חידון:

פגעסוס

Well-known member
חידון:

אם כולם חדים חידות אז למה לא אני... 1. מה כתוב על הראי של ינפתא ומה הפירוש? 2. מה השם המלא של ניק כמעט בלי ראש? 3. מאיזו חיה פוחד הרעגוג? 4. איפה נמצא הראש של הקנטאורים (ע``פ האגריד)? 5. מאילו שני מרכיבים מורכב שיקוי ``המוות החי``? 6. איזו חיית מחמד יש למיליסנט בלסטרוד? 7. מהן שלושת הקללות האסורות? 8. מה הדבר שהכי מפחיד את לופין? 9. מה הביא גילדרוי לוקהרט לשיעור הראשון בהתגוננות נגד כוחות האופל? 10. מה שני הדברים שהחזיק קולין קריווי כאשר ראה את הבסיליסק?

נמרה

New member
כמה תשובות (לא הכל):

1.אני יודעת את זה באנגלית: i show not your face but your heart desire 2.ניקולס....... אין לי מושג. 3.נחש הבסיליסק 4.? 5.? 6.חתול 7.אבדה קדברה, קרושיאטוס, אימפריוס 8.? 9.פיוניות 10.מצלמה ו........ וכל זה מזיכרון בלבד, חברים!

Hermione G

New member
הוספות

לופין הכי מפחד מירח מלא והראש של הקאנטורים - נדמה לי שהאגריד אמר שהראש שלהם בכוכבים...

פגעסוס

Well-known member
מה חסר?

כל התשובות שעניתם נכונות. הנה השאלות שלא נענו: * שמו המלא של ניק כמעט בלי ראש * המרכיבים של שיקוי המוות החי * מה שהחזיק קולין חוץ ממצלמה כשראה את הבסיליסק

נמרה

New member
תשובות

קולין החזיק מצלמה ואשכול של ענבים (?) שמו המלא הוא: סר ניקולס דה מימסי פופינגטון אה איך אני?

פגעסוס

Well-known member
אחלה!!!! עכשיו מה שנשאר זה...

מה הם המרכיבים של ``שיקוי המוות החי``?

נמרה

New member
מצטערת...

דסנט רינג א בל... אני לא יכולה לבדוק, נתתי לחברה שלי לקרוא....

רחלי!

New member
תשובות!

1.לא את פניך אראה אלא את משאלת ליבך (לא זוכרת איך זה) 2.סר ניקולס דה מימסי פופינגטון 3.בסיליסק 4.בכוכבים 5.משהו בומסלנג ומשהו עם זאב נראה לי או אולי ברדס, אה נזכרתי, ברגס הנזיר ורצועת בומסלנג! 6.חתול 7.קרושיאטוס, אבדה קדברה ואימפריוס 8.הירח 9.פיוניות 10.אחד זה המצלמה שלו. אני מתה על חידונים, תעשו עוד!

פגעסוס

Well-known member
5 לא מדוייק

המרכיבים שרשמת הם לשיקוי פולימיצי. לשיקוי המוות החי יש מרכיבים אחרים..

פגעסוס

Well-known member
להלן התשובה לשאלה 5

השאלה היחידה שלא נפתרה: אספודל ולענה. ספר: אבן החכמים פרק: המורה לשיקויים עמוד: 146

רחלי!

New member
כן אני יודעת,

אבל סנייפ דיבר גם עליהם באותו שעור ראשון בשיקויים.

coolit

New member
מה הבעיה! ודרך אגב נמרה...

זה נורא נורא נורא נורא קל! פשוט נכנסתי לפורום הזה רק אחרי שכולם כבר פתרו. אני הייתי יודעת גם את שאלה חמש. ודרך אגב, נמרה, את הוצאת את הסימניות מאתר האריפוטרנט? לא ראיתי את שלך, אבל אני יודעת שיש שם סימניות.

נמרה

New member
לא...

הוצאתי את זה מאתר פרטי אחר... אבל כשאני חושבת על זה הם בטח העתיקו מהאריפוטר.קום......

למעלה