חידון "השבט".

"השבט"-עזרה ../images/Emo53.gif

נכון אני לא ראיתי "השבט" מההתחלה אבל קל להתמכר לזה התחלתי לראות "השבט" מהפרקים בהם טאי סאן הפכה ליהיות האם הגדולה או אולי כמה פרקים ליפני אז...מישהו יכול לספר "קצת" על מה מדובר ועוד כמה דעות על "השבט"?ומה בעצם השמועה שעוד מעט זה נגמר?נקווה ולא!

תגובה מפורטת על אחד ואחד מ"השבט" ../images/Emo66.gif

טוב אני יודעת שהערתי כבר על כמה אבל לא על כולם אז הינה לכם על כולם: בריי-הוא המפקד!בסדר שיהיה אבל זה לא אומר שהוא צריך לעזוב את השבט רק בגלל פרייד שמאוהב בה (באמבר) הלך איתו מכות,זה הוא לא היה צריך לעשות! אמבר-מכיוון שאני לא ראיתי "השבט" מההתחלה אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שהיא צודקת בכל דבר (כמעט) שהיא אומרת.אומנם לא צריך לשחרר את השומר אך בריי צריך לדעת שכרגע לאמבר הכי חשוב (יכול ליהיות) שהיא התינוק ובריידי יינצלו. פרייד- אני חושבת שהוא נורמלי אבל לא מתאים לו ללכת מכות עם בריי... טאי סאן-בהתחלה חשבתי שהיא מכוערת ולא הבנתי מי היא בכלל אבל היא דמות חכמה רק העיניין שהיא מגנה על השומר לא מתאים לרקע התמונה האם יכול ליהיות שהיא ...לא מה פתאום!לא חשוב! לקס-די נורמלי אומנם לא מה שראיתי בהתחלה בהתחלה חשבתי שהוא טיפש אבל עכשיו... אלי-בהתחלה חיבבתי אותה מאוד ולפי דעתי היא הכי חמודה... אליס- סתם טיפשונת שאין לה טעם בגברים ועוד נותנת עצות לאחותה על גברים... ג´ק-לפי דעתי הוא מסכן לא קטן וחבל לי עליו אני חושבת שהוא מתאים לאלי,אבל...הוא לא היה צריך לעזוב בגללה. לוק-אה...לא יודעת יש בו משהו טוב... השומר-אין מה להגיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיי סיי- היחיד שחיי כל יום בלי בזבוזים ומנותק מהמציאות היחיד שאין לו כמעט דאגות...כמעט. טלי ואנדי-סתם ילדים חמודים...(לאו דווקא) על סלין ועל נד ועל אבוני ועל ג´ק ואלי אמרתי בר עכשיו תורכם...

הודעה בקשר ל..."השבט" (כמובן)

שלום מה העיניינים טוב בסדר מוכנים לענות לי לעוד כמה מהשאלות על "השבט" וגם לקרוא כמה תגובות בקשר ל"השבט" אז...יאללה: 1)למישהו ידוע מה יהיה אחרי "השבט"? 2)למישהו ידוע איך לשכנע את ערוץ אחד להראות את כל הפרקים מהעונה הראשונה של "השבט"? 3)מי זאת קלואי? 4)ומתי בדיוק פרייד רב עם לקס? 5)האם יש מישהו בפורום שיודע את התקצירים של "השבט" לימים הבאים? 6)אתם יודעים מה אני מבינה שקשה לכם לספר לי הכל אז מה דעתכם שאני יגיד לכל אחד שרואה ת´סדרה לספר לי על עונה אחרת אז למשל...:נמי תספר על העונה השניה.לירון תספר על העונה הראשונה...מה דעתכם? 7)נכון כשנגמר "השבט" העונה השניה התחיל ליהיות "אס קלאב 7".מישהו ראה? 8)האם יש אתרים על "השבט" באנגלית ובעברית עם כן מה הם? 9)העם יש איזה עיתון שיש שם מידע על "השבט"? 10)מהאין לכן/ם שיש עונה רביעית? שבת שלום ותודה רבה!

../images/Emo7.gif

תגידו איך אתם יכולים לחכות כל כך הרבה עד לעונה הבאה של השבט? ותוך כמה זמן בערך מופיעה כל עונה?

סקר "השבט" מי מהדמויות הנשיות הכי

טובה הינה המועמדות: 1)טאי סאן. 2)אלי 3)אליס 4)אבוני 5)מוז 6)פטסי (סתם כחה ראיתי לפעמים פרקים של השבט וראיתי שם את פטסי שתמיד הבהילה את אלי ואליס נכון? מה קרה לה?) 7)טלי.(ברור שלא יבחרו אותה, לפי דעתי) @ממני רינת התוצאה תיהיה בשבוע הבא ביום שיש (בעזרת השם)

-TaintedLove-

New member
מהדמויות שציינת - אבוני ומוז.

אבל חשוב לציין את אמבר שלא הוזכרה אצלך.

גם אני חייבת להגיד

אבוני ומוז. באמת שכחת את אמבר, אבל היא לא היתה משנה לי את הבחירה. ואת קלואי. ואת טרודי. ואת הנרייטה.. טחחח

-TaintedLove-

New member
תשובות, תגובות, עניינים... ../images/Emo98.gif

היי! ראית את הפרק של אתמול ??? בכל מקרה, אם שאלת באופן מסודר מן הראוי שאני אענה ככה: 1. מה הכוונה אחרי השבט? מה ערוץ 1 ישדר? אין לי מושג... 2. לשכנע את ערוץ 1... משימה שצריכה להעשות. אני מניחה שמכתבים (אין להם אימייל למיטב ידיעתי) הם הדרך היחידה... 3. קלואי - היא הייתה החברה הכי טובה של פטסי ובעונה הראשונה (יחד עם פטסי ופול) הייתה על תקן הילדה הקטנה. בעונה השלישית היא הייתה מרגלת לטובת המול רטס , נתפסה ונשלחה למכרות. בעוד מספר פרקים (נשארו רק שמונה) ג´ק מוצא אותה ומביא אותה לקניון. בעונה הבאה התפקיד שלה גודל באופן משמעותי (ככה אני הבנתי), והיא גם יוצאת מהנישה של ה"ילדים הקטנים". 4. פרייד רב עם לקס בתחילת העונה. אני אסביר - הפרקים הראשונים של עוהנ 3 - בריי, אבוני ולקס בורחים מהנבחרים. בריי פצוע, וכשצריך להתחבא אבוני ולקס מסתירים אותו מאחורי שיח והם עצמם מנבים להרחיק את לוק והנבחרים הרחק מבריי. הנבחרים תופסים את בריי, מנסים לעשות לו שטיפת מוח ולצרף אותו אליהם, נכשלים ומחליטים (השומר, בעצם) להוציא אותו להורג, מול עיניו לש אחד מהחולדות. דאל נבחר. פרייד תופס את אבוני ולקס ברשת שלו. הוא עקב אחריהם. היה קטע עם אמבר/איגל שהורדתי. אבוני ולקס הולכים ךהציל את בריי, הם נפרדים מפרייד שחוזר לגאינים (כשהם עוד היו כאלה). פרייד מחליט לחזור ולעזור להם, רק בזכותו הם מצילים את בריי. ביער. בריי שם לב שלפרייד יש שרשרת עם הטבעת של אמבר. פרייד אומר שהוא קיבל אותה כמתנה. הוא הולכים לקבר של אמבר, מגלים שהוא ריק, וזזים למחנה של הגאינים. שם היה סיפור בין אמבר ובריי. אחרי שהיא מסרבת לראותם, לקס מתעצבן, קורא לכמה מהשבט בשמות "מעליבים", מתגרה בפרייד ובסוץ פרייד מסכים להילחם נגדו. פרייד ניצח. כנראה שכל הסיפור היה מיותר, אבל כבר הייתי ב.. הרגשה כזאת של לספר. נמי צירפה תמונה, בטח ראית. 5. אני יודעת, אני אספר בקיצור ואם תרצי עוד מידע, כדי שתפני לאתר של השבט. יש בחירות לרשות העיר. בריי מתמדד. השומר בורח. בריי נאלץ להסיר את מעמדותו. לוק מציע את אבוני במקום. לא קראתי אבל סיפרו לי שאבוני זוכה. היא ומוז מגרשות את בריי ואמבר מהעיר. ג´ק מצוא את קלואי. נד מת. םרייד (שדרך אגב, בעונה 4 מלבישים אותו בחולצה מזעזעת! המכנסיים נשארים) ומיי ביחד. הוא מבקש ממנה לשמור את הסיפור ביניהם סוד. קייסי מברר אם למיי יש חבר, היא מחפה עליה ועל פרייד וקייסי מקבל את הרושם הלא נכון... (הקטע של פרייד ומיי זה ממש ב2-3 פרקים הקרובים.) אמבר יולדת. אני מניחה שסלין חוזרת כי היא נמצאת בעונה הרביעית. אם אני יודעת עוד משהו, שכחתי אותו כרגע... 6. אין לי בעיה לספר לך, בפירוט או תקצירים מה קרה. רק תבקשי. 7. אס קלאב 7 - לא ראיתי... 8. בעברית אין אתרים על השבט. אני וגל מנסות לתקן את זה. באנגלית יש ה-מ-ו-ן! קודם כל האתר הרשמי של השבט - tribeworld. משם לכי ל-life ןאז ל-weblinks. 9. אם תרשמי למועדון מעריצים הרשמי (שוב באתר) תקבלי באימייל מגזין דו-חודשי של השבט. 10. עונה רביעית- הכל מהאתר הרשמי. אם יהיו לי דברים להוסיף - אני אחזור אחר כך.. keep the dream alive לירון

-TaintedLove-

New member
מצורפת תמונה...

בעיקרון דיברתי עליה עם נמי פעם, אבל הכל כאן זה ל- all the tribal people out there

אה! זאת!

נראה לי יש לי אותה! מזמן לא ביקרתי בתיקיות המאובקות שלי.. ורינת, אין הרבה מה לתקצר.. כאילו היה את כל הפרה טרייב והכל.. וחוץ מזה אני לא זוכרת.. *באאאאאאאד ערוץ 1!!!!!!!!!!* כמו שאמרו הם עושים מרווחים ענקיים בין העונות, אני לא הכי זוכרת אבל אפשר לשאול מגל או לירוני..

אק.

אני משתדלת:) בין עונה אחת לשתיים לקח להם...חצי שנה בערך, בין שתיים לשלוש שלושה חודשים ובין שלוש לארבע ייקח להם (להערכתנו) בערך שנה-שנה וחצי... הסבר: רק עכשיו התחילו לצלם את עונה ארבע....עד שייסימו הכל ויספיקו לשדר את זה באנגליה...משהו כמו שנה אולי אפילו שתיים.... לטובת ערוץ אחד שיהיו שידורים חוזרים!!

וואאאאאאאאאוו את בפיגור!

אמצע עונה שלישית אה?? וויי וויי וויי....זה הולך ליהיות ארוך...אבל מממממממממממש אין לי כח (אני חוזרת מחר לפנימיה ועוד יש לי שיעורים ולארוז ועניינים אז תחכי קצת ובטח לירון או נמי יענו לך עוד מעט!! אז לירון ונמי- קבלו משמיה, תסבירולילדה המסכנה מה קורה, כי אני עומדת למות מעומס טה טה גל

למעלה