חידון "השבט".

עידו א

New member
חשבתי פתאום על משהו...

כמו שהבנתי, וכמו שכל אחד שנכנס לכאן מבין מאוד, יש כאן ריכוז גדול של מעריצי הסדרה "השבט"... אני לא מכיר את הסדרה, מעולם לא ראיתי אותה או שמעתי עליה לפני שבאתי לפורום הזה, אבל חשבתי-לא כדאי לכל המעריצים לקבל יוזמה ולפתוח פורום לסדרה, אני בטוח שיש לה מספיק מעריצים בשביל זה. נ.ב. לפני כמה ימים הסתכלתי במדריך וראיתי פתאום "השבט" מול העיניים, אולי אני אנסה לראות את הסדרה פעם אחת ואראה על מה המאומה. ומאיזה שנה הסדרה הזאת בכלל? ומאיזה ארץ? זה נשמע לי בריטי למדי, אני צודק?

-TaintedLove-

New member
בערך.....

זו אכן הפקה של ערוץ בריטי כלשהו, אבל.... היא צולמת בניו זילנד עם שחקנים מקומיים וחברת הפקה מקומית.

-TaintedLove-

New member
תשובות, הערות, תגובות, מסקנות...

ריכוז תגובות, רק בגלל שביקשת
קודם כל הזכרת שמועה שזה נגמר, אז- בעונה הנוכחית, זו שמשודרת עכשיו, נשארו עוד בערך 10 פרקים לסיום. זוהי העונה השלישית, וכפי שכבר הוזכר פה - בימים אלה מצולמת העונה הרביעית. הייתי מספרת לך על מה שקרה לפני שהתחלת לראות, אבל באמת אין טעם. זו עלילה מסובכת למדי, ויש לי שנים. (טוב, אולי לא, אבל הרבה זמן...) וכרגע את מבינה מה קורה, אז הכל בסדר !!! בשביל אנשים כמוך (וכמונו) אנחנו ממש מקווים שיהיו שידורים חוזרים. הולכת להיות עכשיו הפסקה מאוד ארוכה עד העונה הבאה, וזה זמן מצויין לשדר הכל מההתחלה. אנחנו סומכים כרגע על מקרה תיכון הלבבות השבורים. שידורים חוזרים, ואז עוד קצת כאלה ואז שוב.... הבנת את הרעיון. ועכשיו - תגובות על התגובות של הדמויות: בריי- הוא לא עזב בגלל שפרייד המריבה עם פרייד. זה היה בגלל שהוא היה שבוור ממה שקרה לאמבר. הוא חושב שהיא מתה, שוב, והוא לא יכול להתמודד עם זה. ראוי לציין שזה בדיוק מה שקרה בתחילת עונה 2. גם שם אמבר מתה, בריי לא יכל להתמודד עם זה, הכריז שלא איכפת לו מהשבט, ואחר כך חזר, כי יע שהם זקוקים לו. אמבר- בריי לא מסר את השומר, בגלל שהוא האמין שזה מה שאמבר הייתה רוצה. ובגלל שהופעל עליו לחץ קל מטאי-סאן ואחריה לקס. זה לא ממש קשור לאמבר, אבל אני זוכרת שהייתה לי סיבה לרשום את זה אחרי השם שלה... פרייד- באמת לא מתאים לו ללכת מכות עפ בריי. אבל כנראה שהייתה לו סיבה. הוא הרי, גם הלך מכות עם לקס (וגבר עליו בקלות, אם יורשה לי לציין) בתחילת העונה. וזה שהוא הרביץ לבריי (וכמעט הרביץ לו לפני כמה פרקים) רק מוכיח את הטענה שלי - הדמות של פרייד ה-ש-ת-נ-ת-ה! וזה קרה ברגע שבאו הג´ינג´ים וברשת שלהם.... ובלי הרבה קשר - אני ממש אוהבת אותו... טאי-סאן- קרצייה. נקודה. לקס- חוץ מזה שהוא חמוד ומקבל אצ כל הטקסטים השווים, אין לי מה לומר כרגע. אלי- אהבתי אותה בעונה השנייה. עכשיו לא. אליס- כנ"ל + מה שאת אמרת. ג´ק- שוב, אחת הדמויות האהובות עלי. וזה שהוא עזב, למה? בגלל אלי? איזו מין סיבה זאת? הרי בזכותו הם גרים בקניון. את לא ראית את העונה הראשונה, אז אני אסביר - בתחילת העונה בראשונה אמבר וכל השאר חיפשו מקום לגור בו והם מצאו את הקניון. ג´ק גר שם והוא הסכים לתת להם להיכנס. זה הכל בזכותו! לוק- פונטנציאל אדיר, אבל אז הוא בא כתחליף לג´ק והצמידו אותו לאלי, הפונטנציאל נעלם... השומר- תמיד אמרתי שהוא עובד עליהם!!!!! קייסי- אחת מהדמויות. לא יותר מזה. לפחות בשבילי... טלי ואנדי- אנשים כבר יודעים- אני לא אוהבת את הג´ינג´ים הקטנים האלה!!!! סלין- ראו מקרה קייסי. על כל השאר, בפעם הבאה. אולי. stay tribal and stuff לירון

לכל מי שהשאיר כאן תגובות - תגובות!

טיויגיא, הרי, ניסיתי לשרשר כמה שיותר. רינתי, פרמתי לך תקציר ארוך נורא נורא, והוא כנראה פרח מזכרונך. RE תגובה מפורטת על אחד ואחד מ"השבט" ולתגובות שלו: פרייד- לא אוהבת אותו. טאי סאן- קרציה במלוא מובן המילה ולדעתי יש לה קראש רציני על השומר, והיא לא מגלה ללקס כדי שלא יזרוק אותה, ובכלל זו תיאוריה שלמה שרקמתי במוחי המעוות והקדחתני. לקס?- חבל"ז. באמת מקבל את היציאות הכי טובות. גדול הוא.. אלי- אתם יודעים מה דעתי על אלי. *אומרת את זה בצורה הכי מאופקת שאפשר* אליס- לא שאין לה טעם בגברים, פשוט ככה יוצא שהיא מתאהבת בלא נכונים.. נגיד קחי את נד, שהיא שנאה אותו (כמו כולנו) כשהוא הגיע, ואחרי זה איכשהו התאהבה בו (ממש לא כמו כולנו!).. רק ביש מזל איי סיי! ג´ק- חמודי! אם הוא צריך לעזוב בשביל למצוא את קלואי - סו בי איט! אבל באמת, אני חושבת שהרחבנו הרבה בנושא אלי וג´ק. לוק- כמו שפעם אמרתי, הוא יכול היה להיות דמות נהדרת, רק שבגלל שהוא הפריד בין אלי וג´ק הוא הפך להיות דמות שנואה.. השומר- סתם ג´יפה. קיי סי!!!!!!! המתוק, החמוד, הנהדר, המקסים, המהמם, הדרופ דד גורג´ס, ה-שלי!!!!!!!!!! וכל הקטע של התחמנות וההימורים רק מוסיף לאישיותו השופעת.. טלי ואנדי- סתם קרציות. סלין- בכיינית ממורמרת ותלותית עם חיי אהבה כושלים שרק מחפשת מישהו לצעוק עליו. שונאת אותה. אבוני- אין מה להוסיף, אתם יודעים כמה שאני.. אה.. לא שרופה,,, לא חולה,, לא מתה,, לא אוהבת,,.... אין לזה מילה אפילו!!!!! פרייד הולך מכות עם לקס- מצאתי בתיקיות המאובקות שלי טפט עם אותה סצנה.. מצורף. סוף------ עידו, האמת שזה די מצחיק, אין כאן "ריכוז גדול מאוד" של מעריצי השבט.. רק שלוש-ארבע-חמש בנות חסרות חיים שמציפות את הפורום בדיונים מעמיקים על משולשי אלי-ג´ק-לוק ואמבר-בריי-פרייד. כמובן שאפשר לפתוח פורום, ויש כמה דברים, לדוגמה הפורום באתר של גל ולירון, והפורום הרשמי באתר הרשמי. וכמובן, אפשר לפתוח בתפוז, אבל אני לא חושבת, כי כמו שאמרתי יש ממש מעט מעריצים. כמו שלירון אמרה, זה לא ממש בריטי.. ניו זילנדי, (השמועה גונבה לאוזני שהמבטא של ג´ק זה אירי.. בעעי...) ותודה לאל שזאת הפקה מקומית, כי ככה גיליתי את מריל! הוריי! סוף שישרשור. @נמי

-TaintedLove-

New member
האתר שלנו...

החלטנו לבנות את האתר העברי הראשון של השבט!!! הוא בכלל לא גמור
למרות שהיינו אמורות לסיים אותו החופש, אבל ממתתי נשים מסיימים דברים במועד שהם קבעו לעצמם??? בכל מקרה, שהוא יהיה גמור, לפחות רובו, תקבלו את הכתובת... לירון

-TaintedLove-

New member
המבטא של ג´ק

ביררתי. זה לא מבטא אירי. הוא פשוט ממוצא אירי...
המבטא המור שלו, לפי דעתי זה בגלל שהוא מדבר עם הלשון... זה ממש חמוד...
בכלל יש שם בלאגן עם המבטאים, כי הם ניו-זילנדים, אבל אסור להם לדבר עם מבטא... מוזר.... -brought to you by לירון

לא הכי מוזר

קחי את בת´ לדוגמה, היא ניו זילנדית לגמרי, אבל המפיקים ביקשו ממנה לעשות מבטא אמריקאי. אפשר לראות את זה בבירור בפרק של המייקינג אוף. אותו דבר כנ"ל לבי כל מי שיש לו מבטא אמריקקי; רק שיש כאלה שמסתירים אותו ויש כאלה שלא. עכשיו משהו לגל, את זוכרת מזמן אמרת שקיבלת מכתב מדוויין? אז אני רשמתי לפני איזה חודשיים מכתב למריל (דהה למי עוד) ובכלל שכחתי מזה, ופתאום היום אני מקבלת מכתב, והנה אני שומחת, ומתברר שזה מכתב אוטומטי.. אז מה איתך? היה זה אוטומטי או לא? @נמי/רן

*maayan*

New member
אני יודעת.....

שנעלמתי לכמה ימים אבל שלא תחשבו ששכחתי ממכם, קראתי את מה שכתבתם ופשוט לא היה לי כוח להגיב (זה קרה אחרי שכתבתי את דעתי על הדמויות ומסיבה שאני לא יודעת זה נמחק.... זה לא היה מייאש אותכם?) אז ככה, דעתי על הדמויות: פרייד- הוא דווקא לא כ"כ נורא אבל אני לא סובל אותו הוא יותר מדי בטוח בעצמו אבל לא בטוח בצורה טובה אלא בצורת "אני יודע הכל" טאי סאן- אהבתי אותה, אני עדיין אוהבת רק שהיא נהפכה למעצבנת כי היא רבה עם לקס כל הזמן ועוד בשביל השומר. אלי- תמיד חשבתי שהיא יותר מדי טובה והיא נהייתה קצת "ברבי" מדי לטעמי, חוץ מזה, אחרי הקטע עם ג´ק אני לא יכולה לאהוב אותה. אליס- אני דווקא מחבבת אותה פשוט היא נופלת על הגברים הלא נכונים. לוק- אהבתי אותו מאוד, הוא היה טוב וכמו שאמרתם: דמות עם פוטנציאל, אני לא אוהבת את הקשר שלו עם אלי ואני חושבת שעכשיו הוא עדיין נחמד פשוט.... ג´ק..... טלי ואנדי- הם באמת קרציות אבל יש להם קטעים (רחוקים אבל קטעים.....) נד- מעצבן וקרצייה ומיותר, אבל בקטעים שהוא נחמד אל אליס אני לא לא סובל אותו. סלין- בניגוד אליכם, אני דווקטא אוהבת את האני החדשה שלה. סלין היא הדמות עם הכי הרבה רגשות בסידרה היא עוברת הכי הרבה שינויים והחוזק החדש שיש בה, זה חוזק טוב למרות שלפעמים היא אומרת דברים לא במקום, חוץ מזה, עכשיו עם אפולו היא ממש ממי (דרך אגב, מתי היא תמצא את ריאן?) בריי- הוא דווקא לא דמות רעה רק קצת צדיק מדי לטעמי, אהבתי אותו בעונה הראשונה. טרודי- נכון היו לה בעיות כמו דיכאון אחרי לידה, הקטע עם הקנאה בגלל בריי, האם הגדולה, אבל אני חושבת שאני יאהב את ה"אני" החדשה שלה. השומר- הוא פשוט עולה לי על העצבים, איזה בן אדם לא שימושי! אמבר- היא נחמדה, קצת יותר מדי צדיקה אבל אני אוהבת אותה, מי לא? לקס- חולה עליו, מתה עליו, נשמה שלי, אין לי עוד מה להוסיף. ג´ק- חולה עליו, מתה עליו, נשמה שלי, אין לי עוד מה להוסיף. אבוני- (אתם רוצים לנחש.....) מתה עליה, נשמה שלי, חולה עליה. קיי.סי- בדיוק כמו לקס ג´ק ואבוני, אני חושבת שלא אהבתי אותו תמיד אלא רק אחרי עליית הנבחרים (אבל יכול להיות שכבר לפני, אני לא זוכרת...), היום הוא היה מזה מתוק שהוא אמר שאם סלין תצליח לרכוב על הסוס זו תהיה הפעם הראשונה שהוא שמח להפסיד בהתערבות, איזה חמוד..... טוב, זהו. שלכם מעיין

-TaintedLove-

New member
היי

ברוכה השבה...
גם לך זה מוחק הודעות ארוכות? גם לי! אני תמיד מעתיקה את ההודעה למקרנ שהיא תיחמק.. קייסי אכן היה מתוק היום עם סלין... טרודי? אני אוהבת אותה.. וכבר אמרנו שבריי היה הכי טוב בעונה הראשונה ושדני הרסה אותה? ראיתם את הקטע עם מון? מה זה אמור להיות? מה עם אמבר???

היי

לי זה מוחק בעיקר כשאני מצרפת קבצים.. קיי סי? הוא תמיד מתוק!!!!!!! בחיי הוא כמו דובון.. שמנמן כזה.. טרודס? אה.. לא הכי.. היא סתם מחליפה צדדים יותר מידי ולא יודית לאן להשתייך. וסלין<?????? לא משנה מה תגידו, אני עדיין לא אוהב אותה!!!!!!!!!!! בעע! מה זאת אומרת הקטע עם מון? היה הרבה.. ד"א מתי שהיא הציעה לו ללכת איתה כבר חשבתי שזהו, ככה התסריטאים שאמא שלהם עושה עבודה לא הכי טובה הולכים להעיף אותו, ונתבדו תקוותי.. אבל בהחלט, דרך נאה להוציא אותו בעדינות. אבל באמת, מה עם אמבר והתינוק? סתם ישכח אותם? נו וויי חוזה.

זה כמו ב"זינה"

בפרקים הראשונים עוד המבטא הניו-זילנדי ביצבץ לה פה ושם. בכל אופן, תמיד חשבתי שזה דבילי לדרוש מלוסי לולס לדבר במבטא אמריקאי, כאילו ביוון העתיקה כולם דיברו במבטא אמריקאי, ואז ממש לא מזמן ראיתי את E! איתה והיא אמרה בדיוק את זה.

לאאאא!!!!!!!!!!!!!!

ג´ק????????????????????????? שיער שחור????????????????????? לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!! הוא ג´ינג´ון נצחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *פורצת בבכי תמרורים*

-TaintedLove-

New member
הכל בגלל...

.. אטלנטיס היי!!!! למרות שעוד תוכנית עם ג´ק זה תמיד דבר טוב.

חידון "השבט".

כל שבוע יארך חידון עם 5 שאלות על השבט.כל העונה נכון מקבל תמונה מדליקה.והינה הכללים להשתתפות: 1)כל הקודם זוכה רק השניים הראשוניים. 2)עם התשובות כותבים דאר אלקטרוני שלכם. 3)יחד עם התשובות כותבים את מי מהשבט אתם הכי אוהבים שהייתם רוצים לקבל תמונה עליו או עליה. 4)על כל שאלה יש לענות בפירוט!!!!!!!!!!!!!מי שלא יענה בפירוט יפסל!!!!! 5)ניתן לענות עד שבוע ולאחר מכן מתחלפות השאלות.
השאלות:(די קלות) 1)עם מי היתה אלי בכל העונות?ועם מי היא נמצאת כרגע? 2)כיצד התאהבה אלי באיש שאיתו היא עכשיו?(רמז:איך הכל התחיל מה היו הסיבות?) 3)"הקמע" מה זה?(מבחינת הסרט) 4)מדוע הפכה ליהיות טאי סאן לאם הגדולה?ומדוע השומר הציע לה ליהיות האם הגדולה?ומה קרה לאם הגדולה הקודמת וכיצד קראו לה? 5)מדוע רצו להוציא להורג את האם הגדולה שהיתה לפני טאי סאן? שוב בהצלחה וזכרו:לפי התאריך שבפורום אני אדע את השניים הראשונים שענו במהירות!ויש לנמק בכל שאלה הכי בפירוט שיכול ליהיות!כדי לכם! ביי ביי!

-TaintedLove-

New member
???

קודם כל את רוצה שיענו לך בפורום או באי מייל?? חוץ מזה, בלי כל כוונה רעה או משהו, יש כאן משהו כמו 3-4 אנשים שצפו בערך בכל העונות (את התחלת מהעונה ה-3, לא?) ויודעים ה-כ-ל על השבט.... נ.ב. אהבתי את הרעיון של חידון...

תשובה לשאלתך ולתגובתך על השבט

קודם כל אני יודעת על מה מדובר בהשבט בגלל שיש לי כל מיני מקורות לדעת ואני כבר יודעת הכל.וגם ראיתי מידי פעם פרק אחד כשהיה משעמם וחוץ מזה שנזכרתי שהפרק הראשון שראיתי ומשם המשכתי היה הפרק שבו טרודי האם הגדולה נטפלה אל השומר ואמרה שהיא אוהבת אותו.ומה זה משנה עם כולם יודעים ת´תשובות העיקר לענות.את מי שרוצה...

למעלה