? 1. לונדון 2. קנטבורי 3. אורלנדו 4. פריז

פרפר15

New member
אני

1.יום חמישי 2.פעם אחת 3.סופרמן 4.חזירים ועכבישים 5.לונדון

ThisIsJustME

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

1) חמישי [3] 2) שלוש [4] 3) סופרמן [4] 4) חזירים [2] 5) קנטברי [2]

OB4ever

New member
אוקי

1. תשובה נכונה 2.שלוש פעמים...נכון 3. לא זה לא סופרמן -זה דמות החיכוי שלו אבל לא הסרט האהוב 4. חזירים ו? 5.נכון

למעלה