חידון דחוף כל יום

חידון דחוף כל יום

בחידון של האתר יורוויז´ן טי וי כל יום יש מספר שאלות לגבי מדינה מסויימת.. יש לציין שהחידון די קשה!!!!! אנא עיזרו לי להיות בטח בתשובותי-ורק מי שיודע את התשובות בודאות שיענה תודההה 1.עבור רומניה ההופעה השנה זוהי ההופעה ה 2?4?6?8? 2.רומניה הופיעה לראשונה ב: 90?94?95?96? 3.מי זאת מלינה אולינסקו??? 4.מלבד כלים רגילים הלהקה טקסי נגנה ב??? the pan pipes the harp the xylophone the jew´s harp

גלעד#

New member
החידון שלהם סופר מטופש

אני מילאתי אותו יום יום ועניתי תמיד על כל השאלות נכון. רק מה, הזוכים בדרך כלל הם אסטונים. מוזר אהה?. אני לא סומך על המארגנים בגרוש, כמו שזייפו את סדר הגרלת השירים ככה גם מזייפים את הזוכים. ולמה החידון קל? כי התשובות ל-3 השאלות הראשונות נמצאות בכל אתר לסטטיסטיקה של אירוויזיון (תמיד הם שואלים כמה פעמים זכתה המדינה...באיזה שנה התחילה...באיזו שנה זמרת כך וכך ייצגה את המדינה הזו וכו´). ולגבי שאר השאלות הגיון בריא ואלימנציה פשוטה תביא אותך לפתרון, הם בכלל לא מסבכים עניינים. הבעיה היא שלכותבי החידון אין מושג קלוש בתולדות האירוויזיון ויש כמעט בכל חידון טעות. בדרך כלל זו טעות בספרור מספר הפעמים שמדינה כלשהיא זכתה. חובבנות. אגב לגבי ישראל הם שאלו איך אילנית נקטה באמצעי בטחון בשנת 73 עם הופעתה על הבמה והתשובה הייתה שהיא שמה אפוד מוגן ירי מתחת לשמלה הבדואית. ידוע שזו אגדה מופרכת ואילנית אינספור פעמים דחתה את השטות הזו על הסף. ועוד טיפ קטן שקשור לחידונים הללו: יוצרי התוכנית של פרנק נף מתעצלים לחבר חידונים משל עצמם. אז אם נפשכם חשקה בדיסק חינם הקשיבו לתוכנית הרדיו הזו, רשמו את השאלה ואז חפשו באתר האירוויזיון את השאלה עם התשובה. חובבנות מס´ 2.

איליה.

New member
נכון... לפחות לאתר יש עיצוב מגניב.

אגב, באיזה יום ובאיזו שעה משודר המופע של פרנק נף?

ביג דיל

New member
כל יום רביעי בשעה 21:00 - 22:00

בתדר 88fm, למרות שבשבועיים הקרובים לא תהיה תוכנית בגלל פסח.

גלעד#

New member
הנה ועוד הוכחה

מבין התשובות לשאלה מתי הופיעה רומניה לראשונה באירוויזיון - אין את התשובה 93!!! :) אז תבחר בשנת 94 כי זה הכי קרוב. אגב רומניה הופיעה 5 פעמים ובאסטוניה זו הפעם השישית השאלה על הזמרת ההיא - היא הייתה הזמרת שייצגה את רומניה ב-98 שם הלהקה - TAXI. לגבי השאלה האחרונה - תנסה קצת להתאמץ:)

ביג דיל

New member
אין את התשובה 1993 מפני שרומניה לא

הופיעה באותה שנהבתחרות. הם אכן התחילו להתחרות רק בשנת 1994.

גלעד#

New member
צודק. חוזר בי מדבריי

אכן רומניה הייתה אמורה לשלוח את Nu pleca באותה שנה אך משום מה השיר לא אושר להגיע לאירוויזיון....מודה בטעות!.

איליה.

New member
השיר לא עבר את השלב המקדים.

ב-1993 נערכה בליובליאנה (בירת סלובניה) תחרות מקדימה בין מדינות מזרח אירופה החדשות שרצו להשתתף באירוויזיון. מתוכן נבחרו קרואטיה, בוסניה וסלובניה, והן נסעו למילסטריט. סך הכל באירוויזיון הזה השתתפו 25 מדינות, לכן הצורך בשלב מקדים הוא מובן. רומניה לא עברה את שלב ליובליאנה.

יהושע ס

New member
מי מנהל הפורום?

אהלן וחג פסח שמח-- אני מחפש את מנהל האתר. עומד לצאת סרט אירוויזיון ויש לי רעיון. יהושע - מקולנוע ´לב´.

Yaniv-DC

New member
שם מנהל הפורום מופיע בצד ימין למעלה

יא... אני לא מאמין... נכנס לי הכל בכותרת
ובמקריות רבה המנהל הוא אני, בהנחה שהתכוונת למנהל הפורום הזה. אם יש לך רעיון שאתה לא רוצה להעלות באופן פומבי, אתה יכול להעביר לי במסר, או לאי מייל שלי - תבחר: [email protected] [email protected] בבניין ציון נתברך, יניב.
סיפור עצוב - בעוד 50 דקות אני מתייצב בשגרירות ישראל בוושינגטון לצורך מבחן ב"סוציולוגיה של הפוליטיקה", וחוששתני ששרית חדד ואולי אפילו רומניה יקבלו יותר נקודות ממה שאני אקבל...

נו כמו שתיארתי לעצמי...

התשובות שסימנתי אכן הנכונות....אבל באמת אין זוכים מישראל... מקריות??...אבל ננסה בכל זאת להראות לאנטישמים האלה- וכל יום ננסה לפצח את החיודנים שלהם ונתראה בטאלין! (כן....אני אזכה בכרטיס טיסה זה כמו להגיד שהשלום עם הפלסתינאים קרוב)

איליה.

New member
אולי הם מעדיפים לתת את הכרטיסים

לאסטונים, פינים, לטבים וסקנדינבים (אלה רוב הזוכים!) כדי שלא יצטרכו לממן כרטיסי טיסה יקרים כחלק מהפרס!
בשיטה כזאת ישראל נופלת מיד.

גלעד#

New member
מממ....הפרסים יותר צנועים

לי לא ידוע על כך שהם נותנים כרטיסי טיסה אלא פעם בשבוע הם מגרילים את אלה שענו נכון על השאלון של יום רביעי (ואז ביום חמישי בצהריים נודע הזוכה המאושר). לגבי כל אלה שזוכים כל יום, אני מניח שהם ייקבלו פרסי ניחומים כמו למשל, ספל עם תמונה של טנל ופדר (?). נסיעתי לטאלין מובטחת +כרטיסי כניסה לחזרה הגנרלית. כמו שאומרים, אין מתנות בחינם.

למעלה