חידון נוסף...

alpha80

New member
הפעם זה קל מידי......

רק שהקטע הראשון והשני זהים, טעית בקישור לדעתי. בוא נשאיר את זה לאחרים שיפתרו. אני לא פה....

alpha80

New member
אגב -

ראית את הקישור ששמתי לפני איזה שבוע -שבועיים לשיר על פוטין? אם לא - תגלגל אחורה, תוריד. אחלה שיר. מחכה לתרגום.....

mishat

New member
כן, שמעתי את השיר...

הזמרת שרה שם שהיא רוצה לפגוש גבר כמו פוטין.... חסון, חזק, חכם וכו´ וכו´ וכו´...

mishat

New member
אחד כמו פוטין: המילים + להקת tatu..

החבר שלי שוב הסתבך במעשים מטומטמים התקוטט, אישן איזה שטויות כל כך נמאס לי ממנו וזרקתי אותו ועכשיו אני רוצה אחד כמו פוטין אחד כמו פוטין מלא כוח אחד כמו פוטין שלא יהיה שתיין אחד כמו פוטין שלא יעליב אותי ראיתי אותו אתמול בחדשות הוא דיבר על כך שהעולם עומד בפני פשרת דרכים עם אחד כמוהו, קל גם בבית וגם אצל אורחים ועכשיו אני רוצה אחד כמו פוטין אחד כמו פוטין מלא כוח אחד כמו פוטין שלא יהיה שתיין אחד כמו פוטין שלא יעליב אותי אחד כמו פוין שלא יברח ממני הנה הלינק להורדה... http://mp3zzz.country.ru/get_mp3.php?id_song=9795&fn=Poiuschie_vmeste_-_Takogo_kak_Putin.mp3 וכמו שאמר לפני שבוע אלפא: הקשר בין ההודעה הזו לבין שנות ה- 80 מקרי בהחלט... ד"א - אם תרצו שירים של להקת tatu, שלהיטה: all the thing she sayd מתנגן לו עכשיו ברדיו-ים השונים, כולל את השיר הזה בגרסה הרוסית המקורית, רק תגידו.... (אגב, יש להם עוד שיר באנגלית - עוד לא יצא כלהיט, אך זה בדרך.. רוצים לדעת עוד לפני תחנות רדיו: נקרא not gonna get us ? רק תגידו)...

mishat

New member
תיקון קטנצ´יק...

לגבי השיר not gonna get us... רוצים את השיר עוד לפני תחנות רדיו ? רק תגידו... זה מה שהתכוונתי... פשוט יש לי (ובמקום מסוים ברשת) את ה- mp3....

alpha80

New member
שלח...............

אתה יודע שאני תמיד שמח לדברים האלה..... ע"ע סולנישקה........

mishat

New member
התשובות לחידון...

אני רואה שאין מנחשים (מה, זה קשה ????) אז ככה... שיר 1: J.M.Jarre - Magnetic Fields שיר 2: Gilla – Johnny שיר 3: Fancy – Bolero

למעלה