חידון רוק 32.

hells bells

New member
חידון רוק 32.

1. מה שם הלהקה הראשונה אליה הצטרף אריק קלפטון ובאיזה שנה? 2. איזה שיר תרם קלפטון לסרט back to the Future? 3. לאונרד כהן מוזכר בשיר של נירוונה. מהו השיר? 4. ג´ון באאז התקשתה לשיר שורה משיר ידוע של לאונרד כהן. מהי השורה? 5. ציטוט: Iv´e got photographs of me playing all over the world, but Iv´e absolutely no memory of it 6.מי הוא רניגאל דוואייט? 7.מה היה ה-B SIDE של סטיירוואי טו הייבן? 8.כשקלפטון פרש מ-צפורי החצר, הוא ביקש מישהו שיחליף את מקומו? מי הוא האיש? 9.ומי החליף את קלפטון בסופו של דבר? ולסיום חידוש קטן בצורת בונוס. המאושר שיפתור את שאלה מספר 10 במלואה! יזכה ב-שתי נקודות,שווה להתאמץ. (הנקודות יחולקו אך ורק לפותר הראשון ) 10. אחד מחברי המי נראה על אחת מעטיפותיהם כשהוא ישוב על כסא. א.מי זה היושב? ב.מה שם התקליט? ג.מה רשום על גב הכסא?

ThE RhythM

New member
6?

אם התכוונת לכתוב רגינאל דוייט, ולא רניגאל (מה שנשמע לי יותר הגיוני) אז הכוונה היא לאלטון ג'ון (אני מקווה, לא בטוח)

ThePiper

New member
היה לסטרוויי צד בי בכלל?

עד כמה שידוע לי השיר אף פעם לא שוחרר כסינגל.

Chocoholic

New member
לד זפ הוציאו סינגלים??

רק בשנות התשעים יצאו כמה סינגלים (לא חדשים), כולל "מדרגות לגן עדן" ,על דיסק (לא על תקליט). כך שטכנית לא קיים B side. בכל מקרה, אשמח לדעת אם בכל זאת יש לו B side...

LadyG

New member
אולי כן ואולי לא

גם התשובה לא קיים B Side היא תשובה קבילה.

למעלה