חידון דמות...

חידון דמות...

הפעם-- דוררררי 1. מה הקשר בין תפוחי אדמה לסיפור של דורי? 2. למה דורי שכח לקחת את הזריקה של הסוכרת?(ביום ההתעלפות...) 3. למה מיועד המסטיק שיצר דורי? 4. למה דורי בנה אותו בהתחלה(ולא הצליח לו..)? 5. איך דורי קרא למכונה שרצה להביא לאדם כשהיה לו גבס? 6. מה היה הרעיון של דורי לשם של של מולטי(לפני שזה נקרא מולטי..) 7. ומה הסיסמא שהוא חשב לג'ינגל? 8. איזה נעלים דורי רצה ליומולדת? 9. את מי דורי הכיר ראשונ/ה מהשמיניה? זהו (כן כן השאלות קצת מפגרות..) ליהי לאב הילי

../images/Emo55.gifעונה חלקית

1. מה הקשר בין תפוחי אדמה לסיפור של דורי? אין לי מושג 2. למה דורי שכח לקחת את הזריקה של הסוכרת?(ביום ההתעלפות...) לא זוכרת
3. למה מיועד המסטיק שיצר דורי? זה מצלמות קטנות... 4. למה דורי בנה אותו בהתחלה(ולא הצליח לו..)?זה היה אמור להיות מסטיק עם בלון שלא מתפוצץ 5. איך דורי קרא למכונה שרצה להביא לאדם כשהיה לו גבס? מתי? 6. מה היה הרעיון של דורי לשם של של מולטי(לפני שזה נקרא מולטי..) לא יודעת חח אני לא יודעת כמעט כלוםם 7. ומה הסיסמא שהוא חשב לג'ינגל? כנ"ל 8. איזה נעלים דורי רצה ליומולדת? כנ"ל 9. את מי דורי הכיר ראשונ/ה מהשמיניה? את רוני

hilasapir

New member
טוב עונה על חלק מהשאלות שלא ענית...

1. מה הקשר בין תפוחי אדמה לסיפור של דורי?הוא עשה מתפוחי אדמה תחנת כוח 5. איך דורי קרא למכונה שרצה להביא לאדם כשהיה לו גבס? מגרד משהו כזה חחח....XD זה היה ממש מצחיק 'נשאר על זה עדיין קצת מוגלה...." חחחח....אהה כן מגרדורי אני מנחשת 6. מה היה הרעיון של דורי לשם של של מולטי(לפני שזה נקרא מולטי..) רב חולצה...חחח...."מה אנחנו במאה השעריים" חחחח...מיקה והיציאות שלה XD

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif עונה!!! ../images/Emo8.gif

1. מה הקשר בין תפוחי אדמה לסיפור של דורי? הוא עשה מהן בטריות... 2. למה דורי שכח לקחת את הזריקה של הסוכרת?(ביום ההתעלפות...) כי הוא תפר כל הלילה לנטשה את התיק. 3. למה מיועד המסטיק שיצר דורי? לרגל 4. למה דורי בנה אותו בהתחלה(ולא הצליח לו..)? מסטיק עם בלונים שלא מתפוצצים 5. איך דורי קרא למכונה שרצה להביא לאדם כשהיה לו גבס? גירודורי משו כזה.. חחח 6. מה היה הרעיון של דורי לשם של של מולטי(לפני שזה נקרא מולטי..) רב חולצה נראה לי חחח 7. ומה הסיסמא שהוא חשב לג'ינגל? לא זוכרת
8. איזה נעלים דורי רצה ליומולדת? פומה אדומות 9. את מי דורי הכיר ראשונ/ה מהשמיניה? את רוני

יפה מאוד../images/Emo13.gif

ענית נכונה על1 (חלקית בשביל מה הבטריות-סתם עזבי אני פרפקטציוניסטית...) 2,4,5,6,8,9 בקשר ל3 (בכללי זה לרגל אבל איך?) יפה מאוד!!

התשובות הנכונות!

1. מה הקשר בין תפוחי אדמה לסיפור של דורי? הוא חיווט שדה שלם של תפוחי אדמה כדי להאיר את מגרש הכדורסל בשכונה שלו 2. למה דורי שכח לקחת את הזריקה של הסוכרת?(ביום ההתעלפות...) כי הוא היה עסוק בלתקן את התיק של נטשה כל הלילה 3. למה מיועד המסטיק שיצר דורי? במסטיק מותקנות מצלמות וידאו והם נועדו לרגל 4. למה דורי בנה אותו בהתחלה(ולא הצליח לו..)? מסטיק עם בלונים שלא מתפוצצים 5. איך דורי קרא למכונה שרצה להביא לאדם כשהיה לו גבס? "גירודורי זה שילוב של גירוד ודורי" 6. מה היה הרעיון של דורי לשם של של מולטי(לפני שזה נקרא מולטי..) רב חולצה 7. ומה הסיסמא שהוא חשב לג'ינגל? "קנו מולטי באופן אבסלוטי" 8. איזה נעלים דורי רצה ליומולדת? נעלי פומה אדומות 9. את מי דורי הכיר ראשונ/ה מהשמיניה? רוני ליהי לאב הילי

למעלה