חידה...

• פותח הנושא rop5
  • פורסם בתאריך

rop5

New member
חידה...

מי יודע על בסיס איזה ספר מבוסס סקרבס? ולמה evrything comes down to poo? בין הפותרים נכונה יוגרלו שלל כינוייו של גי.די לאורך הסדרה....................... חידות נוספות בהמשך.

rop5

New member
האמת שלא חשבתי שמישהו ידע...

אבל כנראה שזו היהירות שלי.... מי שלא קרא שירוץ לקנות עכשיו. ומה עם השאלה השנייה? רמז- התשובה קשורה לספר.

steelwater

New member
וואלה?

לא ידעתי שסקרבס מבוססת על ספר. אני אשמח לעוד פרטים אם לא איכפת לך.
אני אחפש את הספר. עכשיו אני רוצה לקרוא אותו חחח.

rop5

New member
הספר....

בית האלוהים מאת סמואל שם. מסופר על סטודנטים לרפואה בשנת הסטאז. זהו ספר לא פשוט מצחיק עצוב סקסי והזוי יחד והעניין איתו שהוא פשוט מתאר את האמת... ומכניס את כל העולם שלנו היישר למלכוד 22.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאתה בטוח שזה מבוסס על הספר?

בכל מקום שחיפשתי מידע על סקראבס הספר לא הוזכר.. יכול להיות שזה בהשראתו או סתם צירוף מקרים... בכל מקרה אני כבר מנסה להשיג את הספר

lordavi

New member
הסיבה

הסיבה שeverything comes down to poo היא שזו מומחיות הבית, ילד יהיר וחצוף שכמוך

rop5

New member
הפרס+ חידה נוספת

זה הפרס-http://peekvid.com/ וזו החידה הנוספת: למה השרת מתנכל לג'יי די? ואיך קוראים למחלה אמיתית שאנשים שומעים שירה במקום דיבור?

Angelus

New member
זאת מחלה אמיתית?../images/Emo2.gif

אנחנו ממש מבזים את הפורום, הא? השרת מתנכל לג'יי.די בשל המטבע שג'יי.די רמז לו, בפרק הראשון, שאולי מישהו שם בדלת.. יש עוד כל מיני סיבות, כגון סתם לכיף האישי שלו.

rop5

New member
סוג של מחלה....

סנסטזיה.... שילוב של החושים במוח יוצר מצב בו מספר תגובות של מערכת החישה פועלות במקביל ויוצרות שוני בתפיסה. ולמה מבזים? שאלה קלה מול קשה..... שאלה נוספת בחיבור בין סקרבס ובית האלוהים: מיהו "הדג" ? ואיך הוא מופיע בסדרה?

lordavi

New member
...

הדג הוא המתמחה הבכיר שאחראי על הסטז'רים ועסוק בליקוק דרכו מעלה. מן הסתם אף פעם לא נמצא כשצריכים אותו. ראה ערך ד"ר סטדמן בסדרה. והבנו שקראת את הספר, תפסיק להתלהב

rop5

New member
זה בדיוק הפוך ממה שאתה חושב

ההפך הוא הנכון, רק גיליתי את סקרבס עכשיו, בית האלוהים אצלי כבר עשור ואני קורא אותו פעם בשנה לפחות. לעומתך שבמקום לחשוב על התשובה אתה רץ לספר למצוא אותה-מעניין מה השמן היה אומר על זה?????

lordavi

New member
...

סביר להניח שהוא היה ממליץ לך להסתכל על החלחולת שלך בעזרת המראה א-לה-יונג ולחפש שם תבונה... את הספר קראתי כבר הרבה מאוד פעמים, כפי שגם ראיתי מספר פעמים את כל פרקי הסדרה, כך שלא ממש הייתי צריך לרוץ לשום מקום...

steelwater

New member
אל תהיה רע

זה בסדר להתלהב מידי פע. והוא הביא הרבה מידע מועיל, מעניין וטוב לפורום. כולכם חכמים חחח!

למעלה