חידון!!!

jessica120

New member
חידון!!!

הנה חידון קטן.... תרשמו את דעתכם לגבי העונה של האלופה 2 ולגבי השחקנים: הזוג החמוד של העונה: הזוג המפתיע של העונה: הזוג הנוראי של העונה: הפרדה הטובה בעונה: הפרדה הלא טובה בעונה: השחקן+שחקנית הטובים בעונה: השחקן+שחקנית הגרועים בעונה: הנשיקה הטובה בעונה: הנשיקה הגרוע בעונה: עכשיו על הדמויות: הדמות היפה בעונה: הדמות המכוערת בעונה: הדמות החמודה בעונה: הדמות המעצבנת בעונה: הדמות העקשנית בעונה: הדמות המצחיקה בעונה: הדמות המפתיעה בעונה: הדמות המוזרה בעונה: הדמות השקטה בעונה: הדמות הרעה בעונה: מה אתם חושבים על...(תגידו מה אתם חושבים על כל דמות): סער: תום: ליאן: גל: סיגי: ניקי: זאביק: ג'וזף: איציק: סמדר: רני: ריטה: אסי: קארין: ג'וש: אלינור: זיווה: עובד: יפית: טוקו: סזאר: אוסקר: דורי: מילי: טובה: יעל: גולדה: זהו!!!!! תהנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

khzh120

New member
~עונה ../images/Emo9.gif~

הנה חידון קטן.... תרשמו את דעתכם לגבי העונה של האלופה 2 ולגבי השחקנים: הזוג החמוד של העונה:קארין ואסי הזוג המפתיע של העונה:זיווה ואלינור הזוג הנוראי של העונה:סער וליאן הפרדה הטובה בעונה:סער וליאן הפרדה הלא טובה בעונה:אמממ... תום וסיגי בגלל שסיגי מתה... השחקן+שחקנית הטובים בעונה:ג'וליה לוי בוקן ועדי הימלבלוי,עופר שכטר ויהודה לוי השחקן+שחקנית הגרועים בעונה:האמת-אין כאלה... הנשיקה הטובה בעונה:אסי וקארין (
) ,ניקי וסער (אם תהיה) הנשיקה הגרוע בעונה:גולדה ויעל
עכשיו על הדמויות: הדמות היפה בעונה:ניקי הדמות המכוערת בעונה:אין כזאת כולם יפים
הדמות החמודה בעונה:ניקי וסיגי הדמות המעצבנת בעונה:ליאן
הדמות העקשנית בעונה:סער הדמות המצחיקה בעונה:עובד
הדמות המפתיעה בעונה:אלינור :-o הדמות המוזרה בעונה:גולדה הדמות השקטה בעונה:סזאר אני יודעת?! הדמות הרעה בעונה:ליאן ליאן וליאן-השנאה שלי אלייה בלתי נפסקת. מה אתם חושבים על...(תגידו מה אתם חושבים על כל דמות): סער:חמוד רגיש אבל מעצבן! תום:חמוד כהרגלו ליאן:מעצבנת אבל מהממת
גל:מאמי סיגי:מאמי חמודה יפה ניקי:מהממת כובשת יפה הורסת כל המחמאות שקיימות בעולם
וחמודה ,פשוט מיוחדת במינה
זאביק:מפגר מטומטם זבל אפס ג'וזף:מפגר מכוער סתום איציק:רגיש סמדר:בסדר אני יודעת שחכתי שהיא קיימת רני:חמוד, מסכן ריטה:יפה חמודה מסכנה אסי: מעצבן במיוחד עם כול המכות אבל בתוכו אדם רגיש קארין:מאמי ג'וש:חרא אלינור:ילדה טובה בית שאן זיווה:לא יודעת אולי: מנצלת מינית ילדות טובות בית שאן בנות 20?!! עובד:חמוד רגיש מטומטם יפית:מאמי שחקנית מצויינת טוקו:חמוד חח סזאר:חמוד אבל אידיוט נסחף אחרי ליאן הכלבה
אוסקר:חמוד מאוד מאוד דורי:מהמר כפייתי מילי:מלכה טובה:מלכה יעל:מאמי בטירוף גולדה:מוזר בטירוף

AntilopA2

New member
בא לי לענות...

הזוג החמוד של העונה:יעל ותוםD: (נוו כבררררר
) הזוג המפתיע של העונה:אעע דורי ומילי הזוג הנוראי של העונה:ענבל ורני (נו,עוד יהיה) הפרדה הטובה בעונה:סער וליאן הפרדה הלא טובה בעונה:הממ תום וסיגי? (זה נחשב פרידה?
) השחקן+שחקנית הטובים בעונה:לא יודעת...יש הרבה שחקנים טובים,באמת השחקן+שחקנית הגרועים בעונה:הנמנמ הנשיקה הטובה בעונה:אעע לא יודעת. אני אחליט בסוף העונה
הנשיקה הגרוע בעונה:הנמ עכשיו על הדמויות: הדמות היפה בעונה:לא יודעת.כמה:] הדמות המכוערת בעונה:אע:|.. הדמות החמודה בעונה:יעל
יעליעל הדמות המעצבנת בעונה:ג'וש]: הדמות העקשנית בעונה:גם ג'וש. רבאק כמה פעמים הבחורה יכולה להבהיר לך שהיא לא מעוניינת לראות אותך?
הדמות המצחיקה בעונה:גולדה! הדמות המפתיעה בעונה:הממ..אולי אלינור? הדמות המוזרה בעונה:אלינור. (אבל מוזר טוב
) הדמות השקטה בעונה:גל?
הדמות הרעה בעונה:ממ זאביק?
מה אתם חושבים על...(תגידו מה אתם חושבים על כל דמות): סער:לא גיבשתי דעה
תום:קודם כל אחלה משחק של עופר שכטר:] הממ חמוד. נראה לי שעוד נכיר אותו:] ליאן:פאתטית!! גל:מה יש לי לחשוב עליה? מי ישמע איזה יכולות משחק מדהימות היא מפגינה שם..
סיגי:איך היא חמודה בתור רוח
ניקי:הממ היא..מסתורית?!
זאביק:אר
ג'וזף:משעמם במילא אחת..|: איציק:אעע.. סמדר:הממ.. רני:אוח הוא מעצבן אותי. הולך להיות עם כל מני מטפלות מאחורי הגב של החברה שלו
ריטה:ריטה חמודה
אסי:אעע שירגיע את עצמו?
הוא מפחיד אותי לפעמים
קארין:קארין חמודה
ג'וש:אררר
אלינור:וואי היא מצחיקה ומוזרה..וחמודה
זיווה:הממ עובד:הוא מעצבן אותי|: יפית:יפית מקסימה:] טוקו:אפשר לחשוב כמה כבר רואים אותו
סזאר:הנמנמ. החלטי?
אוסקר:אוסקר
דורי:אם ליאן פתאטית...הו שיא הפאתטיות
מילי:שתרקב עם דורי. כל עוד היא לא מתקרבת לי לשאר הדמויות|שוטר| טובה:ארר בא לי להרביץ לה לפעמים
(טוב,בכל סצנה שלה) יעל:יעליעליעל
יעליעל
היא...ממ מסוג האנשים שאני אוהבת
גולדה:קורע
חמוד ממש:]

משעמם לי עונה...

הנה חידון קטן.... תרשמו את דעתכם לגבי העונה של האלופה 2 ולגבי השחקנים: הזוג החמוד של העונה: אסי וקארין {שלבנתיים היא בעצם ויקי} הזוג המפתיע של העונה: גולדה ויעל - תודו! הזוג הנוראי של העונה: ליאן וסאזר הפרדה הטובה בעונה: ליאן וסער הפרדה הלא טובה בעונה: סיגי ותום =( השחקן+שחקנית הטובים בעונה: עופר שכטר מיכל גבריאלוב מוסקו אלקלעיי ג'וליה לוי בוקן השחקן+שחקנית הגרועים בעונה: עודד מנשה איציק זליג משהו דנקר חחח והאמא סמדר הנשיקה הטובה בעונה: מאפה לי הנשיקה הגרוע בעונה: מאפה לי עכשיו על הדמויות: הדמות היפה בעונה: סיגי בר חיים { מיכל גבריאלוב} הדמות המכוערת בעונה: לא נראה לי יש מי אני שאגיד על מישהו שהוא מכוער הדמות החמודה בעונה: ניקי הדמות המעצבנת בעונה: ליאןןןןןןןןןןןןןןןןן הדמות העקשנית בעונה: אסי הדמות המצחיקה בעונה: טובה הדמות המפתיעה בעונה: ניקי -מדהימה הדמות המוזרה בעונה: גולדה? הדמות השקטה בעונה: לא יודעת הדמות הרעה בעונה: ליאן מה אתם חושבים על...(תגידו מה אתם חושבים על כל דמות): סער: ערס תום: חמוד ליאן: רעה גל: היא בת שנה שבקושי יש לה זמן מסך מה אני כבר יכולה להגיד על ה"דמות" שלה סיגי: וואו ניקי: וואווווו זאביק: דמות חסרת משמעות ג'וזף: כנ"ל איציק: כנ"ל סמדר: כנ"ל רני: כנ"ל ריטה: כנ"ל אסי: וואוו קארין: אחלה דמות ג'וש: דמות חסרת משמעות לא רצויה אפילו אלינור: כנ"ל זיווה: כנ"ל עובד: כדורגלן? XD יפית: סקסית בטירוף טוקו: שוער? XD סזאר: המאהב אוסקר: וואוו דורי: דמות חסרת משמעות מילי: שנויה במחלוקת עוד לא הבנתי אם היא באמת השתנתה טובה: מצחיקה בטירוף יעל: חמודה גולדה: מוזר {עדיף לעשות את האלופה מסיגי תום אוסקר אסי ניקי } זהו!!!!! תהנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NOFAR77

New member
תשובות! :)

הזוג החמוד של העונה: סיגי ותום, כמובן! הזוג המפתיע של העונה: גולדה ויעל הזוג הנוראי של העונה:קארין וג'וש הפרדה הטובה בעונה:קארין וג'וש הפרדה הלא טובה בעונה:תום וסיגי (אני יודעת שזה לא היה מתוך ברירה אבל זאת בכל זאת פרידה :( ) השחקן+שחקנית הטובים בעונה:עופר שכטר , קארין השחקן+שחקנית הגרועים בעונה:סזאר , הבנות מהאתר של הקבוצה חחח לא יודעת הנשיקה הטובה בעונה: אולי של תום וסיגי בבית חולים לפני שהיא נפטרה הנשיקה הגרועה בעונה: זיוה ואלינור עכשיו על הדמויות: הדמות היפה בעונה:ליאן הדמות המכוערת בעונה: ניקי!! הדמות החמודה בעונה: אלינור הדמות המעצבנת בעונה: יעל הדמות העקשנית בעונה: סערררר הדמות המצחיקה בעונה: נראה לי קארין הדמות המוזרה בעונה: אני אגיד ג'וש כי בטח כולם יגידו גולדה חח הדמות השקטה בעונה: רני.. מה כמעט ולא מראים אותו
הדמות הרעה בעונה: טובה וכל התשובות האלה רק בגלל מתוך שיעמוםםםםםם :)

למעלה