חידון מוזיקה :)

שורטייי

New member
חידון מוזיקה :)

מה עושים? מפעילים פלייליסט על אקראי במדיה פלייר, כל שיר שיוצא הוא תשובה לשאלה ....
איך העולם רואה אותי?
האם יהיו לי חיים מאושרים?
מה אנשים באמת חושבים עליי?
האם אנשים חושקים בי בסתר?
איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושרת?
מה אני צריכה לעשות עם חיי?
האם יהיו לי ילדים?
עצה טובה בשבילי:
מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי?
איזה סוג גבר אני אוהבת?
איך יהיה לי מחר?
למה אני כאן?
בתור מה אנשים יזכרו אותי?
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
איך תהיה השנה הזאת?

שורטייי

New member
עונה :)

איך העולם רואה אותי? mad world- tears for fears
האם יהיו לי חיים מאושרים? take a look at my girlfriend- supertramp
מה אנשים באמת חושבים עליי? rebel girl - bikini kill
האם אנשים חושקים בי בסתר? אביתר בנאי- אבות ובנים
איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושרת? malibu- hole
מה אני צריכה לעשות עם חיי? tainted love
האם יהיו לי ילדים? out of space- the prodigy
עצה טובה בשבילי: things ill never say- avril
מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? MGMT - electric feel
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? enjoy the silence- depech mode
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? knocking on heavens door - avril lavigne
איזה סוג גבר אני אוהבת? chasing cars- snow patrol
איך יהיה לי מחר? supergirl- reamon
למה אני כאן? you and me- lifehouse
בתור מה אנשים יזכרו אותי? enjoy the silence - depech mode
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? sweet child o'mine- guns N roses
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? radio friendly unit shifter - nirvana
איך תהיה השנה הזאת? מכה אפורה- מוניקה סקס יצא מצחיק חחחחחחח ... מכה אפורה של שנה D:

new born1

New member
סחתיין על היוזמה!! ואהבתי את המשחק!!!

איך העולם רואה אותי?: muse-hypermusic. מגניב XD האם יהיו לי חיים מאושרים?: muse-blackout מה אנשים באמת חושבים עליי?: foo fighters-home. ממש לא קשור XD האם אנשים חושקים בי בסתר?: יווו גדול!! muse-yes please
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר: evanescence-call me when you're sober. מה אני צריך לעשות עם חיי?: flyleaf-all around me האם יהיו לי ילדים?: pantera-walk. מה הקשר?XD עצה טובה בשבילי: nirvana-come as you are. קוווווול מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?: the offspring-self esteem מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?: sum41-still waiting איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? sum41-in too deep. אווווקי ההלויה שלי הולכת להיות שמחה XDDDDDDD איזה סוג אשה אני אוהב: my chemical romance-mama
איך יהיה לי מחר?: muse-feeling good מגניב! למה אני כאן?: linkin park-somewhere i belong.זה מתחיל להלחיץ אותי בתור מה אנשים יזכרו אותי?: flyleaf-i'm so sick. תודה רבה לכם!! D: איזה שיר יתקע לי בראש מחר?: coldplay-trouble. שיהיה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?: blink182-all the small things XD איך תהיה השנה הזאת?: seether-fine again. קוווול יצא לי מגניב ביותר

שורטייי

New member
חחחחח הרגת אותי

איזה סוג אשה אני אוהב: my chemical romance-mama D: באמת יצא מגניב... לי יצא שיר הלוויה מגניב XD knockin on heavens door

Bad Posture

New member
רעיון יפה מאד

איך העולם רואה אותי? Pearl jam - Rlease האם יהיו לי חיים מאושרים? Nirvana- Oh the guilt(אבל מה עשיתי?? מה??!) מה אנשים באמת חושבים עליי? Red hot chili peppers - me & my friends האם אנשים חושקים בי בסתר? red hot chili peppers - fight like a brave איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושרת? rage against the machine - know your enemy מה אני צריכה לעשות עם חיי? alice in chanis - junkhead (אוי ואבוי) האם יהיו לי ילדים? green day - time of your life עצה טובה בשבילי: red hot chili peppers - make you feel better מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? red hot chili peppers- shallow be thy game מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? red hot chili peppers- venice queen איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? nirvana- dumb(הצ'לו בשיר הזה באמת נשמע כמו אחד שיתאים להלוויות) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב? red hot chili peppers- parallel universe איך יהיה לי מחר? green day- basket case למה אני כאן? alice in chains - iron gland (חחחח) בתור מה אנשים יזכרו אותי? nirvana- pennyroyal tea איזה שיר יתקע לי בראש מחר? nirvana- serve the servants האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? red hot chili peppers- aeroplane איך תהיה השנה הזאת? nirvana- rape me אחח איזה משחק חמוד והזוי זה היה

למעלה