חידון ב`

Sweet-heart

New member
חידון ב`

הנה חידון על ספר א` רמה ב` תענו בבקשה- זה קצת קשה... מותר להסתכל בספר.... 1. מהם שמותיהם של ארבעת חבריו של דאדלי דרסלי לחבורה? 2. השלימו: ``לאושר לי, מר פוטר, אינך יודע עד כמה. דיגל הוא שמי, ______ דיגל.`` 3. מהם שמותיהם של הילדים להם קראה מצנפת המיון לפני שקראה את השם ``הארי פוטר``? 4. מה שמו של הקנטאור הראשון שפגש הארי? 5. השלם: (הרמיוני אמרה): ``כל מה ששיננתי על אמנת זאבי-האדם מ-_______, ועל המהפכה של ________ _________ היה מיותר``. 6. השלם: ``מנהל: אלבוס דמבלדור ( מסדר ______, _____ ________, ______ ______, _____ _____, ______ _____, _____ ____ _______ ________.)`` 7. הכישוף לנעילת גוף מלאה: ____________________. 8. השלם: `` שני בקבוקים מכילים _____, אך שלושה ____________, בחר או ____________, ____ רמזים נספק, לא יותר……….``. 9. השלם: ````חג מולד שמח``, אמר רון בישנוניות כשהארי זינק מתוך המיטה והתעטף בחלוק שלו. ``גם לך``, אמר הארי ``ראית מה קורה פה? קיבלתי מתנות!``, ``מה ציפית לקבל, _____?``

נמרה

New member
אני מנסה.......

1.? 2. דדלאוס 3.? 4.? 6.מרלין מחלקה תשע.... אין לי מושג סוררררי.......

פגעסוס

Well-known member
תשובות

1. לא זוכר את כולם אבל לאחד קראו פירס. 2.דדלוס 3. היו ``לוונדר בראון`` ``מיליסנט בלסטרוד`` ``ג`סטין פינץ פלצ`לי`` ``הרמיוני גריינגר`` ``נוויל לונגבוטום`` ``פארווטי פאטיל``. (אם היו עוד אז הם לא הופיעו שוב בספרים האחרים בכל מקרה רק את אלה אני זוכר 4.פירנזה 5. לא זוכר (הראשון היה 1763 או משהו כזה אבל אני לא בטוח) 6. היו שם ``מסדר מרלין`` ``מאגוואמפ עליון`` ``חבר איגוד הקוסמים הבינלאומי`` ``מחלקה ראשונה`` ``קסם ראשי`` והיה עוד אחד שכחתי 7. פטריפיקוס טוטאלוס 8. שני בקבוקים מכילים יין סרפד, אך שלושה מכילים רעל, בחר או שתמשיך לחשוב לנצח, 4 רמזים נספק לא יותר (זה לא מדוייק אבל זה בערך מה שאמרו) 9. סלק

shai.m

New member
פתרון!

כל השאלות מלבד שאלה מס.2 הם מסוג השאלות שאני שונא, כי זה שאלות שלא מראות ידע, אלא סתם למידה בעל-פה של הספר, באותה מידה אפשר לשאול מה כתוב בעמוד 54 שורה 3 מילה רביעית... 2-דדלוס דיגל

*הגר*

New member
ניסיתי- ולא הצלחתי ;-(

אני נורא מצטערת אבל החידון ממש קשה! מזה הילדים שהיו לפני הארי?! היו איזה מאה! והשאלות די מפגרות... אבל נסיון נחמד! תעשה משהו יותר קל אולי... ואז אולי נצליח לענות!!

רחלי!

New member
התשובות שלי

בלי להסתכל בספר! 1.אני זוכרת את פירס משהו רק 2.דדאלוס 3.אבוט חנה, בוט טרי, דראקו מאלפוי, ג`סטין פינץ` פלצ`לי, גויל וקראב (נראה לי), גריינג`ר הרמיוני. זה מה שאני זוכרת. 4.רונאן 5.המהפכה של אלפריק האקסטטי 6.מסדר מרלין מחלקה ראשונה, קוסם גדול, בלה בלה בלה. 8.או לנצח עמוד והרהר

למעלה