חידוד נהלים

Murigan

New member
חידוד נהלים

לאחרונה אני נתקלת בזריקות של כינויים, לכאורה, לא ראויים והייתי רוצה לחדד את הנהלים בעניין. כפי שכבר נכתב פה בעבר על ידי פרוזן ואיל, אין סיבה לזרוק כינויים מהחדרים [למעט חדר חרדים וחדר ערבים, אליהם אתייחס בהמשך] שהם לדעתכם לא ראויים, זאת כל זמן שהם לא כותבים בכללי. לגבי כינויים כמו: חרמן, סקספון, מחפש סקס, סייבר, סקספון וכו'.. מדובר בכינויים ראויים לחלוטין, גם אם הם כותבים בכללי. אין שום סיבה למנוע מהם לכתוב בכללי, אלא אם כן הם מתבטאים בצורה מכוערת. אנחנו כשומרים חייבים להפעיל שיקול דעת. אסור לנו לשכוח שמדובר בסופו של דבר בצ'אט אליו מגיעים גולשים כדי להנות, להגשים פנטזיות וכו'. עלינו להיות גמישים בשיקול הדעת שלנו ולא להבריח גולשים מהצ'אט. בנוסף כפי שצויין פה בעבר על ידי פרוזן ואיל, אין שום סיבה להעיף גולש שמתווכח איתכם. אנחנו לא מתווכחים עם גולשים. אם לגולשים יש טענות בכל הקשור להתנהלות שלנו, נפנה אותו למייל [email protected]. אני לא רוצה לראות שומרים או מנהלים מתווכחים עם גולשים בשום פנים ואופן !! אנחנו כנציגי תפוז חייבים להשאר אדיבים, לתת מענה מכובד לכל גולש. לגבי חדרי חרדים וערבים והרגישויות שלהם - חדר חרדים [בדומה לחדר ערבים] מאכלס בתוכו גולשים דתיים ואנחנו מכבדים אותם. נתקלתי לא פעם בזריקות לא מוצדקות מהחדר של כינויים ראויים לחלוטין. כינויים אלה קיבלו משום מה פרשנות על ידי המנהלים. אני רוצה להדגיש, שאנחנו לא פה על תקן פרשני כינויים. לדוגמא "בחור ח בבחורה", הוא כינוי ראוי לחלוטין ואין שום סיבה להעיף אותו מחדר חרדים, או כינוי "זוג ח נ", כנ"ל לגבי "מחפש בחורה", "נוגע בכיפה" וכו'. כמו כן נתקלתי במנהלים שזרקו כינויים של שולטים. מדובר בכינויים ראויים לחלוטין, כי זמן שאין הם מתבטאים בכללי בנושא סקס. מנהלים או שומרים שמתלבטים לגבי כינוי זה או אחר פנו אלי ותשאלו, אל תעיפו סתם. מנהלים שמתבקשים להעיף על ידי גולשים, אנחנו לא "תוכנית כבקשתך" הפעילו שיקול דעת, בדקו האם מדובר בתלונה רצינית או לא ונהגו על פי זה. אני מצרפת לכאן שרשור שנגע בנושא הנהלים בעבר, דבר לא השתנה והכי חשוב.. אנחנו לא רוצים להבריח גולשים מהצ'אט. זכרו שכולנו נציגי תפוז וככאלה אנחנו צריכים לנהוג בצורה שקולה, אחראית ובוגרת :)

ד י ג ר

New member
מעכשיו אוכל להכנס בניקים שאהבתי:)

לדעתי צריכים לרענן פעם ב... ולהזכיר למנהלים שהצ'אט מורכב מגולשים שמתעוררים כל בוקר עם מצב רוח שמתאים להם באותו בוקר ולכבד זאת.

Froz N

New member
כל הכבוד ככה צריך. ועוד דבר

כמו שאני איל ותולה אמרנו מלא פעמים, צ'אט זה בשביל כייף להעביר את הזמן, לשני הצדדים. תפוז הצ'ט הכי איכותי בארץ. אני יודע שאיכות שנויה ממחלקות, נכון שגם בשרת שלנו יש קצת ערסיות עם קוקו זרבוב. אבל מה לזרבובים לא מגיעה אהבה???, או לפחות סקס בשירותים ציבורים בת"א??? טוב יותר מידיי אינפורמציה. בכל מקרה תמשיכו לעשות עבודה טובה, והכי חשוב תהנו.

פווף

New member
אוח זרבובים, כמה זמן לא יצא לי לראות זרבובה

אגב, לרוב זה סייבר על סקס בשירותים ציבורים בת"א.

פווף

New member
תומכים משלמים חיפוש אחרי ילדים לזרוק ישר!

תומכים משלמים חיפוש אחרי ילדים ונתמכות רצוי וצריך להעיף. אני תומך בכל מילה שנאמרה בחידוד הנהלים.

Murigan

New member
על תומכים

משלמים, נתמכים, נתמכות וכאלה שמבקשות כסף לשעה.. אין עוררין.. מקומם לא איתנו וידוע שצריך להעיף אותם מיד. לגבי ילדים מתחת לגיל 18 יש להם רשות להיות בכל החדרים למעט החדרים המזוהים עם סקס [חדר פנטזיה סקס וחדר הומואים]

X ר ת ו ר

New member
תומכים ומעסים למינהם.

נמאס לי לשחרר חסימות של גולשים שלא מבינים למה הם עפו :<

X ר ת ו ר

New member
אנחנו לא אשמים

שכל החברות שלך ערסיות עם קוקו זרבוב. אתה מוזמן להעניק להן אהבה וסקס בת''א.

בחורים...להירגע...

אני קונה מחר ריטלין ומחלקת לכל גבר פה כדור למרות שכולם פה קצת מבוגרים צריך לראות שזה לא מתנגש לכם עם כדורים אחרים......(המבין יבין)

Pacmanit

New member
הלו עד ארתור! כפרה עליו... מי שמתעסק איתו...

מתעסק איתי!!

Silence Winds

New member
פרוזן צודק. צ'אט מאוד איכותי... אבל....

אפשר להעיף מי שאינו איכותי מספיק??? טוב, נקרא לילד בשמו: אני יכולה להעיף את פרוזן???????? פליזזזזזזזזזזז????? הניק שלו פוגעני!!!

למעלה