חידון נושא פרסים

Mr scooter

New member
חידון נושא פרסים

מי שמצליח למצוא 10 הבדלים בין "איפה אתה חי" לבין "רק בישראל", זוכה בסוף שבוע זוגי עם ארז טל... אני לא הצלחתי למצוא.

Rakbeisrael

New member
10 הבדלים

1. זה פחות מצחיק 2. יש את בראבא במקום את כבוד השר 3. אין דמויות ייחודיות לתוכנית כמו לימור ב'רק בישראל', יש רק דמויות ממוחזרות וחסרות מעוף מ'שידורי המהפכה'. 4. יש שאלות מטומטמות ולא קשורות לכל אורך התוכנית. 5. זה יותר ארוך בחצי שעה. 6. יש לתוכנית שם יותר מטומטמם. 7. יש לזה הומור של חה חה היפנטתי שולחן. 8. לתוכנית 'רק בישראל' היו יותר מ-5 צופים. 9. את התוכן של עונה שלמה של 'רק בישראל' לא היה אפשר לסכם בשלושה משפטים. 10. לא תהיה לזה עונה שנייה, שלישית או רביעית, (ובטח שלא חמישית) אלא אם כן מישהו שם ב'קשת' שכח כבר לגמרי מה זה 'הומור'. אני מעדיף סופשבוע זוגי עם מירי בוהדנה, היא יותר מצחיקה...

../images/Emo31.gif

לדעתי התוכנית ממש בסדר .. היא מצחיקה מאוד . נ.ב. ארז טל הרבה יותר מצחיק ממירי בוהדנה!!!!!!!!!!!!

chen010189

New member
עדיין אי אפשר לשפוט אף אחד לגבי זה.

כל אחד וטעמו, יהיו כאלה שיגידו שהתוכנית היא תת רמה. יהיו כאלה שיגידו שהתוכנית מצחיקה בטירוף. יהיו כאלה שיראו אותה, ויסתכלו עליה כעוד תוכנית שמשודרת בערוץ 22. כל אחד צוחק ממשהו אחר, בכל מקרה, לי נראה שזה עדיין מוזר, במקום לתת רק ביקורות שליליות, אפשר היה להכניס קצת דברים חיוביים. אחרי הכל, כל דבר שמשודר בטלוויזיה נועד להיות חיסרון ויתרון כאחד. אז חבל לזלזל, אחרי הכל, העבודה שהם משקיעים בצילום תוכנית אחת תמיד תהיה יותר קשה ממה שאנחנו רואים. אני הייתי על סט בתוכנית שמשודרת בלווין בחופש הגדול, ולא האמנתי עד כמה המנחים משקיעים בשביל תוכנית של שעה.

למעלה