חידון הפורום - Ressurection

Moondust

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

1. אוטיק סאנדת, אלא אם כן יש לו שם אמצעי. 2. נמרים 3. הנודד - Wanderer 4. 148? 5. אלאנסה

strahd

New member
ציון 100!!!מי שרוצה לפתור לא לקרוא

כל הכבוד, מונדסט, הפעם שברת את הקופה!! מצויין, אולי תכתבי את חידון? יש לך מספיק ידע. אם מישהו רוצה שהחידון יהיה על נושא מסוים, הוא יכול לבקש ואני אכתוב.

Moondust

New member
לכתוב חידון? למה לא...../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

1. בפקס תרקס נתקלו בני החבורה בדרקונית אדומה זקנה. מה היה שמה האנושי ושמה הדרקוני? 2. מי-נהר נתן לסהר-פז שרשרת שקיבל מסבו. מה היה על השרשרת? 3. מה המילה שבה משתמשים אלפי הים כדי לכנות אנשים שנושמים אוויר וגרים ביבשה? 4. גילתאס, בנם של תניס ולאורנה, התחתן עם אלפית קגונסטי שנודעה בכינוי "הלביאה". איך קוראים לה באמת? 5. ואפרופו גילתאס, מי עזר לו להעביר את הקלינסטי בשלום דרך מישורי האבק? 6. איך קוראים להוריו של סער?

Moondust

New member
אויש, יש שם ../images/Emo58.gif לנשמות...../images/Emo41.gif

שינתי שאלה אחת והעפתי את השנייה... 1. בפקס תרקס נתקלו בני החבורה בדרקונית אדומה זקנה. מה היה שמה האנושי ושמה הדרקוני? 2. מי-נהר נתן לסהר-פז שרשרת שקיבל מסבו. מה היה על השרשרת? 3. מה המילה שבה משתמשים אלפי הים כדי לכנות אנשים שנושמים אוויר וגרים ביבשה? 4. מה שמה האמיתי של אלפית קגונסטי שידועה בכינוי "הלביאה?" 5. איך קוראים להוריו של סער?

strahd

New member
הבאת אותה בהפוכה

להיזכר עכשיו בדברים כה עתיקים.... 1. שמה של הדרקונית היה מטאפלור ושמה האנושי היה באנגליתFlamestrike אין לי מושג מה כינויו בעברית. 2. אני חושב שהיה שם איזה נוצה או טבעת מסכנה, משהו עלוב. 3. לא זוכר. סחתיין על הזיכרון לפרט כה טריוויאלי. Salute. 4. קוראים לה קריאן (אבל לי זאת לא בעיה...
) 5. אני לא זוכר את שם אימו, אבל לאביו קראו אנגריף. חשבתי לעשות חידון על מלחמת הנשמות, אבל בואו נחכה עד אחרי התרגום בשביל ספויילרים עצבניים כמו שרשמת.

הנה:

1. מטאפלייר הדרקוני ושלהבת האנושי. 2. ווש...אין לי מושג...הסמל של מישאקל? 3. אם הייתי זוכר... 4. ברח לי...אוף!... 5. אנגריף ואנה אאל"ט.

Queen of Spells

New member
אמממ...

מה המילה שבה משתמשים אלפי הים כדי לכנות אנשים שנושמים אוויר וגרים ביבשה? - משהו כמו שיאשאק?

Moondust

New member
למה בכותרת? ../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif

ומה אם עוד מישהו רצה לפתור?

Moondust

New member
פתרונות../images/Emo41.gif

1. הדרקונית היא מטאפלייר, ובפי בני אנוש "שלהבת" או Flamestrike. 2. רק KOD ידע את התשובה (או ניחש אותה?) - על השרשרת שנתן מי-נהר לסהר-פז היה סמלה של מישקאל (סמל האינסוף). 3. המילה היא קריאקך, כמו שכתבה לאורנה. 4. שמה האמיתי של "הלביאה" הוא קריאן. 5. לאביו של סער קוראים אנגריף, ולאימו קוראים אנה/איליס, תלוי איפה קראתם. לעשות עוד אחד?

תשובותי

אחלה השקעה מצדך לבדר אותנו, אני מוכרח לומר...
. 1)אוטיק סאנדת...או שיש לו עוד שם אמצעי או משהו? 2)מממ...אין לי מושג...זאבים? דובים?... 3)WANDERER, הנודד, זהו השם היחיד שלו שאני מכיר... 4)148 5)לא זוכר...כתוב בנפשות אחיות, אבל פעם אחרונה שקראתי היתה לפני המון זמן...

nedisrael

New member
שלי

1. אוטיק סנדאת 2. זאבים.. נמרים.. אין לי מושג.. 3. זכור לי משהו כמו הצעדן..
4. 145-150 5. ממש אין לי מושג..

SaberTooth

New member
נסיו לענות...

1. איסטאר
2. החורשה גרמה לו לתשוקות עזות עד שהיה משתגע. 3. 3. 4. הממ... פיסטנדנטילוס? 5. אין לי שמץ.

La Gamba

New member
או!!

כמה שהתגעגעתי חידון הפורום, מזכיר לי נשכחות!! אבל לא אוכל להשתתף בו, כי נינוסע ביום ראשון למשך חודש.

למעלה