חידון חדש!

ShuNka

New member
יאללה המשך לשאלון D:

מקווה שזה בסדר ... לקחתי כמה מילים מEvery Heart ואני מקווה שהן לא קשות מידי S= מי שעוד לא ענה על השאלון הקודם שיענה על שניהם D< [אתגר בהר
] 11) קוקורו [Kokoro] - 12) הושי [Hoshi] - 13) טאמאשי [Tamashii] - 14) סורה [Sora] - 16) טוקי [Toki] - 17) איטסומו [Itsumo] - 18) היטו [Hito] - 19) אגאו [Egao] - 20) יורו [Yoru] -

ShuNka

New member
טוב אז אני אענה XDD

11) קוקורו [Kokoro] - לב 12) הושי [Hoshi] - כוכב 13) טאמאשי [Tamashii] - נשמה 14) סורה [Sora] - שמיים 16) טוקי [Toki] - זמן 17) איטסומו [Itsumo] - תמיד 18) היטו [Hito] - אדם 19) אגאו [Egao] - חיוך 20) יורו [Yoru] - לילה ואו, זה היה קשה

ShuNka

New member
והתוכן >__<

אבל zutto זה יותר תמיד.. Eien זה נצח י.י [אין הרבה הבדל, נכון? @_@;] XD; הסתבכתי עם ההסבר של עצמי ._.

Lust chan

New member
XD;../images/Emo135.gif

11) קוקורו [Kokoro] - לב 3: 12) הושי [Hoshi] - כוכב 13) טאמאשי [Tamashii] - נשמה ^^ 14) סורה [Sora] - שמיים 16) טוקי [Toki] - זמן~ 17) איטסומו [Itsumo] - תמיד~ 18) היטו [Hito] - אמ... אדם, לא? O: 19) אגאו [Egao] - חיוך 20) יורו [Yoru] - לילה D:

Sakura Kinomoto

New member
D:

) קוקורו [Kokoro] -לב 12) הושי [Hoshi] -כוכב 13) טאמאשי [Tamashii] -נשמה 14) סורה [Sora] -שמיים 16) טוקי [Toki] -אני חושבת שזה רגש או רגשות0.0 17) איטסומו [Itsumo] -אממ..למשל:איטסומו אריגאטו זה תודה רבהD: 18) היטו [Hito] -בן אדם/אנוש 19) אגאו [Egao] -לא מכירה0.0 20) יורו [Yoru] -גמלא מכירה0.0

Sakura Kinomoto

New member
לאלאO: למשל בשיר סיום של בליץ'...

יש סיום שני שקוראים לו ט'נק יו אומשו והוא אומר :"איטסומו אירגטו"שזה תודה רבה...אני זוכרת ש"זוטו" זה תמיד...><

ShuNka

New member
אומרים איטוסמו אריגטו XP

זה באמת אומר - Thanks for always שורה אחרי זה אומרים הונטו אריגטו אז בטח התבלבלת כי זה נשמע דומה

BlackEyedSpirit

New member
הא נו טוב XP לא שמעתי את השיר ../images/Emo29.gif

הזה מאז פרק 20 ומשו של בליץ' X__X~ <נו, ממש מזמן> אבל עדיין איטסומו זה תמיד י.י

mikokikyo

New member
מנסהD:

11) קוקורו [Kokoro] - לב 12) הושי [Hoshi] - נזיר 13) טאמאשי [Tamashii] - נשמה 14) סורה [Sora] - שמים 16) טוקי [Toki] - זמן, נה? 17) איטסומו [Itsumo] - אני יודעת שזה לא, אבל הנה ניחוש: תמיד(וזה לא>>) 18) היטו [Hito] - איןלישמץX_X 19) אגאו [Egao] - אוף>< ידעתי את זה>< 20) יורו [Yoru] - לילה?(נדמה לי>>) הלך גרוע;;

mikokikyo

New member
אויאויאוי;;

ככה לא כותבים הושי=נזיר, ככה כותבים הושי אחר;; ההושי הזה זה כוכב;; התבלבלתי;; אויאויאוי, העילגות;;

BlackEyedSpirit

New member
טוב שאני נזכרת לענות @_@ ../images/Emo29.gif

11) קוקורו [Kokoro] - לב 12) הושי [Hoshi] - כוכב D: 13) טאמאשי [Tamashii] - נשמה *,* 14) סורה [Sora] - שמיים 16) טוקי [Toki] - זמן~^^ 17) איטסומו [Itsumo] - תמיד DD: 18) היטו [Hito] - אדם, אני חושבת 19) אגאו [Egao] - חיוך :) 20) יורו [Yoru] - לילה~P:

Katsuki

New member
אני יענה

) אוהיו גוזיימס- בוקר טוב~ 2)איצ'יגו- תות. 3: 3)רינגו-תפוח 4)דומו- תודה 5)אויאסומי נסאי- לילה טוב.^_~ 6)מיצו- זה לא אמור להיות מיזו? בכול אופן מים 7)נזומי-עכבר 8)ארימסן- נכנע לא? XP 9)אונגישימס- בבקשה~ 10)איתרקימס- בתאבון/הלכתי או שזה דרך צלחה? :ם

למעלה