חידון פרמייר ליג

רז 1978

New member
חידון פרמייר ליג

אחת הליגות המעניינות בעולם יוצאת מחר לדרך
קבלו חידון פרמייר ליג נחמד לכבוד תחילת העונה

שימו לב שהשאלות מתייחסות אך ורק לפרמייר ליג ולא למה שקרה לפני הקמת הפרמייר ליג (הפרמייר לי יצאה לדרך לראשונה בעונת 1992-93)

1. מי היו הקבוצות ששיחקו בפרמייר ליג בעונת הבכורה שלה עונת 1992-93?

2.איזה קבוצות שיחקו בפרמייר ליג בכל עונותיה מאז היא נוסדה במתכונתה הנוכחית עונת 1992-93

3.איזה קבוצה סיימה עונה נוראה ואומללה עם ניצחון ליגה אחד ויחיד
באיזה עונה זה קרה לה ואת מי ניצחה?

4.בעונת 2003-04 סיימה ארסנל עונה נהדרת עם אליפות ללא הפסד
איזה קבוצה הייתה הראשונה לנצח אותה בעונת 2004-05 ,איזה קבוצה ניצחה אותה (בעונת 2002-03) לפני שהיא התחילה רצף משחקים ללא הפסד וכמה משחקי פרמייר ליג בסך הכל היא לא הפסידה ברציפות (מלקראת סיום עונת 2002-03 ועד למשחק שבו היא הפסידה בעונת 2004-05)

5.איזה קבוצה סיימה עונה עם 100 שערי חובה ובאיזה עונה זה קרה לה

6.כמה עונות מנתה הפרמייר ליג 22 קבוצות, מתי בפעם האחרונה שיחקו בה 22 קבוצות ואיזה קבוצות ירדו ממנה בפעם האחרונה ששיחקו בה 22 קבוצות?

7.מתי לידס שיחקה בפםעם האחרונה בפרמייר ליג?

8. מיהו מלך שערי הפרמייר ליג בכל הזמנים? (פרמייר ליג בלבד)

9.מיהו השחקן בעל מספר ההופעות הגדול ביותר בפרמירי ליג אחרי ראיין גיגס?

10.מכל אלופות הפרמייר ליג איזה אלופה לקחה אליפות עם הכי פחות נקודות?

somone1411

New member
משחק חלש קשה לצפייה

חיכיתי הרבה זמן לפתיחת העונה אבל לא למשחק כזה. תירוץ של מחסור בכושר משחק לא תופס אחרי שהשתיים כבר שיחקו לא מעט משחקי ידידות.
&nbsp
יוניטד חייבת חלוץ לצד רוני, אם ואן חאל חושב שמה שיש כרגע יספיק לעונה שלמה, הוא טועה.
מטוטנהאם אין שום דבר חדש. דניאל לוי, לדעתי, יהיה מרוצה מליגה האירופית גם העונה.

somone1411

New member
מונטרו הזה של סוונסי

מאוד מוצא חן בעיניי.
אני בהלם איך הוא בסוונסי.

ifa1111

New member
תשובותיי

שאלה 1 היא על גבול הבלתי אפשרית מבחינתי.
&nbsp
2. מאן יו, צ'לסי, ארסנל, ליברפול, טוטנהאם, אברטון ואסטון וילה (שנחשבת בפני רבים כמועמדת בכירה לירידה העונה)
&nbsp
3. דרבי קאונטי האומללה הצליחה לנצח רק את המגפייז. (אגב שנים בודדות קודם לכן החתולים השחורים ירדו ליגה עם שלושה ניצחונות בלבד)
&nbsp
4. בשנת 2004 נקתע הרצף של ארסנל לאחר שהפסידה באולד טראפורד (רוני אגב כבש באותו משחק). אהמר שהרצף נמשך 48 משחקים.
&nbsp
6. עונת 94/95 הייתה האחרונה בה כללה הליגה 22 קבוצות, עונת האליפות של בלקבורן. המהלך בוצע כך שהייתה יורדת אחת יותר ועולה אחת פחות, כלומר באותה עונה ירדו מהפרמייר ליג 4 קבוצות, ומליגת המשנה עלתה האלופה אוטומטית ו-4 קבוצות נוספות נאבקו בפלייאוף על הכרטיס הנוסף.
&nbsp
8. אלן שירר אני משער
&nbsp
9. גארי ספיד כמובן. שאלתי עליו באיזה חידון פה בער.
&nbsp
10. ניחוש מושכל יהיה מנצ'סטר יונייטד כי היא לקחה הכי הרבה אליפויות.

שומו

New member
אתרום מעט

4. אברטון קטעה לארסנל רצף של 49 משחקים ללא הפסד.
8. אלאן שירר.

GentlePunter

New member
מנסה כמה

2. אני זוכר את המספר 7. לדעתי: ארסנל, ליברפול, צ'לסי, ווילה, אברטון, מנצ'סטר יונייטד, טוטנהאם.

4. 49 משחקים. יונייטד התחילה וקטעה הרצף (?).

8. אלן שירר.

9. בראד פרידל (?).

רז 1978

New member
התשובות

ראשית כל אני מתנצל שהתשובות מתפרסמות קצת באיחור
הייתי קצת חולה
עכשיו אני בסדר

1.הפרמייר ליג יצאה לדרך לראשונה בעונת 1992-93 והורכבה מ 19 הקבוצות שסיימו ראשונות בעונת 1991-92 ושלושת העולות החדשות מעונת 1991-92

רשימת הקבוצות (22 קבוצות שיחקו אז בפרמייר ליג בעונה הראשונה) הן:

לידס יונייטד, מנצ'סטר יונייטד, שפילד וונסדיי, ארסנל, מנצ'סטר סיטי, ליברפול, אסטון וילה, נוטינגהאם פורסט, שפילד יונייטד, קריסטל פאלאס, ק.פ.ר, אברטון, ווימבלדון, צ'לסי, טוטנהאם, סאותהמפטון, אולדהאם, נוריץ, קובנטרי, איפסוויץ, מילדבורו, בלקבורן

19 הקבוצות הראשונות לפי סדר הרשימה היו 19 הקבוצות שדורגו ב 19 המקומות הראשונים בעונת 1991-92 ו 3 הקבוצות האחרונות בסדר הרשימה היו העולות לפרמייר ליג בסיום עונת 1991-92

2. 7 קבוצות שיחקו בכל העונות (כולל העונה) מאז הפרמייר ליג קיימת מעונת 1992-93 ואלו הן: מנצ'סטר יונייטד, ארסנל, ליברפול, צ'לסי, אסטון וילה, אברטון וטוטנהאם

3.דרבי קאונטי סיימה את עונת 2007-08 עם ניצחון אחד בלבד וזה היה על ניוקאסל
מאז היא לא חזרה לפרמייר ליג

4. בעונת 2002-03 נוצחה ארסנל במחזור הלפני האחרון בידי לידס 3-2 בבית (באצטדיון הייבורי שכבר לא קיים כאמור)
מכאן היא יצאה לרצף של 48 משחקי פרמייר ליג ברציפות ללא הפסד שנקטע במחזור ה 10 של עונת 2004-05 בהפסד חוץ באולד טראפולד למנצ'סטר יונייטד

5.סווינדון טאון סיימה את עונת 1993-94 עם 100 שערי חובה

6. 3 עונות מעונת 1992-93 ועד עונת 1994-95 (למעשה גם בעונת 1991-92 שיחקו 22 קבוצות בליגה הבכירה באנגליה רק שלא קראו לליגה הזאת פרמייר ליג)

7.עונת 2003-04
שנתיים מאוחר יותר היא הגיעה לגמר הפליאוף על העלייה לפרמייר ליג ונוצחה בידי ווטפורד, שנה מאוחר יותר היא נשרה לליג 1 וחזרה לצ'אמפניושיפ רק אחרי 3 שנים

8.אלן שירר

9.פרנק לאפרד

10.מנצ'סטר יונייטד של עונת 1996/97 אז הספיקו לה 75 נקודות בכדי לזכות באליפות

למעלה