חידון רוק # 28

LadyG

New member
והתשובות

1. פראנק זאפה כמובן. והפארודיה שכתב זאפה היא על השיר I'm in you של פרמפטון. הפארודיה נקראת I have been in you. 2. הבסיסט הוא צ'אס צ'נדלר מהאנימלס שהפיק את האקספיריינס של הנדריקס, את סופט מאשין ואת סלייד. 3. לזמר המוביל קראו Colin Dawson. 4. קית מון ניגן ב- The Beachcombers. 5. ג'ימי פייג'. 6. Fly - איזה תשובה מלאה. קטונתי. 7. Whoe's Next שתוכנן להקרא Lifehouse. 8. הלהקה שנתבעה שנקראה Big Audio Dynamuite 9. הדוד ארני כמובן. 10. סטיס מקווין. לא התכוונתי ברצינות שתפתרו את זה. סתם לשעשוע. 11. רוברט צימרמן הגדול הלא הוא בוב דילן. ושוב תודה גדולה ל- Giba70 ולקאונטרי ג'ו. להזכירכם, נא לשלוח שאלות לחידון הבא לתיבת המסרים שלי + תשובות. משבוע הבא הפותרים יקבלו נקודות על כל שאלה. כל חודש יהיה מלך/מלכת הטריויה של פורום אגדות רוק. החידון בשבוע הבא ייספר עם חידוני מאי. אז בואו נראה אתכם. ובנות הפורום, אני רוצה לראות נוכחות מאסיבית שלכן בחידון.

GeForce 5

New member
את יודעת... למוגבלים כמוני...../images/Emo26.gif

משהו בסגנון גלגל המזל (רק קל יותר) כמו: 1.מי שמו הפרטי של דילן? ב_ב. או יותר קל - מה שמו הפרטי של בוב דילן??? סתם צוחוקים אחותי, אני מחכה בקוצר רוח לחידון הבא, מקווה להשתתף הפעם. תמשיכי לשחק אותה

LadyG

New member
הצחקת אותי GeForce

בחידון הבא חסר לך שאתה לא משתתף
ולא יקרה כלום אם תתרום שלאה או שתיים לחידון הבא.

Grimble Grumble

New member
מממ

אז למה אמרת שב3 הייתי "קרוב מאד" קולין דוסון זה השם באמת, לא רק קרוב...

למעלה