חידון מאאאאגניב!!!

חידון מאאאאגניב!!!

לשלוח במסר!!! 1. באיזה מבטא מדבר העכבר שבהמבורגרי? 2. באיזה צד הפלאשבקים ובאיזה צד הפנטזיות? 3. מה קובי הקליט על תקציר הפרק הקודם? 4. איך קוראים לגרי כרואה חשבון שגרי ברח מהמשטרה צבאית? 5. מה הדרגה של מרסל פוארו? 6. מה שמות התינקות של גרי ושפרה? 7. מי מחליף את עודד כש'מפטרים' אותו? 8. איך קוראים למיקרופון של גרי? 9. איך קוראים לעובד שעבד לפני עודד בהמבורגרי? 10. איך קראו לתוכנית של רוני באינטרנט? 11. עם מי אילן היה תקוע במעלית? 12. מתי? ז-ה-ו!!! לשלוח במסר!!!

נשלח ../images/Emo185.gif

ולגבי שאלה 4 השם הזה תקוע לי עד היום וככה אני קורא לחבר שלי [ובגללי כולם קוראים לו ככה]! רק בגלל זה!!

לא עניתי פעם שעברה, מתחילה לענות עכ

*עכשיו

../images/Emo41.gif תוצאות ותשובות!!! יש מנצח!!!

המנצח!!! - פ ל פ ל ו נ ת 13 - 11/12 הגולש באינטרנט - 10/12 פסטיגליסט - 10/12 Brombit - 8/12 Black Balloon - 8/12 B o N u s - 8/12 התשובות! 1. איזה מבטא מדבר העכבר שבהמבורגרי? צרפתי 2. באיזה צד הפלאשבקים ובאיזה צד הפנטזיות? שמאל פלאשבקים וימין הפנטזיות 3. מה קובי הקליט על תקציר הפרק הקודם? כדורגל 4. איך קוראים לגרי כרואה חשבון שגרי ברח מהמשטרה צבאית? ישראל וולמן 5. מה הדרגה של מרסל פוארו? רב פקד מתקדם מאד 6. מה שמות התינקות של גרי ושפרה? שייקה פולי וגברי 7. מי מחליף את עודד כש´מפטרים´ אותו? תום אבני 8. איך קוראים למיקרופון של גרי? אבנר 9. איך קוראים לעובד שעבד לפני עודד בהמבורגרי? פנחס 10. איך קראו לתוכנית של רוני באינטרנט? רוני ברשת 11. עם מי אילן היה תקוע במעלית? סיוון קליין מלכת היופי 12. מתי? ביום ההולדת שלו

וואלה,תום אבני ../images/Emo185.gif

תום אבני ולא ידעתי איך קוראים למיקרופון...אבנר לא היה זכור לי בכלל,פנחס היה ניחוש פרוע.

D= ../images/Emo106.gif

שני דברים- קודם כל לא הבנתי למה אתה מתכוון שאמרת "מפטרים אותו" חשבתי שאתה מתכוון בהמבורגרי או משהו
אבל לא נורא דבר שני תענה לי בבקשה על השאלה ששאלתי אותך..

למעלה