חידון ליום שישי : עזרו לי למצוא את עמוד 18

shavitmass

New member
חידון ליום שישי : עזרו לי למצוא את עמוד 18

נדהמתי לגלות בעיתון שבשבת שחולק היום את חסרונו של עמוד 18....בו היתה אמורה להופיע כתבה על מתמודד חדש לראשות איציק קרן. האם יד מכוונת ? האם יד המקרה? האם צנזורה פוליטית? עזרו לי ידידי למצוא את התושבה לשאלה? הדמוקרטיה בהתגלמותה....?? שבת שלום, שביט מס (לשם השקיפות מספר 2 ברשימתו של אבי קולמן למועצה)

shavitmass

New member
עמוד 18

עמוד 18 כתבה על איציק קרן (בחלק מהעיתונים פשוט חסר...)

Master Stav

New member
האמת היא שזה משעשע ...

כאילו אשקרה משיהו טרח לקורע דפים ?

jaddess

New member
נמצאה האבדה!

בגליון שבשבת שאני קיבלתי דווקא יש עמוד 18 עם כתבה על איציק קרן

motisisr

New member
באמת מעניין

האם העניין קשור לכך שמספר 2 ברשימתו גולברי הוא מבעלי שבשבת? ודבר נוסף לאלו שהצנזורה עבדה עליהם ספרו לנו מי האיש

shavitmass

New member
נו ...יש פרסים

שלח לנו סריקה של המהדורה אולי נמכור ב EBAY יש המון גיליונות חסרים!! מה עוד יש בעמוד? שביט

ע ארד

New member
ואני הסתכלתי בכמה עיתונים

ובכולם היה עמוד 18 עם הכתבה על איציק קרן. ככל שזה נראה לי ייתכן שיש כאן באמת עניין של מקריות.

yonib1231

New member
יש ../images/Emo10.gif אני קיבלתי

עברתי את הצנזורה של מספר 2 ברשימתו של גולברי.

Master Stav

New member
ביקשת קיבלת ....../images/Emo13.gif

למען הגילוי הנאות בדקתי 6 חוברות ...בכולם היה העמוד המדובר ואני מצרף תצלום שלו לעיון כולם .

shavitmass

New member
תראה איזו הפתעה ../images/Emo13.gif

המודעה הכי חשובה (שאולי בגלל צונזר העמוד בחלק גדול מהגיליונות...).... הינה הכתבה הזן (שימו לב בחלק התחתי מצד שמאל): בקדימה צורן אין מנהל אגף חינוך........!! וואו איזו הפתעה?!!! (עדיף באמת לצנזר) יש עדין בוחרים שלא יודעים את זה! וזה ממש לא בסדר שיגידו להם את זה (אפשר להמתין עם הבשורה עוד חודש) אחרי הבחירות. אז למה אף אחד לא צועק??? לכולנו חשוב מאד החינוך!! וכולנו יודעים עד כמה חשוב איוש התפקיד של מנהל/ת אגף חינוך!!!!! מה הינו אומרים לו למועצה, נאמר לא היה מנכ"ל מספר חודשים?, או גזבר? או מהנדס? שתיקת הכבשים?! מדוע לא נעשה כלום להשאיר את הגברת דר. אורנה בלומברג במערכת עד לאחר הבחירות , ובמקביל לצאת במכרז חדש שיפתח רק לאחר כינונה של מועצה חדשה? מדוע נושא האיוש תופס מקום כל כך שולי במערכת הבחירות?? מזל טוב יש לנו זוכה: סתיו הזוכה בחידון סופ"ש והפרס שלו : סופ"ש עם אחד המועמדים לראשות המועצה לבחירותו (ולשיקול דעתו של המועמד)

Master Stav

New member
שביט זה הפרס...שלאוהים תעזור לך ...

אני מעדיף מפגש סולידי על איזה נתח אנטריקוט מיושן ....גררררררר ובלי פוליטיקה

shavitmass

New member
סתיו

אני בעד !! אבל אתה לא יכול לבחור את הפרס
כפי שאתה לא יכול לבחור איזה עמוד יצונזר בשבוע הבא
בכל מקרה אני בעד הפרס שלך!! תגיד רק יום ושעה ואני בא (הסלט עלי) שבת שלום ותודה שביט

motisisr

New member
גם אני רוצה

אתמול צליתי רוסטביף מנתח סינטה משובח במשקל 2.600 ק"ג אבל לא מתנגד לסטיק טוב אף פעם

shavitmass

New member
אין בעיה

סתיו יחלוק את הפרס עם כל הפורום (אחרי הבחירות שלא יגידו שזה שוחד )
ומי שאוכל סינטה צלוי לבד - יכול להיות מוגלה לעיר אחרת מבחינתי (אני בטוח שסתיו מסכים)

motisisr

New member
מה אתה דואג

לא ראית בסוף הכתבה גולברי צוטט שהוא מטפל בעניין

pninak12

New member
החלק המעניין בעמוד היה דווקא

החלק השני - פחי אשפה טמוני קרקע... זה קיים ברעננה, זה קיים בערים גדולות ומאוד מסודרות, תורם לאיכות החיים ולאיכות הסביבה, מוזיל בצורה משמעותית את פינוי האשפה ואפילו עושה זאת בשקט בלי להעיר חצי יישוב... שווה מחשבה!

shavitmass

New member
הי

פחי אשפה טמוני קרקע/ פחי מחזור טמוני קרקע זה נושא שבתוכנית של אבי קולמן לבדיקה ויישום לאחר הבחירות בעדיפות מאד גבוהה! כחלק משיפור הטיפול העירוני בסביבה וכחלק משיפור איכות החיים בצורן-קדימה. מחזור: לזכוכית,פלסטיק, נייר,מוצרי חשמל ואשפה בייתית. וכמו כן טיפול בגריסה של גזם המאפשרת שימוש כמעט מיידי בגזם הגרוס, לגינות, ומצמצם מאד את נפח הפינוי. (אבל זו לא היתה ההסיבה לצנזר את העמוד אלא להגדיל אותו) שביט

למעלה