חידון רוק מס´ 18 #
יום שישי הגיע ובהתאם לחלוקת העבודה בין גרימבל וביני, השבוע אני בתורנות חידון: נתחיל במספר שאלות מבית היוצר של country joe - הנושא מי אני? 1. אני עברתי מהחברה למטוס, והבאתי איתי ארנב ומישהו לאהוב. מי אני? 2. אני אמנם נראה כמו רוצח סדרתי, אבל אני מחפש אחר לב של זהב. מי אני? 3. בשם אלבום הבכורה שלנו נמצאת מילה שכולנו נמצאים בה. מי אנו ומה שמותינו? 4. צלילים הם חיות המחמד שלי. מי אני? ונמשיך בשאלות מבית היוצר שלי - ג´ימי
הנדריקס: 5. את השיר Foxy Lady כתב הנדריקס על אשתו של כוכב רוק בריטי ידוע. מי הכוכב? 6. ב- 1969 חי הנדריקס ברחוב ברוק 23 בלונדון. 300 שנה לפניו גרה באותו רחוב בבית מס´ 25 אישיות מפורסמת. מיהי? 7. הנדריקס היה ממוצא אפרו אמריקאי מעורב עם אינדיאני. מאיזה שבט אינדיאני מקורו? ונמשיך בשאלות על המי: 8. אחד מחברי להקת המי צייר את עטיפת האלבום The Who by numbers מי הצייר? 9. את מי היכה פיט טאונשנד בגיטרה שלו בוודסטוק? ושאלות ידע כללי: 10. אחד מלהיטי Three Dog Night נכתב ע"י רנדי ניומן. איזה? 11. מי היה הבסיסט המקורי של ה- Sex Pistols לפני סיד ווישאס? 12. שירו של רוד סטיוארט The first cut is the deepest נכתב ע"י יוצר בריטי ידוע. מיהו? 13. באיזה שנה הופיע בעת ובעונה אחת דיוקנו של ברוס ספרינגסטין על שער השבועונים Time ו - Newsweek ? 14. איזה שיר של פינק פלויד נקרא לראשונה You´ve gotta be carzy ? 15. איזה להקה לקחה את שמה מסרט של ג´ף ברידג´ס מ- 1972? 16. מי המפורסמים המשמיעים קולות רקע בשיר All you need is love של הביטלס? 17. רינגו סטאר וקית מון שיחקו ביחד בסרט מ- 1973. מה שם הסרט? 18. איזה משירי הסטונס זכה לגרסת קאבר של גנס אנד רוזס ובאיזה סרט מופיעה גרסה זו? 19. איזה שיר הקדיש פרדי מרקורי לחתולה שלו? תשובות במהלך השבת אלא אם כן תפתרו את הכל (קטן עליכם). ולהזכירכם, כל עזרה מתקבלת בברכה. כל מי שרוצה לתרום שאלות נא לשלוח אותן במסר לגרימבל או אלי (יחד עם תשובות - כמובן). שבת שלום לכולם.
יום שישי הגיע ובהתאם לחלוקת העבודה בין גרימבל וביני, השבוע אני בתורנות חידון: נתחיל במספר שאלות מבית היוצר של country joe - הנושא מי אני? 1. אני עברתי מהחברה למטוס, והבאתי איתי ארנב ומישהו לאהוב. מי אני? 2. אני אמנם נראה כמו רוצח סדרתי, אבל אני מחפש אחר לב של זהב. מי אני? 3. בשם אלבום הבכורה שלנו נמצאת מילה שכולנו נמצאים בה. מי אנו ומה שמותינו? 4. צלילים הם חיות המחמד שלי. מי אני? ונמשיך בשאלות מבית היוצר שלי - ג´ימי