חידון רוק # 30

• פותח הנושא LadyG
  • פורסם בתאריך

hells bells

New member
נרדמת בשמירה ידידי,21 יום כלא6!!!

אני ממליץ על אספרסו כפול! זה בטוח יחזיק אותך ער בשבוע הבא.

country joe

New member
נרדמתי בבי"ס, לא בשמירה!

אני דורש משחק חוזר
באמת ליידי, זה לא פייר, איך אני אמור לענות על השאלות אם אני בבית ספר? שאני אתפלח בשביל החידון?

Grimble Grumble

New member
זה פייר מאד!

אם אני התעוררתי ב10:30 בשביל החידון (האמת התעוררתי רק כי איזה מטומטם התקשר אלי והעיר אותי...) אז גם אתה יכול לעשות את המאמץ...

country joe

New member
הבנת הנקרא גרימבל...

אני בבית ספר בשעות האלה! איך אני יכול בדיוק לענות לחידון?

GeForce 5

New member
יאוחר החידון לאלתר...../images/Emo70.gif

גם אני שלחתי לליידי את נימוקיי המפורטים לאיחור החידון החל מהשבוע הבא (שינה, שינה ו...שינה
) אם לא יאוחר החידון אשנה את חתימתי ל: GeForce הפסיד? האמנם?!

בית ספר כבר ממש לא כלא!

בייחוד שאתה מגיע ב 10:00, עושה מבחן, ויוצא ב 13:00. או כמו שהיה לי היום.. מ 9:00 עד 15:00. אני כל כך שמח שאני מסיים עם זה כבר.

noosh

New member
בדיוק באתי לבקש את זה גם כן!

אני לא מספיקה לענות על כלום כי אני חוזרת מבי"ס רק ב-13:45 (כן כן, יום שישי והם מחזיקים אותי בבי"ס ל-7 שעות לימוד עם המקצועות הכי קשים, שילכו לעזאזל!!! וזו עוד נחשב ליום הכי קל שלי....) ולתגובתך, גרימבל: בית ספר זה כלא, ועוד איך

LadyG

New member
ג'ו...

בענין השעות, ראה הצעתי למטה. בענין השאלות שלא פורסמו: קיבלתי השבוע לא מעט שאלות. אני אשתמש בכולן בשבועות הקרובים כי הן מצויינות וראויות. אני לא רוצה ליצור מצב שחצי חידון הוא שלך, כדי לאפשר לך לצבור נקודות במהלך החידון ולכן אני מנסה לחלק את כמות השאלות בצורה שווה בין השולחים. על כל פנים, סדאת שאלות הדד בשבוע הבא. מבטיחה.

גדי שבת

New member
6

בילי פרסטון באלבום לט איט בי . הוא ניגן בשיר Get back, אבל לא בטוח שזה השיר היחיד שהוא ניגן בו באלבום.

LadyG

New member
חבר'ה...חבר'ה....

טוב, הבנתי שהשעה לא נוחה לכם. לי היא דווקא מאוד נוחה. אני לא עובדת ביום שישי, המתבגר שחי איתי בבית נמצא בבית ספר ולא מעיף אותי מהמחשב אבל נוחיותכם חשובה לי יותר. אני אשתדל לפרסם את החידון מאוחר יותר ואולי אעביר אותו בכלל ליום שישי אחה"צ או בערב. מתאים לכם? נראה לי שהחידון כולו פתור אז אח"כ, כשאתעורר נעשה סדר ונחלק נקודות.

LadyG

New member
אתם תותחים

פתרתם בקלות את החידון. להלן התשובות: 1. Glow Girl והמילים It's a gitl Mrs Walker, it's a girl. 2. ג'ון פוגרטי 3. שלום חנוך כתב שירים בשם ח.בן-ציון בהיותו בלהקת הנח"ל (כדי שלא ידעו שהוא מתפרנס מכתיבה מחוץ לצבא). את השיר ג'ק אבוטבול הוא שר בהופעה בה ראה אותו לראשונה אריק איינשטיין, לאחריה השניים התחילו לעבוד יחד. 4. לגייל, אשתו של זאפה, היתה זרת מצחיקה ברגל והיא ופרנק קראו לה דוויזל. כך גייל אמרה לאחות המיילדת, שזה השם של הבן כשהוא נולד. האחות התעקשה על שם נורמאלי ולכן פראנק חשב על שמות החברים בלהקה שליוותה אותו: איאן (אנדרווד), דונלד (ואן ולייט הידוע בכינוי קפטן ביפהארט), קאלווין (קאל שנקל), יוקליד (ג'יימס "מוטורהד" שרווד) ומכאן שמו המקורי: איאן דונלד קאלווין יוקליד זאפה. לא פחות ולא יותר. 5. ג'ורג' האריסון 6. המוסיקאי הוא בילי פרסטון והשיר "בוא נאכל דבורה". 7. Fame 8. רוי הארפר 9. ג'ף בק 10. Muddy Waters Blues 11. גריס סליק עוד פעם תודה רבה לקאונטרי ג'ו, הלסי, לג'ון לנונס, Giba70, ThE RytheM והניבלונגים על השאלות. למי שצורת הפתרון לא היתה ברורה לה - את הפתרונות מעלים ישר בפורום ואין צורך לשלוח אלי מסר אישי. החידון פתוח לכולם. לכל מי שרוצה לעזור להגדיל את מאגר השאלות, אנא שלחו אלי מסר (עם התשובות) ואשתמש בהן בחידונים הקרובים. ומצב הנקודות להיום: Grinble Grumble 4 hells bells 2 2 הולדן קולפילד בשדה The Fly 1 GeForce 1 1 גדי שבת מנצח השבוע הוא גרימבל מלך הטורנירים ומייסד חידון הטריוויה של הפורום. אבל לא לשכוח הנקודות נצברות ומצב הנקודות עם שבוע שעבר הוא כדלקמן: שעבר: hells bels - 5 Grimble Grumble - 4 Country Joe - 3 Dylan - 2 RogerW - 2 2 - הולדן קולפילד בשדה 2- גדי שבת The Fly - 1 GeForce - 1 ובראש הטבלה המוביל הוא יקיר הפורום הלס בלס. הלסי, אתה מתכנן לקחת דאבל ולהביא הביתה שני גביעים? רק שאני אדע.

Grimble Grumble

New member
טריפל בטוח לא

אם מכבי ת"א לוקחת אז אני מוריד חצי מהנקודות של כל האוהדים שלהם במשחק שלי...

hells bells

New member
אתה יודע מה? אני מוכן להסתפק בדאבל

ואפילו ב-סינגל! העיקר אליפות לצהובים כחולים. יש אליפות נשר'קה?

Grimble Grumble

New member
It's not over until...

The fat Rosso sings!!! רוצים אליפות שלישית! רוצים עוד ליגת אלופות!

hells bells

New member
אני מציע לאדון רוסו שבמקום להכות

נהגים תמימים? יתרכז יותר בבעיטות בפנדלים! שמעתי בגביע אופ"א מבצעים המון פאולים ברחבה. (ועוד לא הזכרנו את האדומים?)

Grimble Grumble

New member
ואני מציע לאדון נמני

שבמקום ליפול כל שניה ברחבה ילמד שאם הוא מזיז את הרגליים הוא יצליח לבצע את הפעולה הזאת שנקראת "ריצה"... אבל מצד שני לא מלמדים כלב זקן טריקים חדשים... (בן כמה נימני בשנות כלב דרך אגב?
כמה שהדיון הזה מתאים לפורום הזה... אפשר לעבור לצ'אט

Grimble Grumble

New member
../images/Emo70.gifכל מי שאונליין - כנסו לצ'אט../images/Emo70.gif

אני ופינקי כבר שם...

למעלה