חידון רוק 32.

ThE RhythM

New member
אם כך

אין לי מה להפסיד מכיוון שאני יודע בוודאות שסטרוואי לא יצא כסינגל אז: 7- לא קיים B side

ThE RhythM

New member
אה סבבה

אין לי בעיה לוותר על נקודה זה לא עקרוני... העניין הוא שבערך 5 אנשים הזכירו את העובדה שאין צד ב' לסטרוואי מה עכשיו? :)

dagropp

New member
לד זפלין לא הוציאו סינגלים???

לד זפלין הוציאו סינגלים עוד מאז אלבומם הראשון ובתור מישהו שיש לו כמה מהם בתקליטים מאוד התעצבנתי... יש את: good times bad times/communication breakdown black dog/misty mountain hop rock and roll/four sticks ויש להם עוד אבל אני כותב מהזכרון

noosh

New member
ככה היה כתוב באתר שמצאתי בגוגל

בגלל זה הניחוש פרוע

GeForce 5

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo7.gif

עד שהייתי בראש... לא נורא, בשבוע הבא אני אקרע את כולם, לפחות פספסתי את החידון לטובת עשיית מצווה (אם אפשר לקרוא לזה כך...). העיקר שאת מקפידה על האותיות הגדולות והקטנות.

and justice for all

צדק אני מבקש. צדק! שבוע שני שאני מפספס את החידון. ועוד עם שאלות, שהן ממש הרמה להנחתה... - בחזרה לעתיד - היה במשך שנים הסרט האהוב עליי (מרטי מתעורר לצלילי heaven is one step away, ונדמה לי שזה גם מה ששומעים ברקע, כשהוא חוזר בדולוריאן ל-1985, ועוצר ליד השיכור...). אגב, על עטיפת הפסקול בחרו כשיר המוביל את power of love של יואי לואיס ו"החדשות", ולא את קלפטון או את johnny b goode... - ושאלת לד זפלין. איזה בזבוז של ניקוד... אני מגיש קובלנה רשמית לליידי ולהלסי, בדרישה להחזיר את החידון למקומו המקורי...

hells bells

New member
חברים יקרים יש עוד 2 נקודות ב-קופה!

שאלה 8 ושאלה 9 תשובות שגויות. מהרו מהרו כל הקודם זוכה...... הולדן וזבובי זה ה-צ'אנס האחרון השבוע.

country joe

New member
לא נכון

כשקלפטון פרש הוא רצה שפייג' יחליף אותו, אבל הוא היה עסוק כנגן סשנים, אז ג'ף בק החליף אותו. מה שגוי פה?

giloni

New member
תשובה ל8-9

קלפטון היה מעוניין להוריש את מלכותו לג'ימי פייג' אך הוא סרב. לפיכך, מונה ג'ף בק למשרה הרמה. וד"א, מי כתב את For your love? יקי

hells bells

New member
פתרתם הכל,כל הכבוד.

שבוע הבא בשעה 7 בדיוק. להלן התשובות. 1. The Rooster במרץ 1963 והלהקה ניגנה R&B 2. Heaven is one step away 3. Pennyroyal Tea 4. You´ve touched her perfect body with your mind מסוזאן 5.רינגו סטאר 6.אלטון ג´ון 7.לא היה כי הוא מעולם לא שוחרר כסינגל! 8. ג´ף בק 9 ג´ימי פייג 10 א.קית´מון ב.Who Are You ג.Not to be taken away

למעלה