חידון טורי (או שמא...)

boy for pele

New member
חידון טורי (או שמא...)

מזמן לא הייתי פה. נחשו את האמנים, האם זו טורי או מישהו אחר: 1. אישיות זו ידועה בשיערה הג'ינג'י, חתומה על אלבום מצוין מ-1998, על אלבום לא רע מ-2007 ועל אלבום קונספט משנת 2002, שקשור למוסיקה שנשמעת תוך כדי נסיעה ארוכה ברכב. האישיות גם ידועה במזגה החם ובהתנהגות מגלומנית בהופעות, וביחס מחפיר לנוכחים בהופעות שלא פעם נגמר בהוצאתם ממקום ההופעה. 2. אישיות זו הצטיינה במיוחד בשלושת הדיסקים הראשונים שלה, ומאז התקשתה לשחזר את אותה האיכות, למרות שבהחלט גם לא היה במה להתבייש. למרות שעבר לא מעט זמן מאז אותם שלושת הדיסקים, האישיות זוכה למעמד של קאלט בקרב מעריציה, וכשלמרות בעיות הבריאות היא מופיעה, הקהל מגיע בהמוניו ומשלם מחירים יקרים למדי. 3. האלבום המצליח ביותר מבחינה מסחרית בו השתתפה יצא ב-1992, היא ווירטואוזית בנגינתה ולמרות היותה מאוד רזה, היא מאוד סקסית. 4. האישיות הבאה התחילה את הקריירה שלה בלהקה זוועתית ומביכה, ובמהלך קריירת סולו שלה ביצעה איזה שיר שקשור לבריטני ספירס. 5. היא נולדה בארה"ב, אבל עכשיו מעדיפה להתגורר באנגליה. אלבום הבכורה שלה היה פופ אייטיז זוועתי, ומוסיקה שלה השתנתה מאוד מאז, ממש כמו תווי הפנים שעברו ניתוחים פלסטיים שונים ומשונים. 6. Spark הוא השיר השני הכי טוב באלבומה הרביעי. 7. המשפחה של האישיות הבאה עברה למרילנד כשהאישיות הייתה צעירה למדי. עוד בילדות, האמן הזה ידע לנגן על מספר כלים בכשרון רב, למרות זאת נדחה ממסגרות המוסיקליות של הבית ספר בגלל סגנון נגינה לא מקובל. זה לא הפריע לאישיות זו להפוך לאייקון במוסיקה של סוף המאה ה20. רמז: אף אחת מאלה היא לא קייט בוש.

avivs

New member
רגע...

בהנחה שזו באמת טורי, אני לא חושב שהיא הצטיינה רק בשלושת האלבומים הראשונים. FTGH נחשב לטוב בדיוק כמו הראשונים בקרב רוב המעריצים, לא? ואני גם חושב שיש יותר אנשים שאוהבים את SW מאשר את UTP, לפחות לפי סקרים שונים שראיתי במהלך השנים בפורום הרשמי של טורי. אה, ומתי היא הופיעה עם בעיות בריאות? מעניין אותי איזה שיר את אוהבת יותר מSPARK באלבום?

avivs

New member
אז כנראה שלא הבנתי את החידון../images/Emo10.gif

חלק טורי וחלק לא?

boy for pele

New member
מוזר, חשבתי שלפחות אחד מהם ממש קל.

ועוד אחד נוסף לא קשה במיוחד.

למעלה