חידון על סקעתו'ש

חידון על סקעתו'ש

1. מה העדה שלו
2. איך קוראים לאח שלו
3. מהו הסינגל הראשון שיצא לו
4.באיזה תיכון למד הראלו'ש
5. מה החלום של הראל
6. מי רשם אותו לתחרות "כוכב נולד 2"
7. במה עובד אביו
8. מה מס' המזל שלו
9. איך קוראים למנהל האישי שלו
תענו כמה שיותר!!! אוהבת: סתו סקעת! :)

כנסו...

תכתבו מהר!!! מי שיכתוב ראשון וכל התשובות שלו יהיו נכונות הוא יהיה מקום ראשון!!!!!! ואני רוצה שלפחות עד הערב... מחר גג יהיו התוצאות! :) קדימה... שלחו

הנה חלק מהתשובות....

. מה העדה שלו ...חצי תימני חצי עירקי 2. איך קוראים לאח שלו ...דניאל.. 3. מהו הסינגל הראשון שיצא לו... יש עוד סיכוי... 4.באיזה תיכון למד הראלו'ש ..לא יודעת.. 5. מה החלום של הראל.. לרגש אנשים... 6. מי רשם אותו לתחרות "כוכב נולד 2"..חברים שלו.. 7. במה עובד אביו.. נהג אגד.. . 8. מה מס' המזל שלו ...7 9. איך קוראים למנהל האישי שלו...אסף דרעי.. אנימ לא יודעת תדברים האלה...

לאו13

New member
עונה על מה שאני יודעת..../images/Emo141.gif

1. מה העדה שלו? חצי תימני חצי עיראקי 2. איך קוראים לאח שלו? דניאל 3. מהו הסינגל הראשון שיצא לו?אין עוד סיכוי!! 4.באיזה תיכון למד הראלו'ש? אויי אין לי מושג..
5. מה החלום של הראל ?לרגש 6. מי רשם אותו לתחרות "כוכב נולד 2"?לא יודעת
7. במה עובד אביו ?נהג אגד 8. מה מס' המזל שלו ?7 נראה לי.. 9. איך קוראים למנהל האישי שלו?אסף..!!

עונה..

1. מה העדה שלו?חצי תמני חצי עיראקי.. 2. איך קוראים לאח שלו?דניאל 3. מהו הסינגל הראשון שיצא לו?"אין עוד סיכוי" 4.באיזה תיכון למד הראלו'ש ?גלילי 5. מה החלום של הראל?לרגש אנשים 6. מי רשם אותו לתחרות "כוכב נולד 2"? 7. במה עובד אביו ?נהג של אגד 8. מה מס' המזל שלו ?או 7 או 8.. 9. איך קוראים למנהל האישי שלו?אסף דרעי עניתי על מה שאני יודעת

עונה.

1. מה העדה שלו? חצי תימני חצי עיראקי 2. איך קוראים לאח שלו ? דניאל 3. מהו הסינגל הראשון שיצא לו? יש עוד סיכוי 4.באיזה תיכון למד הראלו'ש ? ע"ש "ישראל גלילי" בכפ"ס. 5. מה החלום של הראל ? לגרום לאנשים להתרגש ולשמוח ולאהוב לראות אותו 6. מי רשם אותו לתחרות "כוכב נולד 2"? חברים 7. במה עובד אביו? נהג אוטובוס באגד 8. מה מס' המזל שלו ? 7?? 9. איך קוראים למנהל האישי שלו? אסף דרעי

skaatushonet

New member
עונה באיחור חיחי

-חצי תימני חצי עירקי -דניאל -אין עוד סיכוי -גלילי -לרגש -חברים שלו -נהג באגד -7 -אסף דרעי

תשובות וזוכים!!!

התשובות! 1) חצי תימני חצי עיראקי 2) דניאל סקעת 3) אין עוד סיכוי 4) ישראל גלילי 5) לגרוםפ לאנשים להתרגש ולאהוב אותו. 6) חברים 7) נהג אוטובוס באגד 8) 7 9) אסף דרעי זוכים! במקום ה- 4 = לאו13 במקום ה-3 = יעלושית המאמושית במקום ה-2 = skaatusonet ובמקום הראשון......! תנו כבוד ל.......... סקעתית בעמ האחת!!! תודה לכם שהשתתפתם! אוהבת
סתו סקעת

לאו13

New member
יאיייי../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif

זה לא מקום ראשון אבל זה גם מקוםםם!!! חיחיייי!!! תנוו כבודד!!! מורןן מזלל טובב על המקום הראשוןןן!!

תודה. אבל נדמה לי שטעיתי בתשובה אחת

בשאלה על הסינגל הראשון, במקום לכתוב "אין עוד סיכוי" כתבתי "יש עוד סיכוי". וכול הכבוד גם למי שלא הגיע למקום הראשון..

i love skat

New member
אני אני אניייי../images/Emo187.gif

1. מה העדה שלו?חצי עירקי חצי תמני..
2. איך קוראים לאח שלו?דניאל 3. מהו הסינגל הראשון שיצא לו? אין עוד סיכוי 4.באיזה תיכון למד הראלו'ש?גלילי בכפ"ס 5. מה החלום של הראל?לגרום לאנשים להתרגש מהשירה שלו[זה כבר לא חלום..
] 6. מי רשם אותו לתחרות "כוכב נולד 2"?חברים 7. במה עובד אביו? אגד חח 8. מה מס' המזל שלו? 7[?] 9. איך קוראים למנהל האישי שלו?אסף דרעי קצת באיחור..אבל לא נורא..

למעלה