חידון רוני!!!

חידון רוני!!!../images/Emo68.gif

מה השם האמיתי שלה? בת כמה היא? מהם הסינגלים שהיא הוציאה עד היום? כמה דיסקים היא הוציאה עד היום? מה הצבע האהוב עליה? מה המאכל האהוב עליה? האם יש לה חבר? למה היא לא כותבת את השירים שלה בעצמה ולוקחת שירים מחו"ל?

didi2006

New member
עונה

1. מה השם האמיתי שלה:לירון 2. בת כמה היא:18 וחמישה חודשים 3. מהם הסינגלים שהיא הוציאה עד היום:סופרסטאר, אני רוצה, עולם שלם בחוץ, סוד, תזיז את הישבן. 4. מה הצבע האהוב עליה"כחול 5. מה המאכל האהוב עליה:ספגטי 6. האם יש לה חבר:לא 7.למה היא לא כותבת את השירים שלה בעצמה ולוקחת מי חו"ל?זה דיסק ראשון והיא לא מספיק מנוסת בזה

Hen m

New member
נ"ש-רוני התקשרה שובבבבבבבבבבבבבבבבב

איזה חמודהה היא התקשר לבדוק אם קיבלתי את ההודעה!! והייתי באמצע היום גיחה יצאתי מהמסדר והכל ועניתי לה ודיברתי איתה איזה דקה אמרתי לה שאני מת עליה ושהאתר יחזור מהר והיא אמרה שהאתר שלי מקסים! ושהיא אוהבת את כולכם! ואוחחח כמה מושלמות והבנתי שהיא די בלחץ אז סיימתי את השיחה כדי לא לעכב אותה היא כזאת מאמי...

ayala 13

New member
וואייי כיף לך!!!!

שניה יש לי שאלה!!!! מאיפה היה לה את המספר שלך???

../images/Emo12.gifתשובות../images/Emo26.gif

מה השם האמיתי שלה?-לירון בת כמה היא?-18 מהם הסינגלים שהיא הוציאה עד היום?-סופרסטאר,אני רוצה,עולם שלם בחוץ וסוד כמה דיסקים היא הוציאה עד היום?-1 חביב ונחמד מה הצבע האהוב עליה?-כחול מה המאכל האהוב עליה?-ספגטי יאמי
האם יש לה חבר?-לא חבל...
למה היא לא כותבת את השירים שלה בעצמה ולוקחת שירים מחו"ל?-כי פופ ארט קונים שירים ומתרגמים אותם...לא יודעת איך להסביר את זה

יו- אני שומע את זה אתמול במונית

הקול היה ממש דומה לה אבל לא זיהיתי שזאת היא

למעלה