חידון חידון חידון

• פותח הנושא ZVI Z
  • פורסם בתאריך

ZVI Z

New member
חידון חידון חידון

תראו,הייתי צריך לעשות חידון על מוזיקה ישראלית בשביל משהו אז חשבתי למה שאנלא אביא את זה לפורומינו.אז הנה הוא החידון הדי קצרצר.10 שאלות.בהצחלה לכולם. 1.באיזה פרס זכה הקליפ של השיר 'על הכביש'? א.תמוז. ב.פרס נוצת הזהב של אקו"ם. ג.פרס של אמ טי וי. ד.קליפ השנה של המוזיקה הישראלית. 2.השיר ש'משינה' הוציאה אחרי אופטיקאי מדופלם הוא: א.רכבת לילה לקהיר. ב.אנה. ג.כי לא בא לה. ד.בלדה לסוכן כפול. 3.מי היא הלהקה שהחלה להקליט תקליט ביום בו פרצה מלחמת לבנון?א.תיסלם. ב.כוורת. ג.בנזין. ד.גזוז. 4.מי הוא מקים להקת הרוק 'כך עושות כולן'? א.שלום חנוך. ב.עברי לידר. ג.יובל בנאי. ד.גידי גוב. 5.תן שם מלא של אישה חרדית שעליה יש שיר של להקת היפהופ ישראלית| סדגש|א.לאה וייסרכג. ב.מלכי פרוידנברג. ג.בלה פרוינד. ד.רוחי לוין. 6.איזה שיר של ליאונרד כהן תירגם אריאל הורוביץ? א.WHO BY FIRE. ב.SUZANNE. ג.I'M YOUR MAN. ד.TOWER OF SONG. 7.המשפט הבא לקוח משיר של להקה ישראלית צעירה-'ידעתי שהכל נגמר,כשאת אמרת שהוא חזר,אלייך לחיים'.זהה את שם הלהקה ושם השיר. א.פאנקייק-החבר לשעבר. ב.התינוקות-הכי טובה שיש. ג.הבליינים-הכל מאוחר. ד.הבילויים-הלכת ממני. 8.שמו המקורי של אייל גולן היה- א.אייל ועקנין. ב.אייל גלוואן. ג.אליהו גולן. ד.אייל ביטון. 9.מה הקשר בין חיים אוליאל וכנסיית השכל? א.אוליאל הוא המפיק של 'הכנסייה'. ב.אוליאל והכנסייה באו משדרות. ג.אוליאל חבר טוב של של המתופף מוטי יוסף. ד.יורם חזן הסולן שר ב-2 שירים בדיסק של אוליאל. 10.ציין זמר/ת ישראלי/ת מוכר/ת שחזר/ה בשאלה. א.אהוד בנאי. ב.שלומי ברכה. ג.רונית שחר. ד.נורית גלרון.

ZVI Z

New member
טוב זה ההודעה מס' 37 רצוף שלי

שאף אחד לא טורח להגיב אבל זה דווקא אמור להיות דבר נחמד ביותר אז אם מישהו שומע אותי,מישהו מקשיב לי שומע אותי אותי אותי כי הלילה ההזה טוב נמשיך בשקט

amit hakapit

New member
טוב...

אז הנה אני לא מתעלמת ורושמת שפשוט אין לי מושג... אני מוכנה לנחש אבל נראה לי סתם פדיחה... (ודרך אגב, מכירים את השיר בחתימה החדשה שלי?)

jeackyh

New member
אני אנחש צביק'וש....

אבל זה רק ניחוש 8. ג (?) 10. ד (?) 5. ב (?) 4. ב...אולי הוא לא מ-ק-י-ם הלהקה אבל הוא קשור משו...מפיק מוזיקאלי? 2. ד טופ צביקוש מספיק לנחש אתה פשוט יותר חכם מאיתנו... הנה אמרתי את זה

Rain Star

New member
אני אנסה...

1. על הכביש זכה בנוצת הזהב 2. חה, שאלה קלה - כי לא בא לה 3. תיסלם 4. עברי לידר 5. בלה פרוינד 6. מגדל השירים 7. פאנקייק 8. אייל ביטון 9. הוא לא המפיק, המפיק הוא זאב אולמן / ארז אובנת...הוא נולד בשדרות, ככה שאני הולך על ב. 10. אף אחד מהם. ואם כן אז תוכיח.

רונית שחר "שלום לתמימות"

מצלצל לי מהתאים האפורים במוח שזאת היא. למרות שאני לא ממליץ לסמוך על התאים האפורים שלי.

Rain Star

New member
בגלל מה שאמרת, קראתי את

הביוגרפיה של ארבעת האומנים. אצל אף אחד מהם זה לא מופיע

ZVI Z

New member
רוני רון

אל תצטער זה סופו של כל בלון. תקשיב בנאדם צדקת ב-9 תשובות מתוך 10 ובלטת באפרוריות פה..המשך כך ותגיע רחוק. אבל אבל אבל התאים האפורים שלו צודקים ואכן בשאלה 10 התשובה היא רונית שחר.לא יודע למה זה לא כתוב בביוגרפיה אבל לפחות קראת והשכלת,זה הדבר הכי חשוב! רונית שחר למדה באולפנת כפר פינס שהיא 1 מהבתי"ס הנחשבים של הבנות הדתיות.אממ מה עוד?אז כן השיר שלום לתמימות זה 'שיר היציאה' שלה. "למדתי גמאני לשקר,לא יקרה לי דבר אחרי שאמות,אין בסוף עולם אחר" "היו לי כמה חברים,רצו שאחזור לאלוהים,לא מוותרת על חטאים.." או-'קבעתי פגישה עם איזה איש חכם,אמר לי שאני כועסת,בלה בלה

Rain Star

New member
צבי צבי....אני לא אתווכח

9/10 מספיק לי

למעלה