חידון רוק #8 (נדמה לי)

Grimble Grumble

New member
חידון רוק #8 (נדמה לי)

Here we go again all the way from the start (Scorpions - Still Loving You) ועוד חידון מגיע (אני חושב שהעובדה שזה שבוע 8 ברציפות שיש חידון היא חיובית מאד כי היא מראה שממש מזמן לא סגרתי שבת אהאהאה החיים הטובים של הסמל) 1. איזו להקה קראה ל2 אלבומים שלה על שם סרטים של האחים מרקס? מה שמם של 2 האלבומים האלה? 2. איזו להקה כונתה ע"י מעריציה כ"להקה היחידה שנחשבת"? 3. מהם "3 הסינגלים" של פינק פלויד (יצאו לפני הפייפר את דה גייטס אוף דון)? 4. לאיזה שיר מפורסם של להקת ה"מי" (The Who) עשו להקות פאנק מפורסמות ביניהן הסקס פיסטולס והראמונס קאברים? 5. מהו השיר האחרון שהביטלס הקליטו לפני שהתפרקו סופית (לא כולל דברים שיצאו בשנות ה90 לאנתולוגיה) 6. על פי שיר מפורסם - מי רוצה להיות ילדה כמו אבא שלו? 7. מאיפה לקוח הציטוט הבא: "Once I had a little game, I liked to crawl back into my brain. I think you know the game I mean, I mean the game called GO INSANE" 8. איזה חבר מלהקת Velvert Underground הועף מהלהקה לאחר מריבה עם לו ריד בשנת 68? 9. מי כתב את שיר הנושא לסרט ג´יימס בונד "חייה ותן למות"? 10. מאיזה שיר מפורסם לקוח החלק הבא: "When you walk through a storm hold your head up high", אוהדי איזו קבוצת כדורגל מזוהים עם השיר הזה?

תשובה ל- 9

אני חושבת שזה פול מקרטני.....(?)

תשובות (קצת מהוססות) ל1,4,5,8

1 אני מאמינה שקווין, " לילה באופרה" ו "יום במירוצים" 4 אני מנחשת ש my generation 5 יכול להיות ש-dont let me down? או שזאת היתה הופעה האחרונה?
8 ג´ון קייל כמובן, והוחלף בדאג יול.

כמה תשובות:

3. arnold layne, see emily play, apples and oranges 9. לינדה ופול מקרטני. 10. אני יודע שהשיר הוא של ליברפול, ואני מכיר שיר ששם הקהל של ליברפול שר את השיר הזה. השיר הוא: pink floyd - fearless ממדל. 8. מאוד מוכר לי....!!

LadyG

New member
תשובה 7

The celebration of the Lizard מי אם לא הגדול מכולם ג´ים מוריסון

TheFly

New member
10

השורה לקוחה מהשיר You´ll Never Walk Alone מילים אוסקר המרשטיין לחן ריצ´אד רוג´רס ביצוע - אלביס פרסלי, השיר אומץ ע"י אוהדי ליברפול אחרי האסון באיצטדיון הילסבורו לזכר האוהדים שנהרגו באסון ועם הזמן הפך להמנון הקבוצה. מעניין שאצלנו לא אימצו שום שיר לאחר אסון המכבייה או אולמי ורסאי , כנראה אצלנו זה קורה תכופות

בשם אוהדי ה cop באנפליד:

השיר you´ll never walk alone מלווה את קבוצתי האהובה מזה שנים, ומושר ע"י האוהדים ביציע שמאחורי השער המזרחי (הקרוי בליברפול ה cop ) מאז שנות השישים ועוד לפני שזכה לביצוע של אלוויס. השיר, בביצוע של האוהדים נמצא בתוך האלבום מאדל של פינק פלוייד משנת 71 כ 15 לפני אסון הילסברו, גם כיום לאחר שיציע ה cop נהרס (בעקבות שינויים שנערכו בכל האיצטדיונים באנגליה לאחר אסון הילסבורו) ממשיכים האוהדים לשיר לקבוצתם האהובה: "When you walk through a storm Hold your head up high And don´t be afraid of the dark At the end of the storm There´s a golden sky And the sweet silver song of a lark Walk on through the wind Walk on through the rain Though your dreams be tossed and blown Walk on, walk on, with hope in your heart And you´ll never walk alone You´ll never walk alone"

TheFly

New member
ואללה

הצצתי במדל שלי ובאמת כתוב שחור על גבי צהוב על מדבקת התקליט: Fearless - Includind You´ll Never Walk Alone לעולם לא מאוחר ללמוד דברים חדשים על הלהקות שאוהבים. כמו כן כתוב באתר של ליברפול, שבעבר הייתה אף הפייבוריטית שלי שאחת השמועות לסיבה שהשיר נקלט ע"י האוהדים אומרת כי השיר הושמע לפני משחקים במשך כמה שבתות ברציפות ואז בשבת אחת שהוא לא הושמע החל היציע או ה- KOP לשיר את השיר. מסקנה : תמיד אבל תמיד חייבים לקרוא את האותיות הקטנות.

liverpool liverpool

אני כנראה לקחתי יותר ברצינות את ה never ב you´ll never walk alone, ההסבר על השיר הוא יותר אגדה עירונית ממשהוא אמיתי. ודרך אגב בקידור שנתת אפשר לשמוע את kop שר את השיר מה ששיחזר עורי את אחד הזיכרונות היותר נעימים בחיי תודה Walk on, through the wind Walk on, through the rain Though your dreams be tossed and blown Walk on, walk on, with hope in your heart And you´ll never walk alone You´ll never walk alone

oz ma

New member
תשובה ל- 6

Lumberjack song / Monty Python "I wish I´d been a girlie Just like my dear pappa."

Grimble Grumble

New member
התשובות

לא ידעתם הכל וזה כבר טוב... הנה התשובות המלאות 1. קווין זה נכון עם A Night At The Opera ו A Dat At The Races על שם 2 סרטים גאוניים של גראוצ´ו הארפו וצ´יקו 2. חשבתי דווקא שאת זה כן תדעו... The Clash - The Only Band That Matters הקלאש כמובן... 3. See Emily Play, Arnold Lane, Apples & Oranges 4. פה לא ידעתם, השיר הוא Substitute ו2 הלהקות האלה הן לא היחידות שעשו לשיר הענק הזה קאברים 5. I Me Mine 6. הלאמברג´ק מהשיר של מונטי פייטון כמובן 7. The Celebration Of The Lizard King - פואמה של ג´ים מוריסון שהוא נהג לבצע אותה בהופעות חיות... 8. ג´ון קייל כמובן... 9. פול מקארטני ולהקתו ווינגס... 10. לעולם לא תצעדי לבד מכבי חיפה
(טוב נו, גם ליברפול)

ganooov

New member
אממממ... ../images/Emo13.gif

לא ידעתי. בכולופן - אני חושב שזה מספר 8.

WhiteSnake 85

New member
2

היכול להיות וזאת "הלהקה" THE BAND שלימים נקראו גם "הניצים" ועוד הרבה שמות...

למעלה