חידון הפורום 7

strahd

New member
אני יודע רק באנגלית

התשובה היא Highbulp, אבל בעברית (תרגום של עמנואל לוטם אז אני מאלתר) זה אולי בולף נעלה, מכובד.

ערפד1

New member
מי זה ראש הגמדים הסתומים?

כאילו צריך להיות לו שם אחרי הכל! לא? ומזה גמדים סתומים דרך אגב באותו הזמן? אישית זה לא כתוב כתור מין או זן של משהו יצור כלשהו בשחקן המתחיל

La Gamba

New member
אופס, התכוונתי לדרגתו בצבא.

ע"פ תרגומה של חוה כפרי המתרגמת הכי טובה שהייתה לאופוס (ע"פ דעתי).

Shades Of God

New member
טוב אז יש לי שאלה..חידון מס´ 8:

אזהרה! השאלה קלה ביותר!!!!:) איך היה נוהג דאלאמר לקרוא לרייסטלין?

arman

New member
שאלה ...

לאחר הקרבות האבודים נטשו הקוסמים את חמשת המגדלים למעט אחד. אולם בזמן המעבר הושארו ספרי קסם רבים בידי אסטינוס. ספרים אלו נועדו לרבי המג החזקים ביותר הוצפנו תחת קסם חזק. ורק באמצעות "מפתח הדעת" ניתן לקראם. בידי מי נמצא המפתח ? ואיך ניתן להשיגו ?..... ושאלת בונוס - מה עלה בגורלן של כל 5 בועות הדרקון (ע"פ הצבעים בבקשה..)

המפתח נמצא בידי פר-סליאן!

ובקשר לבועות דרקון לפי מה שאני יודע הם כולם היו ירוקות! אחת נגנבה על ידי מלך האלפים של סילבנסטי ומשם נלקחה על ידי אדון העבר והווה-רסטליין מז´אר/מאייר אחת נמצעה בחומת הקרח ונשברה על ידי גדיל אחת נמצעה על ידי גדיל בצריח הכוהן הראשי ונשברה בקרב שבוא
סהר מת ו2 נהרסו בחורבן הגדול!
!!
!!
!!

arman

New member
../images/Emo31.gif

לא ! צדקת לגבי חלק מגורל הבועות אבל השאר שגוי... אני עדיין מחכה לתשובות.

La Gamba

New member
זה קל, די טכני ולפי דעתי לא כולל

חשיבה ממשית (כמו חלק משאלותי). |ספויילר| אפשרי ע"פ מה שידוע לי כולן הן בכל צבעי הדרקונים הכרומוטיים (הרעים), ואף לא צבע אחד. 2 נהרסו בצריחים/מגדלים (ששמם מפורט איפה שהוא באגדות או ברשומות רייסטלין שאינן איתי), שנהרסו עם החורבן הגדול (לא כולל איסטר). אחת נגנבה מאיסטר ע"י לוראק קאלאדון בעת מבחנו שם, נלקחה ע"י רייסטלין, ונהרסה בעת תקשורו עם דאלאמר, כאשר כמעט איבד שליטה, וגילה את חורבנו העתידי. שניה הייתה בטירת הקרח (לא ידוע לי כיצד) ונלקחה ע"י החבוה שנסעה לשם, ביחד עם רומח שבור, לאחר מסע מפותל שמתואר בדרקוני חורף, הגיעה הבועה למועצת האבן הלבנה, ושם נופצה בזכות גדילן קוץ על גבי האבן הלבנה הקדושה. שלישית הייתה בצריח הכוהן הראשי (מה היא עושה שם? כנראה שזוהי הבועה שאין בווירת´) לאחר שלאורנה הבלתי מיומנת אך חזקה השתמשה בה למען מלכודות הדרקון (שאינן מוזכרות פעם אחת באגדת הומא של ריצ´רד (ק)נאק), היא נהרסה (לא הבנתי בדיוק איך).

La Gamba

New member
חידון הפורום מס´ 9

והפעם משהו שדורש חשיבה. אימפרה גדולה בעבר אני, סולמניה הוקמה בגללי. כעת אין שום קשר לעברי המיסתורי. ואלפים ושחורי עור דירם בגבולי. טוב זה די קל ע"פ השורה הראשונה.

arman

New member
והמפתח ???

לגבי הבועה האדומה (שנהרסה ע"י לאורנה) זה באמת בעייתי. לבועות הדרקון אמורה להיות עוצמה לא פשוטה, ויצר הישרדות עז. כיצד בניין פשוט שהתמוטט או אש דרקון יכולה להרוס אותה ? וד"א אף אחד לא יודע בוודאות (ומעולם זה גם לא נאמר) שהבועה נהרסה. נאמר שהמגדל קרס וכולם משום מה מניחים שהבועה נהרסה. בכל מרה יש לנו עוד 2-3 בועות דרקון שמקומן לא ברור (ומבחינתי הן עוד עשויות לצוץ מתי שהוא...).

למעלה