חידה

בבא1

New member
חידה

בכפר אנדיאני נידח יש 50 זוגות של נשים וגברים(סה"כ 100) באחד השבועות התחילה מכת גנבות בכפר. ידוע שרק נשים הם גנבות. כל גבר יודע על כל הנשים אם הם גנבות או לא חוץ מעל אשתו. באחד הערבים מכנס הצ'יף של השבט ישיבה ובפה אחד מחליטים כל הגברים שברגע שבעל מגלה שאשתו גנבת בדיוק ב12:00 בלילה הוא יורה בה. הלילה הראשון והשני עבור בשקט ובלילה השלישי נשמעו קולות יריה או יריות(לא ידוע) מה קרה?!

soroker

New member
חחחחחחחחחחחחח כנס אחי

אני מכיר את החידה הזונות עם זונות אבל זה גם סבבה..... תיקון קל בסוף .... הלילה הראשון עבר שקט השני וכך הלאה ... בלילה החמישי נשמעו 5 יריות

soroker

New member
בעצם

אי אפשר לתפור את החידה הזאת לפי הנתונים שנתת חסרים הרבה פרטים ואין לי כוח לרשום אותה .... נחפש פה בפורום היא הופיעה פעם

אפשר לפתור עם הנתונים שהוא נתן

והתיקון שלך לא רלוונטי, מאחר שאפשר לספר את החידה בכמה גרסאות, וזה יכול להיות גם שלושה לילות.

soroker

New member
טעות בידך

גם אם נשמעו יריות ביום השלישי התנון שאומר שבלילה השלישי נשמעו שלושה יריות הוא חשוב....

לא נכון ../images/Emo58.gif

פתרון וצורת המחשבה מאחוריו. איש שאשתו גנבת אומר לעצמו בלילה הראשון שהוא יודע על שתי גנבות. אילו הייתה רק גנבת אחת בעיירה, בעלה לא היה יודע על עוד גנבות, לכן הגנבת מוכרחה להיות אשתו והיה הורג אותה. מאחר שלא הייתה יריה, יש יותר מגנבת אחת. בלילה השני, אילו היו שתי גנבות, הבעלים שלהן היו יודעים שיש יותר מאחת, ושהם יודעים רק על אחת, על כן היו יורים בהן. אותו תהליך מחשבה מתרחש בלילה השלישי. האיש יודע על שתי גנבות, אבל הוא יודע לפי הנתונים הקודמים שיש יותר, על כן הוא יודע שיש שלוש גנבות, ואחת מהן היא אשתו. שלושת הבעלים יודעים זאת, ויורים בנשותיהם.

soroker

New member
חחחחח

אההה נכון ...אני בעצם אמרתי את התשובה שאמרתי 3 יריות :] החידה הזאת יותר נחמדה עם נשים שבוגדות עם כל שאר הגברים שנמצאים שם..

למעלה