חידון

Mike A

New member
תשובות לסיבוב השני

1. I don't like to work too often, unless it's for something groovy. 2. תקליט משנות ה-70 המכיל קומדיות בנושא הגראס. 3. השני היה מפחד מטיסות. 4. Talpa - Flybeereligion 5. The Nam Shub of Enki - ROLF 6. בנג'י ואן - Promotheus. 7. Ezboard 8. בלבול בין "שם" ל"שן" על גבי הטלפון. 9. מסכות מפחידות וכו' 10. הזמרת "של" סיימון פוספורד, בהמשך שיתפה פעולה עם כל אומן טראנס ישראלי. 11. California Sunshine - Summer 89 12. יש בדיוק אותו סמפל מאותו דיסק סמפלים. מופיע גם באיזה טראק של Asura. 13. התבלבלו בטראקליסט. 14. מים. 15. הומגה כששיחררואת האוסף Full On ב-1998.

מייק החידון מגניב,אמנם אני לא משתתף באופן

פעיל בגלל חוסר ידע אבל אני נכנס לבדוק את התשובות...סבבה עליך....

DJ Psykick

New member
ת'אמת - ניראה לי שיש טעות בתשובה

לפי Discogs - שוחרר ב 98 לפי Mind Expander - שוחרר 97 יש לי את הדיסק המקורי ואין שום איזכור כלל וכלל לגבי שנת שיחרור. זה כולל את העטיפה החיצונית\פנימית ואת הדיסק עצמו שגם שם אין שום איזכור (גם לא מסביב לטבעת של הדיסק אין שום דבר שמסגיר את השנה). אם יורשה לי לעשות ניחוש מחושב ולחלוק על תשובתו של ידידי מיכאל - אני מניח ששוחרר ב 97 וזאת מהסיבה שהומגה נוסדה בשנת 1997 (על זה אין עוררין) ומהסיבה שהדיסק הנ"ל היה הראשון ששוחרר בלייבל. (מק"ט HMCD01). ניראה לי דיי הגיוני שהדיסק הראשון שוחרר בשנה הראשונה מיד לאחר מיסוד הלייבל. אתם מוזמנים להגיב\לחלוק\לתת תשובה עם ביסוסים.

GMN

New member
אמממ...

לפי מה שאני מכיר "טראק הדולפינים" הוא Avalanche... אבל אולי זה רק אני...

למעלה