חידון ליריקס

חידון ליריקס

ושוב - עם מכנה משותף. 1. "אלברט אמר ש E = MC2" 2. "היא סידרה את הכל, ואני לא מוצא כלום" 3. "תן לי לשמוע את הגוף שלך מדבר" 4. "אני יודע שזה הרבה יותר מפיזי" 5. "את אומרת שאהבתנו היא חד-סיטרית, באה מהכיוון שלך"

dj80s

New member
אוקי. 1,2,3

לאור העדרותי מהפורום ביממה האחרונה אני מרשה לעצמי להתחרע על החידון שלך, אלאדין. המכנה המשותף הוא פיסיקה, ולהלן השירים שהעלתי בגורל: 1. Big Audio Dynamite - E=MC2 2. היא עיוורה אותי בעזרת המדע - תומאס דולבי 3. פיזיקל - אוליביה ניוטון ג'ון 4. עבור. 5. עומד לי על הקצה. תמחק את החיוך.

אכן כן!

בתחילת השיר (הפנטסטי) הזה יש קולות של שיחות טלפון שונות. החברים התקשרו לשדרירויות שונות וניסו למתוח אותם שיש להם נשק אטומי, ואת ההקלטות הם שילוב בתחילת השיר. מי שמאזין טוב יכול לשמוע גם Israel Ambbessy, Shalom

והפתרונות של 4 ו- 5 הם:

4. My love is chemical - lou reed. אחלה שיר ממש לא אופייני לו. כמעט דאנס. אבל לא פלא שלא ידעתם, זה היה להיט קטן מאוד (מתוך פסקול של סרט שאני לא זוכר מה שמו) אבל אני מאוכזב לגבי השיר הבא: 5. I won't let you down again - Phd חברים - שיר מפורסם להחריד עם קליפ משעשע בו הזמר הקטן מחזר אחרי בחורה שגדולה עליו בשלוש מידות

dj80s

New member
אוי בקשר ל-5

עמד לי על הקצה של הקצה. שיר ענק. הסולן של Phd האלה הוא לא אחר מאשר ג'ים דיימונד המאנפף, שכמה שנים אח"כ (ב-85 נדמה לי) העלה למקום הראשון באנגליה את i should have known better הקורע.

למעלה