אמממ שאלה טובה, לא חשבתי על זה.אוקי, כמה נראו לי במבט ראשון שאני יודע מי הם
אבל הרבה אני מפחד שאני אפילו לא יודע אם הם של בן או בת.
אני תוהה אם כדאי שאני אכתוב על איזה אני מנחש או אולי אפילו לעשות תיבות ספוילר שונות על אנשים שונים כדי שאם מישהו רוצה לבדוק על זוג עיניים אחד הוא לא חייב לראות את הניחושים שלי על כולם.
או שאולי עצם זה שידעו על אילו עיניים יש לי ניחושים זה רמז...
מה את חושבת?
נ.ב. חח על היוזמה
אני חושב שזאת נב קמפבל
אולי אולי אולי כריס המסוורת' (אם כי למה שתבחרי תמונה יחסית מפוקסלת כזאת)
נראה לי טיילור סוויפט (ואם אני צודק זה בזכות עדי
אולי טום אליס?
אני חושב שזה ג'וש תומאס
אני ממש לא בטוח לגבי זה, אבל יש לי תחושב שמסתכל עלי אדם סקוט
זה מרגיש לי קצת כמו רובי אמל
יש לי תחושה שזה רוברט דאוני ג'וניור
ממש קצת תחושה שזה כריס אוונס
יפה מאוד!אני אעשה סוג של שילוב של השניים
(הרבה סיבוך, לכך שיש מעט מאוד מקרים שיש לי מושג בהם)
אגב, מספר 21 מרגיש לי מאוד מוכר, אבל אני לא זוכר מאיפה
הזה מסופרנטורל? ג'נסן משהו.
סקרלט ג'והנסון, ספציפית פה האלמנה השחורה מהנוקמים 1 או 2
איימי פולהר
בלאמי????
בלייק לייבלי? או אולי דרו? כי יש פה את טום וטיילור מתבקש שתהיה דרו. אז השאלה היא אם אני צריכה להתבייש שלא זיהיתי או את צריכה להתבייש שלא שמת.
וויליאם דפו?
כריס המסוורת'!
דפני מבריג'דטון?
לין מנואל מירנדה
טייילורררררררררררררררררררר
דיוויד משיטס קריק?
הווארד מסמוך על סול?
אדם סקוט
טום הולנד
רובי אמל?
אנדרו גרפילד
אמי רוסוםםם
רון סוונסון
רוברט דאוני ג'וניור
דקסטר כלומר מייקל סי הול
כריס אוונס
אוקטביהההההההההה
מצחיקול, רק לפי הגבות אפשר לדעת, וגם איילנר לרוב.אבל הרבה אני מפחד שאני אפילו לא יודע אם הם של בן או בת.
עדי גאה בךנראה לי טיילור סוויפט (ואם אני צודק זה בזכות עדישאני מכיר אותה מספיק טוב ככה)
אה טוב לא מכירהאני חושב שזאת נב קמפבל
אה יש מצב בעצםאני חושב שזה ג'וש תומאס
אכן צודקת!מרגיש לי שזה ניק הופרמן
לונה כל הכבוד!!!
מרגיש לי שאני מכירה הרבה מתוכם אבל אני לא בטוחה לגבי כלום.
אולי רק לגבי 5. איימי פולר?
הזה מסופרנטורל? ג'נסן משהו.
סקרלט ג'והנסון, ספציפית פה האלמנה השחורה מהנוקמים 1 או 2
איימי פולהר
בלאמי????
וויליאם דפו?
כריס המסוורת'!
לין מנואל מירנדה
טייילורררררררררררררררררררר
דיוויד משיטס קריק?
הווארד מסמוך על סול?
אדם סקוט
טום הולנד
רובי אמל?
אנדרו גרפילד
אמי רוסוםםם
רון סוונסון
רוברט דאוני ג'וניור
דקסטר כלומר מייקל סי הול
כריס אוונס
אוקטביהההההההההה
מזלאו אולי דרו? כי יש פה את טום וטיילור מתבקש שתהיה דרו. אז השאלה היא אם אני צריכה להתבייש שלא זיהיתי או את צריכה להתבייש שלא שמת.אף אחת לא צריכה להתבייש
![]()
הפרצוף שלה היה בכל מקום לאחרונה.או זאת מלמציא את אנה?יפה! לא ציפיתי שתזהי אותה, כי לא צפית לא בזה ולא באוזארק.
חחח נכון כי יש לה גבות מוזרות אז היא תמיד עם פוני.תדעי לך שלא ניתן למצוא תמונה של העיניים שלה בלי הפוני שנכנס לתוכן.
כבר גילינו שניק הוא בעל פח.טום הולנד(שיחקת אותה, וניק עוד לא זיהה אותו בינתיים...)
יוהוווו18 תשובות נכונות!
4 טעויות.
מרשים בהחלט.
אני רוצה להגיד שהסתכלתי על זה בלי עדשות כשישבתי באמבטיה מלאת אדים, ולא התעמקתי יותר מידי בתמונות הלא ברורות. אבל האמת היא שגם עכשיו כשאני עם עדשות ומסתכלת טוב אני לא מזהה בכלל. זו תמונה ממש מפוקסלת. יש לה צבע עיניים די ייחודי שאפשר לזהות אותו ישר, אבל בתמונה הזאת גם אם אני ממש מתאמצת אני לא מצליחה לראות את הצבע. אולי לפי הגבות אפשר לזהות, אבל בתאכלס היא שינתה את הגבות שלה כל כך הרבה פעמים שזה לא משהו להסתמך עליו.מזלחוץ מדילן שלא זיהתה ישר
אה כן כמובן, אני עשיתי את זה בזמן רכיבה על סוס וגם בדיוק היו לי נמלים בעיניים ולא הייתי מרוכז כי רדפו אחרי זומבים.אני רוצה להגיד שהסתכלתי על זה בלי עדשות כשישבתי באמבטיה מלאת אדים, ולא התעמקתי יותר מידי בתמונות הלא ברורות. אבל האמת היא שגם עכשיו כשאני עם עדשות ומסתכלת טוב אני לא מזהה בכלל. זו תמונה ממש מפוקסלת. יש לה צבע עיניים די ייחודי שאפשר לזהות אותו ישר, אבל בתמונה הזאת גם אם אני ממש מתאמצת אני לא מצליחה לראות את הצבע. אולי לפי הגבות אפשר לזהות, אבל בתאכלס היא שינתה את הגבות שלה כל כך הרבה פעמים שזה לא משהו להסתמך עליו.
בכל מקרה אני לא מרגישה רע עם עצמי כי אנחנו עדין נשואות וזה מה שחשוב באמת![]()
איך שקלטתי את זה הבנתי שגם טום שלי נמצא כאן אז חזרתי לתמונות ומיד מצאתי אותו. כי ברגע שאני יודע מה לחפש זה קל. לא בגלל שאני אובססיבי לגביו (למרות שאני כן) אלא בגלל שיש לו גבה מאוד ברורה:בלייק לייבלי?או אולי דרו? כי יש פה את טום וטיילור מתבקש שתהיה דרו. אז השאלה היא אם אני צריכה להתבייש שלא זיהיתי או את צריכה להתבייש שלא שמת.אף אחת לא צריכה להתבייש
![]()
הרגיש לי כמו וונטוורת' מילר מהשניה הראשונה שראיתי את זה.
אני חושב שהגבות כאן יכולות להיות לזה או לזה.מצחיקול, רק לפי הגבות אפשר לדעת, וגם איילנר לרוב.
קלארק?? כלומר אלייזה טיילור. אבל בצורת הקלארק שלה בתמונה הזאת.
רגעעעעעע דייויד טנננט!!
מונה ליזה מפארקס?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.