חידון רוק #7

Grimble Grumble

New member
חידון רוק #7

טוב, היות שאין לי כוח לחשוב יותר מדי, גם הפעם החידון יעשה במתכונת של תרגום שורות לעברית... אתם כבר יודעים מה לעשות איתם (ומי שלא יודע, כותבים פשוט את שם השיר והמבצע) (ואם בא לכם גם את השורה בשפת המקור) נ.ב. יש פה לפחות שני שירים (שאני יודע לפחות) שיש להם יותר ממבצע אחד - נא לכתוב את הביצוע המ-ק-ו-ר-י 1. אני עייף, אני יגע / אני יכול לישון אלף שנה / אלף חלומות שיעירו אותי / צבעים שונים עשויים מדמעות. 2. כל מעריציך עיוורים / חושבים יותר מדי על גן עדן / זה היה יפה אבל עכשיו זה החמיץ 3. איני צריך להילחם / על מנת להוכיך שאני צודק / אני לא צריך שיסלחו לי 4. תראי לי את ההרים בעלי פסגות השלג שלכם שבדרום / קחי אותי לחווה של אביך 5. שלום / אני הרוח של ג´ו המודאג / שצווארו הלבן והיפה ניתלה / לפני בערך 18 חודשים 6. שלא יספרו לך מה אתה רוצה / שלא יספרו לך מה אתה צריך / אין עתיד, אין עתיד, אין עתיד בשביל 7. גיליתי שזה קשה / היה קשה לגלות את זה / טוב נו, שיהיה, לא משנה 8. שמעתי שהיה אקורד סודי / שדוד ניגן וגרם עונג לאלוהים / אבל לכם לא אכפת ממש ממוסיקה הלא כן? 9. אני חייב להודות שאני מעט מבולבל / לפעמים נראה לי שפשוט ניצלו אותי 10. מביט על העבר בתמונות / ימי הקיץ ההם שביליתי מחוץ לבתי הקפה שפינת הרחוב זהו להפעם - ולראשונה בחידון - אף שאלה על ג´יימס דאגלס מוריסון ולהקתו

חולוני

New member
חחחח..

7. Nirvana - Smells Like Teen Spirit זה קל בגלל השורה - "Oh well, whatever, nevermind".

ganooov

New member
בגלל זה אני מסרב להגיב. ../images/Emo13.gif

שיהיה ברור - חוקי הפורום חלים גם על החידון - אמרתי חלאס - אז חלאס.

Grimble Grumble

New member
שיהיה ברור:

ברגע שהודעה שלי / דיון שאני משתתף בו על רוק בפורום הזה יפסל בגלל שמנהל האתר לא אוהב את הלהקה / חושב שזה לא מקומה פה זאת תהיה ההודעה האחרונה שתראה ממני פה... זה לא איום, רק הבטחה (באמת שאני לא מאיים פה על אף אחד) ולסיום: ניוונה להקת רוק, השיר סמלס לייק טין ספיריט הוא להיט רוק יותר מצליח (בגלל שהוא להיט רוק, לא פופ ולא כלום) מכל דבר שדייר סטרייטס אי פעם עשו.. נירוונה להקה שבמשך כל שנות פעילותה (הלא רבות) נשארה נאמנה לרוק דבר שאי אפשר להגיד על אגדות רוק אחרות (גם דייר סטייטס עשו הרבה מאד פופ) ולכן היא להקת רוק...

Fell

New member
אכן.

3. the who- teenage wasteland (כן, אני יודעת שזה לא השם של השיר, אני לא מצליחה להיזכר בשם באמיתי) 6. sex pistols- god save the queen 8. Leonard Cohen- hallelujah פל.

pinky_unna

New member
את הראשון כתבו "מחתרת הקטיפה" או ש-

או שהשיר לא נכתב על ידם?

כמה תשובות...

1. The Velvet Underground - Venus In Ffurs 2.נדמה לי שזה מתוך Jesus Christ Superstar 3.The Who - Baba O´Riley

Grimble Grumble

New member
התשובות

הנה התשובות המלאות של החידון: 1. "I am tired, I am weary / I could sleep for a thousand years / A thousand dreams that would awake me / different colours made of tears" Velvet Underground - Venus In Furs 2. "All your followers are blind / Too much heaven on their minds / It was beautiful but now it´s sour" Jesus Christ Superstar - Heaven On Their Minds (זה הקטע השני מהאופרה לא הראשון, והביצוע המועדף עלי הוא כמובן מהאלבום של האופרה - ביצוע של מוריי האד שמבצע שם את יהודה איש קריות בצורה מעולה) 3. "I don´t need to fight / To prove I´m right / I don´t need to be forgiven" The Who - Baba O´Riley 4. "Show me round your snow peaked mountains way down south / Take me to your daddy´s farm" Beatles - Back In The USSR איך לעזאזל לא ידעתם את זה? 5. Hello / I am the ghost of troubled Joe / Hung by his pretty white neck / Some 18 months ago The Smiths - A Rush And A Push And The Land Is Ours אני מסיק מכך שאין בכלל אוהבי סמיתס חוץ ממני בפורום פה... 6. Don´t be told what you want / Don´t be told what you need / There´s no future, no future, no future for you! Sex Pistols - God Save The Queen 7. I found it hard / It was hard to find / Oh well, whatever, nevermind Nirvana - Smells Like Teen Sprit 8. I heard there was a secret chord / That David played and it pleased the Lord / But you don´t really care for music do you Leonard Cohen - Halleluja 9. I gotta admit that I´m a little bit confused / Sometimes it seems to me as if I´m just being used Pink Floyd - Dogs איך איך איך דווקא את פינק פלויד לא ידעתם?! 10. Looking back at the photographs / Those summe days spent outside corner cafes Gary Moore - Parisienne Walkways השיר הזה מפורסם בעיקר בגלל הסולו גיטרה בהתחלה שלו (שחוזר לאורך כל השיר) אם מישהו זוכר את הפרסומת בוי אייץ 1 לאוספים שקשורים לElectric Guitar שיש שם ילדה שמסתובבת עד שהיא מוצאת גיטרה ומתחילה להשתולל, אז הפרסומת מתחילה בסולו מהשיר הזה, הסולו השקט והיפה הזה... זהו להפעם...

למעלה