חידון - חלק ד'

Gilliana

New member
חידון - חלק ד'

הייתם גדולים עד עכשיו! לכן, הגיע הזמן לשאלות הקשות יותר: 1. בפרק הפיילוט: באיזה שם מזדהה מאלדר בפני סקאלי כשהוא מקיש על דלת חדרה במלון? 2. איזו כתובת קעקע יש לסקאלי על הגב התחתון? 3. באיזה פרק יורה מאלדר לראשונה באקדחו? 4. מהו "פרוייקט ליצ'פילד"? 5. ומהו "מבצע מהדק נייר" (PAPER CLIP) 6. מה היה או היתה "זאוס פייבר"? 7. מי היתה לוסי האוסהולדר? 8. מי היה אלברט הוסטין? 9. מה זה "נאבחו"? 10. מהו שמו המלא של "הדוחף" (PUSHER)?

1Shir

New member
חופש חנוכה משאיר לי הרבה זמן לענות

כאן על כל החידונים... בואו נראה מה אני יודעת: 1. את זה אני זוכרת! הוא אומר:"סטיבן ספילברג" 2. לא ראיתי את הפרק הזה לצערי 3. אני זוכרת שהוא הרג את ברנט (יקיר החידון השני...), אבל אני לא בטוחה שזו היתה הפעם הראשונה 4. אולי הפרוייקט של ילדי אדם ואיב המשובטים? 5. משהו שקשור בתקופה שאחרי מלחה"ע ה-2, עם הנדסה גנטית? 6. הדמות הוירטואלית הלוחמת שכמעט הרגה את מולדר ב-first person shooter, לא? 7. הבחורה שנחטפה לפני הרבה שנים ושעזרה למולדר להציל את הילדה שחטף אותו חוטף, כי היה בין שתיהן קשר על טבעי כלשהו 8. הוא שייך לשאלה הבאה... 9. שבט שאליו משתייך אלברט הוסטין. הם עזרו לסקינר לסחוט את איש הסיגריות שישמור על מולדר סקאלי בחיים, הם מפוזרים בכל העולם ולכן קשה לרדוף אותם. 10. ברח לי השם שלו... הרבה יותר קל להיזכר מי היה שם נתון, מאשר להיזכר בשם באופן חופשי... אם אני אזכר אני אכתוב :)

Gilliana

New member
בסך הכל - יפה מאד!

אבל לא מלא לגמרי... אז ככה: 1. נכון 3. לא נכון, ומלבד זאת השאלה היתה באיזה פרק 4. נכון מאד! 5. נכון 6. לא נכון! (רמז: כל השאלות הן על עונות 1-3 בלבד, לטובת מי שלא ראה את השאר) 7. נכון 8. נכון 9. ענית נכון אבל חסר עוד משהו... 10. ניתן לך צ'אנס להזכר ואם לא - נעשה שאלה אמריקאית אבל בהחלט מגיע לך כל הכבוד!

Gilliana

New member
אופס... ../images/Emo122.gif

זה היה פיקשוש לא מכוון... תודה על ההערה וההארה!

Lily17

New member
כמה תשובות

לחלק מהשאלות שעוד לא ענו עליהן... 2. קעקוע של נחש, בצורת עיגול 10. רוברט פטריק מודל

1Shir

New member
לדעתי זאוס פייבר קשור לפרק של

הסופר, אבל אני לא זוכרת איך..

למעלה