חידון מספר אחד :

starman

New member
חידון מספר אחד :

על פי אחד ההצעות לשיפור האתר בכל יום שאני אוכל , אני אכנס ואתן 10 חידות . 1) למי יש מכנסים מוכנים לשיטפון ? 2) מתי צילמו את ברנז צלמי פפרצי ? 3) איזה חיות ניסו לתקוף את ליסה ? 4) איזה חיה הרג בארט ? 5) איך השריף השיג כרטיסים לתוכנית של קראסטי ? 6) עד לאן בארט היה מוכן להגיע עם ראלף כדי לקבל את הכרטיסים (מה שהוא ענה לליסה) ? 7) איזה שני כרטיסי ברכה ליסה נתנה לראלף ? 8) באיזה פרק התחבקו בארט ומילאהוס ואיפה ? 9) כמה עלה הסקסופון הראשון של ליסה ? 10) מה הומר רצה לקנות במקום זה ? סטארמן

shlomov2001

New member
תשובות

1. I HATEFLOODPANTS! מילהאוס כמובן 2. זה היה משהו בפרק של בובו, שכחתי מה, הוא התייחס לפפראצי בעברו 3. יש הרבה: דבורים, שחפים, סנואבול. עוד? 4. ציפור, עם רובה האוויר של נלסון 7. I choo-choo choose you, ו...? 8. בתוך פח האשפה בפרק "Trilogy of Error", כשהמאפיונרים רדפו אחריהם. 9. $200 10. מזגן... (בשתי הפעמים זה היה כסף שחסכו למזגן)

starman

New member
ובכן ....

1- נכון . 2- נכון , צילמו אותו עם המוצץ של מגי . 3- התכוונתי לאיילים שניסו לתקוף אותה והגיע השומר וצעק עליה . 4- נכון . 7- והשני זה lets bee friends . 8- נכון . 9- נכון . 10- נכון . אני אחכה לראות אם יענו עוד ואם לא אני אענה על התשובות האחרות .

amit1122

New member
התשובות שלי.. לא הצצתי אצל אחרים

1) מילאהוס כמובן 2) מתי שהוא ניסה אז להיות אהוב 3) לא יודע
4) ציפור ! בגלל הזה שעושה " אה אה " איך קוראים לו .? אז נלסון 5)לא יודע 6)לא יודע 7)לא יודע 8)נוו לא זוכר 9) 200 דולר ! 10)לא בטוח אבל זראה לי שמשהו שקשור לבייסבול אחי השאלות קצת קשות מידי אבל אדיר.. בקרוב השאלון שלי .. שווה לחכות..

למעלה