חידון רוק #20

Grimble Grumble

New member
חידון רוק #20

כן, חידון 20, באיחור קלת אבל המחויבות מעל הכל ואפילו 4 ליטר גינס לא ימנעו ממנו לחשוב על כמה שאלות למען טובת האומה... 1. הסולן של איזו להקה אמר מתוך שנאה למוריסי (סולן הסמיתס) "אם מוריסי צמחוני אז אני אוכל בשר בגלל שאני שונא את מוריסי"? ( 2. בגיל 14 דייויד בואי רב עם מישהו בגלל בחורה, מה קרה לו בעקבות המריבה הזאת? (זה קל!) 3. מי אמר את המשפט המפורסם "לכל אחד מגיעות 15 דקות של תהילה"? 4. מה שם הלהקה בה היו חברים מיקי מודי, דייויד דוול וניל מוריי 5. מה שם המתופף המפורסם שהיה חלק בלהקה מהשאלה הקודמת, ובין השאר הופיע בלהקות של גיטריסטים מפורסמים אחרים כמו הלהקה של בריאן מיי או הכוח העולה של אינגווי מאלמסטין ונהרג בתאונת דרכים לפני כ5 שנים? 6. מה שם השיר של רוג´ר טיילור שיצא ב94, אבל יצא מחדש בסוף 98 בעקבות עסקה לרכישת קבוצת הכדורגל של מנצ´סטר יונייטד ע"י אייל התקשורת רופרט מרדוך? 7. איזה זמר מפורסם נותן קולות רקע לשיר Money For Nothing של דייר סטרייטס? 8. על פי שירו של רנדי ניומן, לאילו אנשים אין שום סיבה לחיות? 9. מאיזה שיר רוק כבד מפורסם לקוחה השורה "את שאלת אותי שאלה ואני לא אמרתי כלום" 10. בשנת 96 יצאו ג´ו סטריאני סטיב ואי ואריק ג´ונסון לסבב הופעות שנקרא G3... ב2001 הG3 שוב יצאו לסבב הופעות, מי השתתף בסבב הזה במקום אריק ג´ונסון? זהו להפעם, אתם אולי לא תאמינו, אבל מרוב שאני עייף לקח לי יותר משעה לחשוב על 10 שאלות בסה"כ... תשובות בשבוע הבא רק כשאני אחזור.. (החידון קל מהרגיל אני מאמין שתענו על הכל מהר ובקלות בכל מקרה) שיהיה לכם שבוע מצויין...

country joe

New member
תשובות

2. גילה שהוא הומו (?) 3. אנדי וורהול. 8. לדרום אמריקאים (?)

yoavsc

New member
תשובות

2. נשרטה לו אחת העיניים והפכה לאפורה (לא?) 3.אנדי וורהול 7.סטינג 8. אנשים נמוכים (אם זה שיר שלו)

ganooov

New member
סבת´לה, את עדיין משוטטת כאן? ../images/Emo13.gif

חביב...

LadyG

New member
תשובה 4

Whitesnake וסליחה שעניתי על 7 - לא קראתי את התשובות שניתנו כבר.

LEATHER REBEL

New member
חידון רוק עצמאי וקשה יותר מהקודמים

1. מה הקשר בין בלאק סבאת ודייר סטריטס? 2. ההקלטה בה הופיעו לראשונה כל חברי קווין לא יצאה תחת השם קווין אלא שם אחר. איזה? 3. טרי ריד מפורסם פחות בזכות תקליטיו ויותר בזכות טעות שעשה פעמים ושאילולא היה עושה פני מוסיקת הרוק עשויים היו להיות שונים היום וגם הסטוריה היתה שונה. מהי הטעות? 4. איך קוראים לשיר הכסחיסטי מתוך האלבום הלבן הכפול של הביטלס (שאלה קלה מאוד!) ? 5. מה המשותף ללד זפלין ואלוויס קוסטלו? שאלות קשות, אני מודה, אבל קדימה חברה - אתם יכולים!

המיש

New member
שאלה 4

התשובה באמת קלה - זהו helter skelter. ואם כבר ענינו, אז כמנהג יהודים נאמנים נוסיף שאלה על התשובה. מה נאמר (או יותר נכון נצעק) בסוף השיר הנ"ל, ומי אמר (צעק) זאת?

HelterSkelter1

New member
רינגו סטאר צעק "יש לי שלפוחיות על

הידיים!" כי הג´אם סשן נמשך איזה 25 רצוף :)

../images/Emo88.gifאיך זה עובד באמת ../images/Emo88.gif

הייתה תקופה שחברי הפורום יצרו חידונים חדשים מידי כמה ימים מה שיצר פקקי תנועה בפורום, בסופו של הוחלט, שלפורום הזה יש חידון שמתפרסם פעם בשבוע ונערך על ידי גרימבל גרמבאל וליידי G, גם הליידי וגם גרימבל מאוד מעריכים ששולחים להם שאלות והם משלבים אותן בחידונים השבועיים (בתוספת קרדיט מתאים). אם אתה רוצה לפרסם שאלות הדרך לעשות זאת היא לשלוח לאחד מהם שאלות, והם כבר יפרסמו אותן בחידון, במידה ואתה בוחר שלא לעשות זאת, לפחות כדאי לשרשר את החידון שלך לשרשור החידון השבועי.

המיש

New member
טוב לדעת

אני רואה שנפגעת עד עמקי נשמתך, וצר לי על כך. בסך הכל השבתי למספר שאלות שנשאלו. והאמת, החידון דווקא די ברמה. ומה זה הקטע הזה עם "פקקי תנועה"?

ממש לא

זה ממש לא העניין, הנושא הוא מאוד פשוט וצר לי שלא הובנתי, כל הנושא קשור לשרשור. המבנה של הפורום הוא כזה שכל הודעה חדשה דוחקת הודעה אחרת במורד הדף, ודוחקת את ההודעה האחרונה בדף לדף השני, ולפיכך לשיכחה והתעלמות, בהתאם לכך, חוקי הפורום (כל פורום) הם שיש לשרשר הודעות באותו נושא אחת לשניה, כלומר, אם אתה רוצה לפתוח הודעה חדשה, ויש כבר בפורום הודעה בנושא, יש להשתדל להוסיף את הודעתך כתגובה להודעה הקיימת. כשאמרתי "פקקי תנועה" התכוונתי להודעות באותו נושא החוסמות הדיון בפורום, אחרי הכל בשאלון לא מתפתח דיון אמיתי, אלא רק שאלות ותשובות, ומטרת הפורום היא ליצור שיחה ולא סתם תגובות מעבר לזה, ההודעה כוונה בכלל ל LEATHER REBEL שפתח את השרשור, החידון שלו אגב אכן היה טוב מאוד והייתי שמח לו הוא היה פונה לגרימבל או ללידי ומשלב את שאלותיו בחידון השבועי, או לפחות, משרשר את הודעתו להודעתו של גרימבל מראש כפי שאני עשיתי בסופו של דבר

למעלה