חידון

חידון ../images/Emo13.gif

משעמם לי אז אני יעשה חידון.. פה השאלות ובהודעה הבאה תשובות.. 1.מה מקור השם וודקה? 2. מהו העץ הנפוץ ביותר לחביות יין? 3. מהם פולי הקפה היקרים בעולם? 4. כיצד נמדדת מידת חריפות הפלפל? 5. מהי מקינטה? 6. מה פירוש השם-קרם ברולה 7. מה זה גהי? 8. ממה מכינים מיונז? 9. מה משמעות הסימן- E441? 10. היכן משתמשים בחמשת התבלינים? 11. מה צבעו של תפוח האדמה מהזן החדש? 12.באיזה משקה יש טאנין? 13. מהי זיבדה? 14. כמה קלוריות במנת פלאפל.. (טוב לאוהבות פלאפל לא כדאי לדעת את התשובה..) 15. מהי החיה המהירה בעולם? 16.מהי הציפור הגדולה בעולם? 17.מהו היונק הראשון ששוכפל? 18.מהו סולונום הפקעות? 19. מהו הזרע הגדול ביותר בעולם הצומח? 20.מהו נופר? 21. מי גילה את הפקינז? 22.כיצד החיפושיות מתגוננות? 23. מאיזה חומר עשוי הציפורן? 24.מה מקור המושג תאומים סיאמים? 25..כמה עור יש על אדם בממוצע? 26.מה מהירות האוייר בהתעטשות?
27. למה שימשה תרופת הויאגרה במקור?
28. כמה ליטר דם בגופו של אדם מבוגר? וכמה שאלות על המדינה לקראת יום העצמאות.. 1. ממה מכינים פלאפל? 2. איך נבחרו צבעי דגל המדינה? 3.מהו סמל המדינה? חח 4.היכן חשבו בהתחלה להקים את מדינת היהודים? 5.מהי מגילת העצמאות? 6.כיצד נקראה ישראל בתקופת התנך? 7. מה מקור השם ישראל?-את זה אני לא יודעת,זה סתם מעניין אותי.. תענו ותקבלו ציון,חח סתם,אלה שאלות קשות..

eshkolit32

New member
מאיפה האנרגיות האלה באמצע הלילה?? מנסה לענות:

טוב אני חייבת להגיד שכל הכבוד לך, העיניים שלי כבר נעצמות, ואת מחברת לך חידות...אני אנסה לענות, את רוב התשובות אני לא יודעת! (מאיפה לעזאזל לקחת את זה???) 7. גהי זה תבלין הודי...? 8. מיונז מכינים מחלמון ביצה, חרדל, שמן ולימון. 11. תפוח האדמה מהזן החדש הוא בצבע סגול. 14. בפלאפל יש בערך מיליון קלוריות:) 27. הויאגרה שימשה במקור כתרופה לבעיות בלב, לא....? ועל המדינה: 1. פלאפל מכינים מחומוס ומקצת יותר מדי שמן עמוק. 3. טוב מגן דוד.... 4. אוגנדה. 5. יודעת ועייפה בשביל להסביר, תסלחו לי 6. שכחתי (איזה בושות את גורמת לי פה, מור) 7. פעם ידעתי. מי זוכר את זה בשעה כזאת?! אני דורשת לקבל ציון אפילו רק בשביל זה שניסיתי...

חח החה חהחהחה ,זה הסמי מרץ..

אני כמו ינשוף,חח את האמת שאני צריכה ללכת לישון וגם עייפה אבל מתעצלת ללכת לישון.. אני צריכה לעשות משהו לפני.. ואשכולית.. נכשלת.. נו נו נו... אני אכתוב לך הערה ביומן.. ..
חח זה מזכיר לי שהייתי קטנה והתעצלתי להכין שיעורים והמורות כתבו לי הערות ביומן והייתי צריכה להחתים את ההורים ופעם גם מחקתי את הערה עם טיפקס
..איזה נוסטלגיה.. טוב לילה טוב..

eshkolit32

New member
מה לילה טוב?! אי אפשר לתת לי עובר...?

בכל זאת השקעת פה ועניתי כמה תשובות בזמן שכולם פה חורפים חזק.......

אשכולית

איך את רוצה להצליח אם את לא לומדת למבחן? אני את הבגרות שלי כבר עשיתי.. ויש לי עוד 30 מבחנים לבדוק..אז יקח לי זמן.. חח נכנסתי חזק למורתיות שבי.. אולי אני אהיה מורה כשאהיה גדולה,חח לא..

yaeli20

New member
עונה

.1 מה מקור השם וודקה? אוף בדיוק קראתי על זה אבל אני לא זוכרת! 2. מהו העץ הנפוץ ביותר לחביות יין? אלון 3. מהם פולי הקפה היקרים בעולם? אין לי מושג 4. כיצד נמדדת מידת חריפות הפלפל? ככל שהפלפל קטן יותר הוא חריף יותר 5. מהי מקינטה? אין לי מושג אבל נשמע כמו משקה 6. מה פירוש השם-קרם ברולה לא יודעת בדיוק אני רק זוכרת שהסבירו לי פעם משהו שזה קשור לזה שלמעלה זה קשיח נדמה לי קרם מתנפץ... ויכול להיות שאני מבלבלת לגמרי... 7. מה זה גהי? אין לי מושג 8. ממה מכינים מיונז? שמן ביצה לימון 9. מה משמעות הסימן- E441? אין לי מושג 10. היכן משתמשים בחמשת התבלינים? באוכל! סתם אין לי מושג 11. מה צבעו של תפוח האדמה מהזן החדש? סגול 12.באיזה משקה יש טאנין? תה 13. מהי זיבדה? אין לי מושג 14. כמה קלוריות במנת פלאפל.. (טוב לאוהבות פלאפל לא כדאי לדעת את התשובה..) לא רוצה לדעת רוצה להמשיך לאכול! 15. מהי החיה המהירה בעולם? טיגריס או יגואר לא בטוחה 16.מהי הציפור הגדולה בעולם? יען 17.מהו היונק הראשון ששוכפל? כבשה! דולי הכבשה! 18.מהו סולונום הפקעות? סמים? 19. מהו הזרע הגדול ביותר בעולם הצומח? אין לי מושג 20.מהו נופר? זה לא מה זה מי... וזאת מישהי שלמדה איתי פעם... 21. מי גילה את הפקינז? מישהו שהיה לו משעמם? 22.כיצד החיפושיות מתגוננות? ריח לא? 23. מאיזה חומר עשוי הציפורן? אני לא זוכרת את שם החומר אבל זה אותו החומר שממנו עשוי השיער ואגב גם הקרן של הקרנף 24.מה מקור המושג תאומים סיאמים? אין לי שמץ 25..כמה עור יש על אדם בממוצע? מלא! 26.מה מהירות האוייר בהתעטשות? אני יודעת שזה מהיר מאוד באופן יחסי ולכן אי אפשר להתעטש עם עיניים פתוחות (הן יכולות לצאת מהמקום... בחיי!) 27. למה שימשה תרופת הויאגרה במקור? בעיות לב לא? 28. כמה ליטר דם בגופו של אדם מבוגר? הרבה וכמה שאלות על המדינה לקראת יום העצמאות.. 1. ממה מכינים פלאפל? גרגירי חומוס 2. איך נבחרו צבעי דגל המדינה? הצבעים של התלית 3.מהו סמל המדינה? חח מנורה עם שני ענפי זית 4.היכן חשבו בהתחלה להקים את מדינת היהודים? אוגנדה 5.מהי מגילת העצמאות? רשימה של זכויות בסיסיות של אזרחי המדינה 6.כיצד נקראה ישראל בתקופת התנך? לא זוכרת 7. מה מקור השם ישראל?-את זה אני לא יודעת,זה סתם מעניין אותי.. אני חושבת שזה מהתנ"ך

../images/Emo36.gif והנה התשובות... ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif

1. מים בשפות הסלאביות-וודה 2.אלון 3."בלו מאונטן" מגמייקה 4. ע"פ יחידות סקוויל (HUHH???!! ) 5.באיטלקית: "מכונה קטנה" לאספרסו בייתי 6.קרם שרוף 7.חמאה הודית מזוקקת 8.מחלמוני ביצה ושמן 9.גלטין (טוב את זה אני צריכה לזכור,איכס גלטין...) 10.בסין ובויאטנם 11.סגול 12.ביין אדום 13.שמנת של חלב שנחמץ 14. 600 קלוריות
15. הברדלס ,100קמ"ש 16.יען 17.דולי הכבשה 18.מו המדעי של תפוח אדמה 19.פרי הקוקוס הכפול..כ20 ק"ג 20. צמח מים רב שנתי 21. הבריטים שכבשו את הארמון בפקין,1860 22.מפרישות נוזל חומצי 23. חלבון קשה הקרוי קראטין 24. התאומים אנג וצאנג שנולדו ב1811 בתאילנד, סיאם 25. 20,000 סמ"ר 26. 250 קמ"ש.. 27.לטיפול בתעוקת לב 28. כ70 ליטר פחות 65
------------------------ 1. מחומוס 2. בהשראת הטלית 3. מנורה וענפי זית 4. אוגנדה 5.מסמך הכרזת המדינה 6. כנען ==================== הילדים של ימינו ...

למעלה