חידון הפורום - Ressurection

strahd

New member
חידון הפורום - Ressurection

האם אתם זוכרים את הימים בהם חידון הפורום היה פעיל? אולי הימים האלו יחזרו? נראה כמה ואתם יודעים על העולם קרין ועל גיבורי הרומח וגיבורים אחרים. 1. יש שני אוקיינוסים גדולים בעולם קרין, אחד נמצא מדרום לסילבנסטי והשני מצפון לנורדמאר. מה שמות שני האוקיינוסים? 2. למכשף פיסטנדנטילוס הייתה מצודה שנחרבה במהלך פיצוץ במלחמת הגמדים וקיבלה צורה של גולגולת. מה היה שמה לפני שהיא נחרבה? 3. לאחר מלחמת הרומח קם אירגון של אלפים אשר מטרתו הייתה להשמיד את החלום שהמלך לוראק הקים לתחייה. מה היה שם האירגון? 4. כאשר גיבורי מלחמת הרומח נסחפו אל תוך המערבולת בים הדם של איסטר, הצילה אותם אלפית ים. מה היה שמה? 5. שאלה אחרונה וחביבה: מהו שמו הפרטי של הלורד סות'? בהצלחה!

SaberTooth

New member
|בור ועם הארץ|../images/Emo3.gif

4. אפולטה
5. לורן, לא

וואלה!

1. שני אוקיינוסים? טורבידוס וקוריין. 2. זאמאן 3. אופס שכחתי...אח"כ הם פיטרלו על הגבולות... 4. אתה צוחק נכון? איך אפשר לזכור את זה? לעומת זאת אני זוכר את שם האיש שהיה עמה- זבול... 5. גם שכחתי...אם אני זוכר נכון זה משהו דומה לאדריאן....

Moondust

New member
אתה לא אמור לכתוב בכותרת!../images/Emo41.gif

ואם עוד מישהו רוצה לפתור? זה סתם הורס...

Moondust

New member
אוקיי../images/Emo41.gif

1. אוקיינוסים? מה? אני מכירה רק את ים סיריון... 2.זהמן 3. בע, אני בטוחה שידעתי ושכחתי... 4. אפולטה 5. לורן

strahd

New member
פתרון החידון הראשון והחידון השני

הרבה זמו לא ראיתי היענות שכזאת לחידון, נראה שיש יותר מתעניינים לכרטיס של רייסטלין בקיופיד
וכמו שהגנומים אומרים, להמשנה, אנחנו נמשיך בחידונים המהוללים. הנה הפתרונות של החידון הקודם: 1. KOD היחידי שצדק, האוקיינוסים הם קוראין בדרום ובצפון אוקיינוס טורבידוס. 2. את זה כמעט כולם ידעו, זהמן, זאמאן, או זעמן. 3. אף אחד לא זוכר? אלו הם חברי הקיראת', אשר נוצרו על ידי פורתיוס. הם מופיעים בהופעת אורח קצרה מאוד בדרקונים של להבת הקיץ ועושים קאמבק רציני ביותר במלחמת הנשמות. 4. כולם זכרו שאלפית הים היא אפולטה. 5. לורן סות' הוא השם המלא של הנגיד. נשמע כמו מישהו מהיפים והאמיצים, לא? והנה החידון השני, אשר ברובו שייך למכשפים ומגדלי הכישוף הנעלה: 1. פעם היו חמישה מגדלי כישוף נעלה, אחד מהם היה במקום הנודע כיום בשם "החורבות", מה היה שם העיר לפני שהיא נחרבה? 2. לכל מגדל כישוף נעלה הייתה חורשה המגנה על המגדל. מה קרה לאדם אשר ניסה להיכנס אל המגדל באיסטר? 3. מגדל הכישוף הנעלה בויירת' בעצם מורכב ממספר מגדלים. כמה מגדלים יש בסך הכול? 4. למכשפים מותר לשאת רק פגיון אחד מעבר לכשפיהם. חוק זה נקבע לאחר מותו של מכשף מפורסם. מי הוא היה? 5.מי היה ראש המסדר לאחר פאר-סאליאן, אשר מצא את מותו לאחר שהתקיף עם חבריו המכפשים את מצודת הסער של אבירי האופל? לא חידון קשה ולא קל מדי. שיהיה

nedisrael

New member
ניסיון עלוב

2. שכח את מה שחיפש? 4. מגיוס 5. ג'וסטאריוס

סנדרין

New member
נסיון חסר ישע: ../images/Emo142.gif

2. שכח למה הוא רצה להגיע לשם
3. שלושה, אם אני לא טועה 4. מגיוס
5. ג'וסטריוס

Moondust

New member
המממ (2)../images/Emo41.gif

1. אאר, קארתיי (Karthay)? או שקארתיי זה בעצם אי... 2. היער גרם לו לרגשות חזקים עד שהוא השתגע או משהו כזה... 3. נדמה לי ששניים (ויש עוד שלושה קטנים יותר בפינות של החומה) 4. מגיוס 5. ג'וסטריוס

אני!

1) דאלטיגות 2) נראה לי שאיבד את הרצון להמשיך במשימתו או משהו כזה... 3) 3 4) מאגיוס 5) אביה של ג'נה...ג'וסטריוס!

strahd

New member
פתרון חידון וחידון שלישי

קרוב קרוב, אך עדיין לא הכול: 1. טוב, זאת הייתה שאלה באמת קשה, אך צריך לזכור שהיה מגדל גם בדלתיגות' וגם בחורבות, כך שזה בלתי אפשרי. שם העיר הוא לוסארקום, הידועה בכינויה עיר האבנים, אך כאשר המגדל השמיד את עצמו, כל העיר התמוטטה על עצמה ועשרות אלפים נהרגו. 2. מי שנכנס אל איסטר באמת שכח להיכן הוא בא ומה הייתה מטרתו והולך לאיבוד בתוך החורשה. 3. כמעט כולם צדקו, המגדל בויירת' מורכב משלושה מגדלים, שניים קטנים, והמרכזי הוא הגדול ובו נערכים המבחנים. 4. כולם ידעו שמגיוס הלך קאפוט ולכן הותר למכשפים מאותה תקופה להשתמש בפגיון. 5. אין מה להוסיף...ג'וסטאריוס. כל הכבוד, נעלה קצת הילוך, הנושא של החידון עכשיו הוא הבחורים הרעים של מלחמת הרומח: 1. קטב מרירי (ורמינארד למי שלא מסוגל לסבול את השם) היה אחד מכוהניה הגדולים של טאקיזיס, אך אחד מאבות אבותיו היה אדם מפורסם, האם מישהו יודע מי הוא? 2. קיטיארה אות' מטר הייתה שרת דרקונים עצמתית. אביה היה יליד סולאמניה ולכן למשפחתו אות' מטר יש גם משמעות. מה משמעות שם המשפחה? 3. מלבד דאלאמר, היו עוד מספר אלפים אפלים בהיסטוריה של סילבנסטי, אחד מהם החליט לעשות קריירה כשר דרקונים. מה היה שמו? 4. אריאקן, בנו של אריאקס, ראש שר הדרקונים, נלכד במהלך מלחמת הרומח והפך להיות שבוי. במהלך שוביו הוא למד את דרכי האבירים והקים את אבירות טאקיזיס. באיזה קרב נתפס אריאקן? 5. שר המעט טודי הפך לקראת סוף מלחמת הרומח לשר דרקונים, אך לרוע המזל נהרג על ידי קנדרים. מי הרג את טודי? שאלות ממש אבל ממש לא קשות. שיהיה

Moondust

New member
מממ../images/Emo41.gif

3. פאל תאס 4. בע, בנראקה? בקרב בסנקשן? 5. קרונין ניצת ברקן, מלך הקנדרים.

Moondust

New member
2...../images/Emo41.gif

אולי "איש אינו חזק מדי?" מה שהיה על הניר של קיט, עם השועל והאריה.

תשובותי

הפעם חידון קשה מוות... 1. ?! 2. משהו עם שועל נראה לי... 3. פאל-תאס 4. פחחח...אין לי מושג...הקרב על צריח הכוהן הראשי? 5. קרונין נוצת-ברקן

strahd

New member
תשובות וחידון חדש

החידון הפעם היה קשה? אולי. הפעם יהיה יותר קל. אני מקווה. והנה התשובות: 1. קטב מרירי היה אדם רע ואכזר, אך מי היה מאמין שהוא צאצא רחוק של.... הומה רועץ-דרקונים. כן, כן, האירוניה. 2. שם משפחתה של קיטיארה, כפי שגרגור אמר פעם הוא: "אין עוצמתי עלינו." 3. פיאל-תאס הוא אכן שר הדרקונים הלבן ששופד על ידי לאורנה בטירת חומת הקרח. 4. יש לנו מישהו שידע את התשובה! אריאקן אכן נלכד בקרב על צריח הכוהן הראשי. כל הכבוד KOD. 5. אמנם קרונין גרם למותו של טודי, אך הוא לא הרג אותו. מי שהרג את טודי היה בעצם דרקון ירוק. אמנם קרונין הוביל אותו אל מאורת הדרקון, אך זה עניין למחמירים בלבד. זהו בינתיים לחידון השלישי. החידון הרביעי עוסק בחבורת הרומח המורחבת: 1. את טיקה ואילאן אסף בעל פונדק חביב והפך אותה מגנבת רחוב לנערת מטבח ובסופו של דבר ירשה את פונדק המעון האחרון. מה היה שמו המלא, אני חוזר שוב, המלא, של בעל הפונדק? 2. מי-נהר גדל בשבט הקוה-שו, אך לפי טענתו הוא לא גדל בקרב בני אנוש, אלא גודל על ידי חיות פרא. אלו חיות גידלו אותו, לפי טענתו של השתקן מכולם? 3. ואם במי-נהר עסקינן. ידוע שסבו של מי-נהר היה מאמין באלים העתיקים והשריש את מורשתו בנכד הצעיר. מה היה שם הסב? 4. חלמיש כור-אש היה גמד זקן כאשר הוא נפגש עם החבורה שוב. בן כמה היה חלמיש כשנפגשה החבורה לאחר הפרידה בת חמש השנים? 5. אימו של תניס נאנסה כאשר בן אנוש כפה את עצמו עליה. מה היה שם אימו? יותר קשר משפחתי מאשר על בני החבורה, אך שיהיה

Moondust

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

1. אוטיק סאנדת, אלא אם כן יש לו שם אמצעי. 2. נמרים 3. הנודד - Waderer 4. 148? 5. אלאנסה

למעלה