חידון חדש!

חידון חדש!

פעם ראשומה שלי נראה מי יצליח לפרש את כל המילים מיפנית לעיברית..... 1) אוהיו גוזיימס 2)איצ'יגו 3)רינגו 4)דומו 5)אויאסומי נסאי 6)מיצו 7)נזומי 8)ארימסן 9)אונגישימס 10)איתרקימס גמבטה לכולם בהצלחה ..........(אושימאי זהו)

harar8

New member
מנסה

1) אוהיו גוזיימס- בוקר טוב 2)איצ'יגו- תות 3)רינגו- לא יודעת 4)דומו- תודה (או סליחה אני לא ממש יודעת) 5)אויאסומי נסאי- לילה טוב 6) מיצו- לא יודעת 7)נזומי- מוכר לי (יכול להיות לילה?) 8)ארימסן-אני נכנע 9)אונגישימס- בבקשה

BlackEyedSpirit

New member
אממ ../images/Emo29.gif

) אוהיו גוזיימס - בוקר טוב 2)איצ'יגו - תות 3)רינגו - תפוח 4)דומו - אולי את מתכוונת דמו ? Oם;; אז 'אבל' ^^; 5)אויאסומי נסאי - לילה טוב 6)מיצו - אין לי מושג X.X 7)נזומי - גם לא XD 8)ארימסן - Oם 9)אונגישימס - בבקשה 10)איתקימס - אני הולך~ אני חושבת XD

BlackEyedSpirit

New member
אה, מיצו אמור להיות מיזו ? XDDD

אז מים י.י;;;;;;;;;

Sakura Kinomoto

New member
אני!D:

) אוהיו גוזיימס-בוקר טובD: 2)איצ'יגו-תותים!או תותD: 3)רינגו-תפוח!D: 4)דומו-תודהD: 5)אויאסומי נסאילילה טובD: 6)מיצו-יותר נראה לי מיזו שזה מיםD: 7)נזומי-עכבר מכרסםD: 8)ארימסן-נראה לי סוג של סליחה. 9)אונגישימס-בבקשהD: 10)איתרקימס-בתיאבוןD: גמבטה לכולם בהצלחה ..........(אושימאי זהו)

ShuNka

New member
אפשר אולי לעשות רשימה של מילים ../images/Emo12.gif

אני בטוחה שיש פה אנשים שיודעים הרבה יותר מילים ונעשה מילון או משהו XD. בוהאהאהא. 1) אוהיו גוזיימס - בוקר טוב ^0^ 2)איצ'יגו - תות 3)רינגו - תפוח 4)דומו - תודה 5)אויאסומי נסאי - לילה טוב 6)מיצו - מ-מיזו? ^^;; מיזו זה מים D: 7)נזומי - עכבר 8)ארימסן - Not [נו, קשה לי לתרגם את זה XD] נגיד *טםטםטםטם* Kore ga inu desu ka? Arimasen. Neko desu~ [בטח יש לי שגיאות. ;;] 9)אונגאי אושימס - בבקשה 10)איתרקימס - איטקימס או איתדקימס? XD איטקימס זה אני הולך ואיתדקימס זה אני אוכל ^^ [משהו כמו בתיאבון
]

תכתבי גם בעברית וגם באנגלית ../images/Emo41.gif

1) אוהיו גוזיימס-שלום רב/בוקר טוב 2)איצ'יגו-תות 3)רינגו-לא יודעת 4)דומו-לא יודעת 5)אויאסומי נסאי-לילה טוב? נראה לי 6)מיצו-שחכתי 7)נזומי-עכבר/וש 8)ארימסן- אין ברירה/אני נכנע (ויש גם את מקה משטה- הפסדתי לך וזה לא אני נכנע לפי התרגום) 9)אונגישימס-בבקשה 10)איתרקימס-זזתי

liran 1 0 1

New member
אוקי אני ינסה

1) אוהיו גוזיימס - בוקר טוב 2)איצ'יגו - לא יודע 3)רינגו - לא יודע 4)דומו - אבל 5)אויאסומי נסאי - לילה טוב? 6)מיצו - מים 7)נזומי - עכבר 8)ארימסן - סליחה 9)אונגישימס - בבקשה 10)איתרקימס - הלכתי או יצאתי

Lust chan

New member
ממ../images/Emo135.gif

1) אוהיו גוזיימס- בוקר טוב P: 2)איצ'יגו- תות 3)רינגו- תפוח <לומדים משהו מלשחק פרוטס באסקט בסאמרקאמפXDD> 4)דומו- תודה 5)אויאסומי נסאי- לילה טוב 6)מיצו- התכוונת למיזו, נה? ם.ם מים 7)נזומי- עכבר 8)ארימסן- זה יותר בכיוון של מילת שלילה, עברית זו שפה עילגת אז קשה להסביר~ למרות שזה גם סוג של ביטוי כניעה~ בהיקאגו למשל 9)אונגישימס- בבקשה 10)איתרקימס- בתאבון ויש לך כמה טעויות עם המילים ^^;

mikokikyo

New member
יש לי המון טעויות@@

גל צ'אן, מה דעתך אולי לעשות פינת לימוד יפנית בעיתון? את הרי טובה בזהD:

harar8

New member
גם לי יש הרבה

משום מה חשבתי שנזומי זה לילה
הבנתי עכשיו שזה עכבר.

Lust chan

New member
א..א..אולי @_@;;;../images/Emo135.gif

צריך לדבר על זה עם ליסע והכל ^^;; ו..אמ.. לא'דעת~ יש לי כבר פינת סיקור על אנימות עם סנואי ואני רוצה להכין כתבה אחת ^^;;

mikokikyo

New member
מנסה^^

1) אוהיו גוזיימס- בוקר טוב^^ 2)איצ'יגו- תות^^ 3)רינגו- נראה לי שזה תפוח^^ 4)דומו- תודה/תודה רבה(נדמה לי) 5)אויאסומי נסאי- לילה טוב^^ 6)מיצו- הכוונה היא למיזו? אם כן אז מיזו זה מים^^ 7)נזומי- עכברD: 8)ארימסן- אני נכנע(נדמה לי) 9)אונגישימס- בהצלחה 10)איתרקימס- אמ...הכוונה היא ל"איטאדאקימאס", נה? אם כן אז זה בתאבון^^ אמ...אני מקווה שהלך לי טוב^^"

mikokikyo

New member
דמודמו, כל הקטע זה לא להעתיק...

אני זכרתי כל מיני דברים, אבל היו לי הרבה טעויות>>

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאני יודעת3>

אבל אין לדעת מי מעתיק :O אני חושבת שמסרים יותר אמין

למעלה