חידון השנה - חלק ב'

Gilliana

New member
חידון השנה - חלק ב'

מה, באמת חשבתם שאלו יהיו כל השאלות?
נראה אתכם עכשיו: 1. מי האישה הראשונה שאנו רואים את מאלדר מנשק? 2. מה משותף לאבא ואח של סקאלי ולאבא של מאלדר 3. באיזה פרק הופיעו לראשונה האקדחונים הבודדים? 4. איך סקאלי גילתה את השבב בצווארה? 5. באיזה פרק רואים את סקאלי יוצאת לראשונה לפגישה? 6. מה היה התיק הראשון של מאלדר בפשעים חמורים? 7. באיזה פרק רואים לראשונה את מיסטר איקס?

אני יודעת רק את 4../images/Emo12.gif

סקאלי גילתה את השבב בצוואר כשהיא נכנסה לאיזה בניין(לא זוכרת איזה)והיא היתה צריכה לבעבור במכונה השגרתית הזאת של גלאי מתכות נראה לי ואז היא גילתה שיש לה משהו בצוואר והלכה לרופא מסוים שהוציא לה את השבב. זה כול מה שאני יודעת.. :/

Gilliana

New member
תשובה נכונה

זה היה בניין האף.בי.איי בוושינגטון (בניין הובר). היא עברה בכניסה הרגילה משום שבאותו זמן היא הושעתה באופן זמני.

Lily17

New member
תשובות חלקיות (שוב) ../images/Emo8.gif

1. פיבי, חברתו לשעבר. 2. כולם עובדים/עבדו בשביל הממשלה? :) אני לא ממש יודעת. 3. E.B.E 5. The Jersey Devil

Gilliana

New member
הצלחת לא רע!

1, 3 ו-5 נכונות מאד! 2 - תשובה לא נכונה בסך הכל - עבודה יפה!

1Shir

New member
על 1,3,4,5 כבר ענו אז אני אשלים

2. השם הפרטי 7. פרק 4 בעונה 2 sleepless שהיה גם הפרק הראשון של קרייצ'ק היפיוף לגבי 6... אפשר שאלה אמריקאית?

Gilliana

New member
אפשר אמריקאית - הנה:

2 - תשובה נכונה 7 - תשובה לא נכונה והנה האפשרויות ל-6: א. הנרי דיסון ב. ג'ון ברנט ג. מונטי פרופס

1Shir

New member
תיקון לתשובה 7 והשערה לגבי 6

מולדר דיבר בטלפון עם איקס בפרק 2-02 the host, זה לפני הפרק שאמרתי קודם. לגבי 6 - ברנט?..

למעלה