חידון אביתר בנאי

חידון אביתר בנאי

יום ב'
קבלו ח"ח על התשובות של אתמול, כל הכבוד
1. יש כמה שירים שאביתר לא מוכן לנגן יותר בהופעות. מה הם השירים ולמה הוא לא מוכן לנגן אותם? 2. מי הם המעבדים והמפיקים המוזיקליים של "שיר טיול"? אילו אמנים מפורסמים השתתפו באלבום? 3. מתי יצא "שיר טיול" ומה היו הסינגלים מתוכו? כתבו אותם לפי סדר היציאה. 4. איך קוראים ללייבל שאביתר הקים ומתי הוא קם? 5. אביתר הלחין ושר שירים של כותבים אחרים חוץ ממנו. מי הם ואיך קוראים לשירים? אני מזכירה - את התשובות רק במסר עד מחר ב-12. בהצלחה

RoieL

New member
אני מתאפק../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

אני במתח בקשר לשאלה על בת זוגתו מאתמול
לפחות תשובות?

RoieL

New member
עניתי פעמיים..

מצאתי טעות אצלי, אז שלחתי גם תיקון
סיון, אשרי הגעה
ומה עם הניקוד? היה היום פחות פשוט מאתמול, אבל עדין קל:)

חחח...

יצא שגם אני שלחתי פעמיים... (לא בגלל טעות שלי, בגלל טעות של המחשב... הוא דפוק ועושה מה שבא לו לפעמים...
)

Endlessoul

New member
../images/Emo6.gif

חחח יו אני כל כך עלובההה אין לי מושג בגרוש על אביתר

טוב נו../images/Emo3.gif

ביקשתם תשובות לחידות של אתמול. 1. מי הייתה בת זוגו של אביתר בתקופת האלבום הראשון? בת זוגו של אביתר הייתה אפרת בן צור. אם אתם רוצים עוד פרטים - היא זמרת בזכות עצמה וגם שחקנית תיאטרון. היא הוציאה אלבום בשם "צוללת" והשתתפה ב"שמתי לי פודרה" של אביתר. 2 . . מתי יצא האלבום הראשון של אביתר? אילו סינגלים יצאו? כתבו אותם לפי סדר יציאה האלבום הראשון יצא בשנת 1997. -תתחנני אליי -יש לי סיכוי -מתי נתנשק -שמתי לי פודרה 3. תנו שמות של 4 קרובי משפחה מפורסמים של אביתר. במה עוסק כל אחד מהם? אורנה בנאי - שחקנית וקומיקאית אהוד בנאי - זמר, יוצר. יוסי בנאי - זמר ושחקן תיאטרון מאיר בנאי - זמר 4. עם מי היה הדואט האחרון של אביתר? מה שם השיר? הדואט היה עם אושיק לוי ונקרא "איפה טעינו". 5. מתי ואיפה נערכה ההופעה האחרונה של אביתר? מתי ואיפה תהיה ההופעה הבאה? האחרונה - בפאב חצבה ב-4.8 הבאה - 20.8 בבארבי בת"א

למעלה