תשובות, תגובות, עניינים... ../images/Emo98.gif
היי! ראית את הפרק של אתמול ??? בכל מקרה, אם שאלת באופן מסודר מן הראוי שאני אענה ככה: 1. מה הכוונה אחרי השבט? מה ערוץ 1 ישדר? אין לי מושג... 2. לשכנע את ערוץ 1... משימה שצריכה להעשות. אני מניחה שמכתבים (אין להם אימייל למיטב ידיעתי) הם הדרך היחידה... 3. קלואי - היא הייתה החברה הכי טובה של פטסי ובעונה הראשונה (יחד עם פטסי ופול) הייתה על תקן הילדה הקטנה. בעונה השלישית היא הייתה מרגלת לטובת המול רטס , נתפסה ונשלחה למכרות. בעוד מספר פרקים (נשארו רק שמונה) ג´ק מוצא אותה ומביא אותה לקניון. בעונה הבאה התפקיד שלה גודל באופן משמעותי (ככה אני הבנתי), והיא גם יוצאת מהנישה של ה"ילדים הקטנים". 4. פרייד רב עם לקס בתחילת העונה. אני אסביר - הפרקים הראשונים של עוהנ 3 - בריי, אבוני ולקס בורחים מהנבחרים. בריי פצוע, וכשצריך להתחבא אבוני ולקס מסתירים אותו מאחורי שיח והם עצמם מנבים להרחיק את לוק והנבחרים הרחק מבריי. הנבחרים תופסים את בריי, מנסים לעשות לו שטיפת מוח ולצרף אותו אליהם, נכשלים ומחליטים (השומר, בעצם) להוציא אותו להורג, מול עיניו לש אחד מהחולדות. דאל נבחר. פרייד תופס את אבוני ולקס ברשת שלו. הוא עקב אחריהם. היה קטע עם אמבר/איגל שהורדתי. אבוני ולקס הולכים ךהציל את בריי, הם נפרדים מפרייד שחוזר לגאינים (כשהם עוד היו כאלה). פרייד מחליט לחזור ולעזור להם, רק בזכותו הם מצילים את בריי. ביער. בריי שם לב שלפרייד יש שרשרת עם הטבעת של אמבר. פרייד אומר שהוא קיבל אותה כמתנה. הוא הולכים לקבר של אמבר, מגלים שהוא ריק, וזזים למחנה של הגאינים. שם היה סיפור בין אמבר ובריי. אחרי שהיא מסרבת לראותם, לקס מתעצבן, קורא לכמה מהשבט בשמות "מעליבים", מתגרה בפרייד ובסוץ פרייד מסכים להילחם נגדו. פרייד ניצח. כנראה שכל הסיפור היה מיותר, אבל כבר הייתי ב.. הרגשה כזאת של לספר. נמי צירפה תמונה, בטח ראית. 5. אני יודעת, אני אספר בקיצור ואם תרצי עוד מידע, כדי שתפני לאתר של השבט. יש בחירות לרשות העיר. בריי מתמדד. השומר בורח. בריי נאלץ להסיר את מעמדותו. לוק מציע את אבוני במקום. לא קראתי אבל סיפרו לי שאבוני זוכה. היא ומוז מגרשות את בריי ואמבר מהעיר. ג´ק מצוא את קלואי. נד מת. םרייד (שדרך אגב, בעונה 4 מלבישים אותו בחולצה מזעזעת! המכנסיים נשארים) ומיי ביחד. הוא מבקש ממנה לשמור את הסיפור ביניהם סוד. קייסי מברר אם למיי יש חבר, היא מחפה עליה ועל פרייד וקייסי מקבל את הרושם הלא נכון... (הקטע של פרייד ומיי זה ממש ב2-3 פרקים הקרובים.) אמבר יולדת. אני מניחה שסלין חוזרת כי היא נמצאת בעונה הרביעית. אם אני יודעת עוד משהו, שכחתי אותו כרגע... 6. אין לי בעיה לספר לך, בפירוט או תקצירים מה קרה. רק תבקשי. 7. אס קלאב 7 - לא ראיתי... 8. בעברית אין אתרים על השבט. אני וגל מנסות לתקן את זה. באנגלית יש ה-מ-ו-ן! קודם כל האתר הרשמי של השבט - tribeworld. משם לכי ל-life ןאז ל-weblinks. 9. אם תרשמי למועדון מעריצים הרשמי (שוב באתר) תקבלי באימייל מגזין דו-חודשי של השבט. 10. עונה רביעית- הכל מהאתר הרשמי. אם יהיו לי דברים להוסיף - אני אחזור אחר כך.. keep the dream alive לירון