חידון ליומולדת שלי כמו גם זה של פורום תרבות פסיכדלית.
L LEATHER REBEL New member 12/2/07 #2 שאלה מס' 1 נשאלה בעבר אבל לא היתה תשובה... אז "נשדרג" אותה קצת. איזה שיר -באלבום הראשון- של הסטרנגלרז עוסק בנבואות של נוסטרדמוס ועושה מהן צחוק?
שאלה מס' 1 נשאלה בעבר אבל לא היתה תשובה... אז "נשדרג" אותה קצת. איזה שיר -באלבום הראשון- של הסטרנגלרז עוסק בנבואות של נוסטרדמוס ועושה מהן צחוק?
L LEATHER REBEL New member 12/2/07 #3 שאלה מס' 2 איזה מהשירים באלבום הראשון של הלהקה (מובא כאן הן בגרסת סטריאו והן במונו) האמריקאית הזו, הוא קאבר ללהקה בריטית?
שאלה מס' 2 איזה מהשירים באלבום הראשון של הלהקה (מובא כאן הן בגרסת סטריאו והן במונו) האמריקאית הזו, הוא קאבר ללהקה בריטית?
L LEATHER REBEL New member 12/2/07 #4 שאלה מס' 3 זו היתה אחת הלהקות האהובות על ג'ף לין. הוא כל כך אהב אותם עד ש"סימפל" את משפט הפתיחה של הפזמון באחד משיריהם, וזה הופיע כמשפט הפתיחה באחד מהלהיטים של ELO. אפילו אם אותו לחן. זהה לחלוטין! איזה שיר של ה EASYBEATS, ואם אפשר אז גם איזה שיר של ELO ?
שאלה מס' 3 זו היתה אחת הלהקות האהובות על ג'ף לין. הוא כל כך אהב אותם עד ש"סימפל" את משפט הפתיחה של הפזמון באחד משיריהם, וזה הופיע כמשפט הפתיחה באחד מהלהיטים של ELO. אפילו אם אותו לחן. זהה לחלוטין! איזה שיר של ה EASYBEATS, ואם אפשר אז גם איזה שיר של ELO ?
L LEATHER REBEL New member 12/2/07 #5 שאלה מס' 4 איזה שיר כאן יצא על סינגל? למקרה שיצאו שניים: איזה שיר היה הסינגל הראשון?
A Anuerysm New member 12/2/07 #9 פייס דה פייס הוא סולו של טאונשנד? אני תמיד חשבתי שהוא סתם איזה פריביוסלי אנריליסד של הלהקה מ82
L LEATHER REBEL New member 12/2/07 #13 לחשוב זה טוב אם כי, מכל האמנים שיצא לי להכיר, הבולטים ביותר שאלבומי הסולו שלהם הצליחו יותר משל הלהקה ממנה יצא הם ליונל ריצ'י ופיל קולינס.
לחשוב זה טוב אם כי, מכל האמנים שיצא לי להכיר, הבולטים ביותר שאלבומי הסולו שלהם הצליחו יותר משל הלהקה ממנה יצא הם ליונל ריצ'י ופיל קולינס.
A Anuerysm New member 13/2/07 #18 מה עם ניל יאנג? אריק קלפטון? סך הכל, הרבה מהאמנים שאנחנו מכירים כיום פירסמו את הלהקות שמהן הם יצאו
L LEATHER REBEL New member 13/2/07 #19 יש הבדל אלבומי הסולו של קלפטון לא יצאו בתקופת חברותו בלהקה. מה שניל יאנג עשה... זה היה אחרי בפאלו ספרינגפילד. ומה עם CSNY? זו יישות נפרדת.
יש הבדל אלבומי הסולו של קלפטון לא יצאו בתקופת חברותו בלהקה. מה שניל יאנג עשה... זה היה אחרי בפאלו ספרינגפילד. ומה עם CSNY? זו יישות נפרדת.
L LEATHER REBEL New member 12/2/07 #6 שאלה מס' 5 מה המשותף לרוד סטיוארט (בתמונה), ל PRETENDERS ולרמי קליינשטיין?
A Abbe Faria New member 12/2/07 #10 המממ... כולם נמצאים במשפט: Rod Stewart likes to pretend he is Rami Kleinstein's wife ???
L LEATHER REBEL New member 12/2/07 #14 התשובה האמיתית הרבה יותר קלה רק לעבור על רשימות כל השירים שלהם... ומשהו יקפוץ מיד לעין. כרמז עבה אספר שאצל קליינשטיין זה רק 50 אחוז מהתשובה.
התשובה האמיתית הרבה יותר קלה רק לעבור על רשימות כל השירים שלהם... ומשהו יקפוץ מיד לעין. כרמז עבה אספר שאצל קליינשטיין זה רק 50 אחוז מהתשובה.
L LEATHER REBEL New member 12/2/07 #16 כןןןןןןןןןןןןןן! של בוב דילן כמובן. קליינשטיין הקליט את תירגומו של יאיר לפיד אבל ויתר על הלחן המקורי.
כןןןןןןןןןןןןןן! של בוב דילן כמובן. קליינשטיין הקליט את תירגומו של יאיר לפיד אבל ויתר על הלחן המקורי.
G giba70 New member 13/2/07 #17 דני רובס בתפקיד ג'ימי אוחנה עשה פארודיה ושר "שתהיה שעיר לנצח", והקדיש את זה לרמי...