חידה

lupoN

New member
ו ...

... ואם זו לא התשובה שמעלי אז
...
זו חתולה...

חידת המשך

איך בדרך כלל ניתן להבדיל בין חתול לבין חתולה, מבלי להציץ ב...תשובה הישירה? דרך אגב, כשמדובר בגורים קטנטנים, התשובה הישירה אינה כה מובהקת, למי שאינו מתמצא בחתולים. מהי התשובה לאותה השאלה במקרה זה?

lupoN

New member
פשוט מאד

צובטים. אם הוא מיילל אז הוא חתול ואם היא מייללת אז היא חתולה.
סתם... בחתולים בוגרים לזכר לא מעוקר יש פאוצ'ים בלחיים. משהו בכיוון הזה? משהו שקשור למבנה הגוף? לשפם? בנוגע לגורים קטנטנים - בדרך כלל מי שלא יודע חושב הפוך... אני זוכרת שהיו אנשים שממש לא האמינו לי, ורק כשה"זכר" שלהם גדל הם נוכחו לדעת שהוא באמת חתולה... אבל את השם השאירו בכל זאת... לא מכירה דרך אחרת להבדיל חוץ מ...

lupoN

New member
עכשיו נזכרתי בדבר נוסף

גם בגלל שראיתי קצת מהתגובות האחרות, אבל זה לא תקף לכל החתולים... כשלחתול יש שלושה צבעים - זו נקבה; עפי"ר שחור, לבן, כתום. (נדמה לי ששמעתי שאם יש זכר כזה אז הוא עקר כנראה)

../images/Emo127.gif + ../images/Emo62.gif בנוגע למבוגרים,

אכן כולכם צודקים - זכרים תלת-צבעוניים הם נדירים מאוד, לכן רוב הסיכויים שתלת-צבעוניים שאנו רואים הן חתולות. בנוסף, הזכרים כמעט תמיד גדולים יותר, "ענקים", עם מראה בריוני כזה. אני מזהה אותם פשוט לפי המראה החיצוני, כמעט בוודאות. החתולות עדינות יותר, ביישניות יותר. אכן גם ה"פאוצ'ים" בלחיים אופייניים יותר לזכרים. בנוגע לגורים זה דווקא פשוט מאוד. ה"תשובה הישירה" של הבנים נמצאת כמעט במרכז הבטן, וזו של הבנות - במקום שהיא צריכה להיות.

Gaius Octavius

New member
המממ...

אני רק יכול להגיד שבתקופת הייחום, הנקבות עושות מין "באוווו" כזה במקום המיאו הרגיל והמסורתי. זה לא-קיים בגורים מצד אחד, אבל מצד שני, זה רק בתקופות ייחום.

jast

New member
זה ממש מפחיד שהן עושות את זה

כאילו הן רוצות לאכול אותי או משו

בתקופת היחום

הן הנקבות והן הזכרים משמיעים את הקול הזה. הוא בכלל לא מפחיד. הוא דומה לבכי של בן אדם.

פתרון חלקי ../images/Emo62.gif

אם זה חתול אם ג'ינג'י עם שחור אז זה חתולה. (אני חושב או שזה ג'ינג'י עם לבן).

z o i

New member
לפי הצבעים

זאת אומרת, ככה אפשר רק לדעת בוודאות שזה לא זכר- כי רק לנקבות יש שלושה צבעים לפרווה. לזכרים תמיד יש שניים.

למעלה