חידון רוק 38

LadyG

New member
הערה לשאלה מס' 3

למען הדיוק - שני שירים של הסגולים יכולים להתאים במקרה זה ושניהם מ- 1969. השיר הראשון כבר הוזכר. מי שנזכר בשיר השני מוזמן להוסיף, ויתוגמל בנקודה נוספת.

ThE RhythM

New member
13

השיר היה שיר הנושא של הסדרה הבריטית 'מדריך הטרמפיסט לגלקסיה'. (למה הם בחרו שיר של האיגלז לזה?! איו!)

ThE RhythM

New member
16

הגעתי מאוחר, אני מנסה להשלים קצת. רוקאדיי ג'ונסון הוא-הוא אלטון ג'ון!

ThE RhythM

New member
14+15

טוב, בשיר Rosie ג'קסון שר על היד שלו. ובשיר Redneck Friend...מממ...איך אני אגיד את זה...הוא שר על ה...על אבר הרבייה שלו קיצר! מעניין אם הוא גם כתב שיר שמשלב בין שניהם... (סליחה! לא יכלתי להתאפק! וגם רק שתדעו שכתבתי את ההודעה הזו עם עיניים מכוסות)

LadyG

New member
דרך אגב רית'ם

אפשר להוריד כבר את הכיסוי

ThE RhythM

New member
אל תשאל! אבל אולי אני!

אני לא בטוח אבל נדמה לי שFrampton Comes Alive של מי אם לא פיטר פראמפטון.

LadyG

New member
והתשובות

1.פיטר וולף מה-ג´יי ג´יילס 2."Jazz is an ocean. Rock ´n´ Roll is a swimming pool. I hang out on a lake." קרלוס סנטנה. Neil Diamond´s ´Kentucky Woman.3´ ו- ללניה - דונובן. 4.גראנד הוטל. 5.רק אחד ושמו הוא איאן פייס התותח. 1975.6. 7.Graham Bonnet 8.Won´t Get Fooled Again 9.Celebration Day Frampton Comes Alive.10! של פיטר פרמפטון כמובן. 11. Blues Boy 12. Double Trouble (הלהקה שלוותה את סטיבי ריי ווהן) 13. מדריך הטרמפיסט לגלקסיה (תוכנית הרדיו של הבי בי סי) 14. היד שלו (השיר עוסק באוננות...) 15. לאיבר המין שלו... 16. אלטון ג´ון 17. הנשרים (the eagles) בשירם -Take It Easy. מצב הנקודות לשבוע הזה + מלך חודש יוני עוד מעט.

LadyG

New member
מצב הנקודות לשבוע

ותבדקו אותי שלא טעיתי: גרימבל 7 נקודות (3 נקודות עבור שאלה 2) וכמו כן עבור שאלות 3,4,7,8 רית'ם 6 נקודות עבור שאלות 1 , 10, 13, 14, 15, 16 נוש 4 נקודות עבור שאלות 3 (יחד עם גרימבל), 11, 12, 17 פייפר 4 נקודות עבור שאלות 4 (יחד עם גרימבל), 5, 6, 9 הניבלונגים - 1 עבור שאלה מס' 3 מי שתשובתו נכנסת באותה דקה עם תשובה נוספת ושתיהן נכונות, אני מזכה את שני הפותרים בנקודות. אם יש ערעורים, זה הזמן.

LadyG

New member
ויש לנו ../images/Emo47.gif לחודש יוני

מצב הנקודות המצטבר לחודש יוני: גרימבל - 20 רית'ם 10 הניבלונגים 9 נוש 8 פייפר 6 יון - 3 גי' פורס 3 פליי 2 הלטר סקלטר 2 חולוני 1 תומר 1 פינק 1 ג'ו 1 חודש שני ברציפות, שגרימבל לוקח את הכתר. מה יהיה? לא תעצרו אותו? שאנסה לדבר עם מפקדיו בצבא? בשבוע הבא חידון חדש לחודש יולי. אני רוצה לראות מלכה מנצחת ביולי. פייפר ונוש....

ThE RhythM

New member
נו באמת

החידון שלנו מתחיל להראות כמו הליגה הישראלית בכדורסל...

מאדמאן

New member
חושב שיש כאן טעות

פרמפטון קומס א לייב מכר בזמן קצר הכי הרבה העתקים של האלבום - אבל בטווח של זמן יש שני אלבומי הוןפעה חיה שמכרו יותר מכל אלבומי ההופעה החיה בעולם ושניהם של דיפ פרפל: הראשון הוא כמובן : made in japan השני עם שם דומה : made in europe שאזל לחלוטין מהמדפים ובמשך 7 שנים מאז יצא מכר פחות ממייד אין ג'פן אבל נדמה לי שמכר מעל מיליון וחצי עותקים.

TheFly

New member
לחשוב זה טוב , אבל ....

כדאי להביא איזה קישור שיתמוך בדעתך. בינתיים קבלללל. בין כל מה שכתוב שם שים לב לשורה שאומרת Frampton Comes Alive — the best-selling live album ever

מאדמאן

New member
אני יודע מה ההבדל - מדובר באלבומים

הכפולים בהופעה חיה שנמכרו יותר מכל האחרים - אז נכון שפרמפטון מכר אלבום אחד .

למעלה