חידון רוק #14
הבטחנו (אני והחתולה כאמור) ולכן נקיים: והפעם עם מספר שאלות מבית היוצר של "סיקסטיז" וכמובן חזרתה של ליידי ג´י לזירת החידונים עם מספר שאלות שלה... ונתחיל מ3 שאלות של סיקסטיז: 1. השיר YELLOW SUBMARINE , לא יצא במקור באלבום YELLOW SUBMARINE , אלא באלבום אחר. מהו שם האלבום ? 2. שיר מתחילת הפסיכדליה של ה-BEATLES , TOMMOROW NEVER KNOWS , סומפל לשיר של הרכב פסיכדלי של היום , איזה הרכב ואיזה שיר ? 3. בשיר הרוק הקלאסי של DEEP PURPLE - SPEED KING , יש התייחסות בבית הראשון לשלושה בחורות , מיהן ומה משותף להן ? ומספר שאלות שלי: 4. ל BB King יש שיר מפורסם על "לוסיל"... מי זאת לוסיל? 5. לאיזו להקה מייחסים את המצאת המוסיקה האלקטרונית (דווקא להקה לא רעה בכלל) 6. לאיזה שיר של קווין מטאליקה עשו קאבר? 7. השיר Suicide Is Painless של ג´וני מנדל התפרסם כשיר הנושא של איזו סדרת טלוויזיה? 8. באיזו להקה היו חברים ריי קולינס, ג´ים בלאק, רוי אסטרדה ואליוט אינגבר 9. ובאיזו להקה היו חברים קית´ רלף, ג´ים מקארטי ואנטוני טופמן? ועכשיו לרגע שלו חיכיתם, מספר שאלות של הגברת הראשונה... LadyG 10. לוסיל בול, מרילין מונרו ומיק ג´אגר מופיעים יחדיו חמושים ביפסטיק על עטיפת אלבום. מה שם האלבום ומה שם הלהקה? 11. איזה עטיפת אלבום גרמה למהומה והוחלפה בציור של נערה מתבגרת חשופת חזה? 12. הסטונס כתבו את Satisfaction לאחר קונצרט לא מוצלח. היכן? 13. היכן ניגן רנדי בכמן מ- Buchman turner Overdrive לפני כן? 14. מה היה שם להקת הליווי האחרונה של ג´ניס ג´ופלין? 15. ולסיום, נמשיך ברעיון החביב של הזבוב, ושוב אני מצרף חלק מעטיפה של אלבום מפורסם, הפעם זה נראה לי די קל, בהצלחה... שוב תודה לסיקסטיז וליידי ג´י על השאלות...