חידון

ssj vegitto

New member
חידון

1. איך נוצר בבי ומאיפה הוא בא? 2. מתי הייתה הפעם האחרונה שביצע גוקו את מתקפת הקאיו קן? 3. בסרט ה11 מה גרם להרקול להשתתף בתחרות של יגואר? 4. מי זה הירו ומה קרה בסוף למי שלקח שליטה על הגוף שלו 5. מה הדרך של הרקול להתחבא ממעריצים ומקרבות 6. כשסל ספג את אנדרואיד 17 מה מנע ממנו לספוג את 18 באותו הזמן 7. מי נתן לגוקו את העננה שלו 8. איך חולץ גוקו בגי טי מהגהינום ואיך בכלל הגיע לשם 9. למה גוטנקס לא הפך לסופר סאיין 3 בקרב נגד סופר בו מן ההתחלה 10. מי אימן כשהיה קטן 11. איך נוצר הילדרן מהסרט ה13 ואיך הוא נלכד בגוף של טפיון זה הכל! חלק מהשאלות די קלות נראה אם תצליחו

Brolly

New member
אני אנסה...

1. בבי נוצר ע"י הטספורוג'ים, הוא בעצם שבב שהתפתח לישות חיה 2. נראה לי שבקרב נגד פייקוהאן בטורניר של העולם הבא 3. אמממממממ, לא זוכר כל כך, משהו שקשור לאנדרואידית 18 4. מי זה הירו בכלל? 5. הוא מזייף כאבי בטן וסוגר את עצמו בשירותים 6. טין שן האן והTri-Beam המגניב שלו *_* 7. קאמה סנין כמובן 8. הוא הגיע לשם דרך חור ביקום שיצרו זוג האנדרואידים 17, הוא חזר בעזרת הכוחות של פיקולו שירד לגהינום בשביל לעזור לגוקו לצאת 9. כי הוא היה שחצן, הוא רצה למשוך את הקרב עוד ולהראות את כל היכולות שלו אחת אחרי השנייה במקום לכסח לבו את הצורה ישר 10. אם הייתי יודע על מי אתה שואל אז הייתי עונה... 11. קודם כל זה לא בגוף של טפיון, זה בתליון הזה שיש לו, לא? ואני לא כל כך זוכר את הסרט, אבל אני זוכר משהו על זה שהילדרן נוצר בשביל עבודות חקלאיות, סליחה אם אני מתבלבל בסדרות או משהו כזה, הזכרון לטווח ארוך שלי לא משהו P:

KeNNy7

New member
הירו זה.....

התרגום האדיוטי של פונמיישן לשאן הבנאדם שקאמי נכנס לתוכו כדי להשתתף בטנקאיצ'י בודוקאי 23 בזהות בדויה

Brolly

New member
אה...

לא ידעתי שיש שם שאלות על דרגון בול... עוד לא הגעתי לזה כנראה אני רק בפרק 73 של דרגון בול...

ashkeloni

New member
גם אני.....

עדיין לא הגעתי לחלק הזה...אני הדעתי לפרק 100... דרך אגב...נכון שהצחוק של קרילין ממש מעצבן? כאילו, בקרב נגד גוקו הוא צוחק באופן לא נורמלי...חשבתי שאני עומד להשתגע...

KeNNy7

New member
למה יש לו דיבוב יפה

ואתה צריך לראות את פרק 132 כשהוא שיכור.......

ashkeloni

New member
נו....לא הבנת...

לא אמרתי שהדיבוב לא טוב...רק אמרתי שהצחוק שלו ממש מעצבן...

למעלה