התשובות
טוב, הרבה תגובות החידון הזה הביא מה שכמובן משמח אותי. מזל שאת השאלות על השירים העבריים שמתי רק בסוץף החידון ולא כולו כי הן לא ממש היו להיט, לכן לא יבואו כאלה בחידונים הבאים. ולתשובות 1.משירו של ג´ימס טיילור שנקרא: Something in the way she moves והחליט לבנות סביבו שיר חדש. 2. פרנק סינטרה 3. יוקו ניגנה על הפסנתר את סונטת אור הירח של בטהובן. 4. אבי רוד היה אמור להיות האלבום האחרון שהתכוונו במופלאים להקליט. 3 שורות נפלאות, סולו תופים של רינגו ומפגש גיטרות ענק בין ג´ון פול וג´ורג ולבסוף נכנסת התזמורת בגרנד פינלה. 5. אחת הדמויות בסיפרו המיתולוגי של צ´ארלס דיקנס דיויד קופרפילד. 6. ג´ימי ניקול. 7. תום סויאר של להקת ראש. 8. התשובה שקיבלתי מhells bells היא המודי בלוז 9. Friday on my mind שאותו הקליט גם דייויד בואי לתקליט הקאברים שלו PIN UPS 10. "אם אתה מחפש מלה וקצת קשה לך להחליט שמע לי ושכח מהשיחה כי בין כה אין לך מה להגיד" כוורת - פה קבור הכלב 11. "אני לא מפחד למות אני רק מת מפחד" מאיר אריאל - ד"ר התחכמות 12. סוף סוף משהו שלא עניתם "מיהו החכם שכמו כולם רוצה לתקן את העולם? מיהו הטיפש שמשחק באש" רמי פורטיס - כוכב הקופים (הפזמון המפורסם של השיר הזה "קאבול נראית קצת מטושטשת בין מייקל ג´קסון לחברון") 13. "לא זמר משהו מי יודע מה, לא זמר כזה טוב או זמר נשמה" מאיר ניצני - האשם תמיד.. אמנם לא רוק, אבל בהחלט קלאסי
14. עוד אחד שלא ידעתם: "מזמן הפכו חייו ריקים כמו רחובות" רוקפור - האיש שראה הכל 15. "בואי הנה, אל המלים, אל הקצב, אל הצלילים" צליל מכוון - צליל מכוון זהו להפעם שוב תודה לגברת ג´ (LadyG) ופעמוני הגהינום (hells bells) על תרומתם לחידון, וכבר תודה לאנשים ששלחו שאלות לחידון הבא כבר (יש 2 כאלה כבר, בשאיפה עוד כמה עד חמישי הקרוב בערב) שבוע טוב